Είδαμε και θετικά και αρνητικά στοιχεία στο φιλικό


Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το φιλικό της ομάδας μας με την Α.Ε.Κ Αθηνών στο Ο.Α.Κ.Α. Σε ένα φιλικό παιχνίδι με ιδιαιτερότητες η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε τόσο θετικά στοιχεία όσο και αρνητικά.

Ξεκινώντας από το παιχνίδι στο σύνολο του δεν έδωσε τα αναμενόμενα και κυμάνθηκε στη μετριότητα. Με 2 καινούργιες ομάδες (η Α.Ε.Κ λόγω νεαρών και η ΟΜΟΝΟΙΑ λόγω απουσιών) το παιχνίδι ήταν χαλαρό και προβλέψιμο. Υπήρξαν βέβαια και μερικές καλές στιγμές οι οποίες δεν καρποφόρησαν για καμία από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο.

Με την επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε και θα μπορούσε να δώσει περισσότερα τέρματα αν υπήρχε καλύτερη τελική προσπάθεια κυρίως από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έχασε κάποιες καλές προϋποθέσεις για τέρμα. Τα δύο γκολ ήρθαν για την ΑΕΚ με πέναλτι και για την ΟΜΟΝΟΙΑ με τραγικό λάθος του τερματοφύλακα.

Tα θετικά

Στα θετικά για την ΟΜΟΝΟΙΑ η παρουσία του Ζοάο Πάολο Αντράντε σε ρόλο αμυντικού χαφ. Ο Πορτογάλος ήταν ίσως ο κορυφαίος στο παιχνίδι γιατί έκοβε και μοίραζε με σχετική άνεση στο χώρο του άξονα ενώ θα μπορούσε να χρηστεί και σκόρερ σε μακρινό δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

Πιο επικίνδυνη με Ούκας στο γήπεδο

Όντως τρελλές ταχύτητες

Στα θετικά μπορούμε να προσθέσουμε τον Γκικίεβιτς ο οποίος διεκδικούσε συνεχώς μπάλα και κρατούσε αμυντικούς πάνω του καθώς επίσης και την παρουσία του Μεγκόλο στο β’ μέρος. Ο Καμερουνέζος που αγωνίστηκε για πρώτη φορά χθες έδειξε πολύ ενθαρρυντικά σημεία κάτι που υποθέτουμε άρεσε και στον Τ. Σαβέφσκι ο οποίος τον βλέπει πολύ συχνά και στις προπονήσεις. Αν προσθέσουμε και την συμμετοχή των Θεράποντος, Χ’ Βασίλη και Φιλιώτη θα λέγαμε πως το φιλικό είχε κάτι να δώσει.

Τα αρνητικά

Το ότι όμως δεν αποφύγαμε ούτε σε αυτό το παιχνίδι τα σοβαρά αμυντικά λάθη είναι κάτι που μας προβληματίζει έντονα, έχοντας ήδη δείγμα αρκετών αγώνων, τόσο φιλικών όσο και επίσημων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προβληματίζει αμυντικά και κατά την γνώμη μας αυτό ευθύνεται κυρίως στο ότι υπάρξουν συχνές αλλαγές στην αμυντική διάταξη. Αυτό βέβαια γίνεται και λόγω του ότι ο προπονητής ψάχνει την ιδανική σύνθεση της αμυντικής γραμμής.

Δεν έχει πείσει κανείς πέραν του Αντράντε πως έχει άνετα την μια θέση στην καρδιά της άμυνας με τον Εμπέμπα να απέφυγε τα μεγάλα λάθη ωστόσο να μην είναι δείχνει έτοιμος για μια μια θέση στην πρώτη εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τον Αλαμπί να προδίνεται συνεχώς από τα λάθη του(έπαιξε ως δεξί μπακ), ενώ ο Σερφά υστερεί και αυτός από σταθερότητα στην απόδοση του.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Δείτε φωτογραφίες