Nightmare: Υπεύθυνη στάση από όλους!!!


Δεν πέρασαν και πολλές μέρες από τότε που γράφαμε για σωστή διαχείριση τόσο για τις νίκες  αλλά και άλλο τόσο για τις ήττες και μπαίνουμε από πολύ νωρίς στα βαθειά, αφού καλούμαστε να διαχειριστούμε μια όχι και τόσο ευχάριστη κατάσταση όπως όλοι θα επιθυμούσαμε να έχουμε με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ήττα στην πρεμιέρα από την ανόρθωση έρχεται να ξανανοίξει την ίδια πληγή που είχε δημιουργηθεί από τον άδοξο και φέτος ευρωπαϊκό μας αποκλεισμό. Μια πληγή που πριν καλά καλά αρχίσει να επουλώνετε δέχεται άλλο ένα κτύπημα βαθειά στη ρίζα με συνεπακόλουθο να ισοπεδώνει την ψυχολογία του κόσμου μας και συνάμα όλου του ΟΜΟΝΟΙΑτικου οικοδομήματος.

Είναι πλήρως κατανοητό να υπάρχει πίκρα και απογοήτευση στις τάξεις του κόσμου μας, όπως είναι και πλήρως κατανοητό να υπάρξει και έντονη κριτική προς πάσα κατεύθυνση. Αυτό είναι δικαίωμα του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτη που έχει δώσει το είναι του για αυτήν την ομάδα με πράξεις και μοναδικό του γνώμονα την παθολογική του αγάπη που της έχει.

Είμαι υπέρμαχος στο να ασκείται κριτική εκεί που πρέπει και όταν πρέπει, φτάνει αυτοί να είναι καλόπιστη και να μην ξεπερνά τα όρια της υπερβολής και του μηδενισμού των πάντων.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλύσουμε ότι κτίσαμε με κόπο και μόχθο τους τελευταίους έξι μήνες μηδενίζοντας τους πάντες και τα πάντα σε μια κομβικής σημασίας χρονιά που κρίνεται ακόμα και η επιβίωση του σωματείου μας. Αφουγκράζομαι την αγανάκτηση του κόσμου και επισημάνω και εγώ με την σειρά μου ότι ΝΑΙ πρέπει να γίνουν άμεσα διορθωτικές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα. ΝΑΙ πρέπει να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους και για όλα, ΟΧΙ όμως ισοπεδώνοντας τα πάντα κάτι που θα σημαίνει αυτομάτως και ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες σωτηρίας της ομάδας μας.

Επιβάλετε από όλους μας, αρχή γινομένης από το Δ.Σ, το τεχνικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές μέχρι και τον τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑτη να κρατήσουμε μια υπεύθυνη στάση και να δούμε τα πράγματα με καθαρό μυαλό και ψυχραιμία. Η λήψη αποφάσεων ή πράξεις εν βρασμώ ψυχής είναι διαχρονικά κακός οιωνός και μόνο περισσότερα και χειρότερα προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν.

Επαναλαμβάνω λοιπόν για να μην παρεξηγηθώ από μερικούς φίλους ότι ΝΑΙ πρέπει να γίνει κριτική ακόμη και σκληρή φτάνει αυτή να είναι καλόπιστη και μακριά από ακρότητες. Όλοι μας μπουχτίσαμε αδέλφια μου από την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια όμως με πάσα σοβαρότητα πρέπει να κρατήσουμε μια υπεύθυνη στάση για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας και ΜΟΝΟ.

Πάμε παρακάτω ….

Μέσα στις λίγες αυτές γραμμές που μου δίνετε η δυνατότητα από αυτήν την στήλη θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να μοιραστώ μαζί σας τις δίκες μου απόψεις και κριτικές με κύριους αποδέκτες το Δ.Σ, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές.

Δ.Σ : Είναι περισσότερο από πασιφανές ότι χρειάζεται άμεσα ανασχηματισμός στα διοικητικά του σωματείου μας. Υπάρχουν άτομα στο Δ.Σ της ομάδας που δημιουργούν περισσότερα κακά παρά καλά και θα πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν αφού πληρώσουν το δικό τους τίμημα συμμετοχής, συνενοχής ή ανοχής στην καταστροφική διοίκηση του Μιλτιάδη Νεοφύτου. Προσωπικά, δεν μπορεί να χωρέσει στο μυαλό μου μέλη Δ.Σ, συνεργάτες – συνένοχοι του Μιλτή να μην βάλουν για τα καλά το χέρι στη τσέπη. Πως γίνετε ρε «κύριε» να λάμβανες μέρος σε ότι ποιο καταστροφικό έχει ζήσει το ένδοξο σωματείο μας καταχρεώνοντας το 20+ εκατομμύρια και να έχεις βάλει ψίχουλα (εξαιρούνται μερικοί που έχουν πραγματικά βάλει)? Πως γίνεται να τολμάς και να έχεις το θράσος να ζητάς από τον απλό ΟΜΟΝΟΙΑτη, τον οικογενειάρχη και τον φτωχό να δώσει από το υστέρημα του όταν εσύ ο ίδιος δεν είσαι πρωτοστάτης και να πράξεις κάτι που είναι καθήκον σου? Εάν νομίζετε ότι θα την κάνετε όλοι με ελαφριά πηδηματάκια φορτώνοντας τα δικά σας εγκλήματα στις πλάτες του απλού κόσμου είστε γελασμένοι!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια «κύριοι», ο κόσμος έχει δώσει από το υστέρημα του και θα εξακολουθήσει να δίνει γιατί αγαπά παθολογικά αυτήν την ομάδα και θέλει να την κρατήσει στην ζωή. Αυτό μόνο του δεν φτάνει όμως, θέλει να δει έργα και πράξεις και από εσάς που έχετε την καίρια ευθύνη για την σημερινή οικονομική κατάσταση της ομάδας. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ λοιπόν από όλους εσάς που βαραίνουν οι ευθύνες της τραγικής κατάστασης που έχει επέλθει να βγείτε μπροστά και να δώσετε οικονομικές ανάσες στην ομάδα. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!!!

Τόνι Σαβέφσκι: Αγαπητέ κύριε Σαβέφσκι, σε σέβομαι και αναγνωρίζω το έργο που έχεις επιτελέσει στην ομάδα μας στο περσινό μισό του πρωταθλήματος και την εντυπωσιακή πορεία. Δυστυχώς όμως αυτήν την χρονιά μέχρι τώρα διακρίνω μια νωχελικότητα και αδυναμία διορατικότητας εκ μέρους σου και αυτό με λυπεί αφάνταστα. Όταν αρκετοί φίλοι και εγώ μαζί, χωρίς τις οποιεσδήποτε τεχνικές γνώσεις εκφράζαμε τις ανησυχίες μας ότι κάτι δεν πάει καλά με την ομάδα και κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου πριν 1 μήνα!!! και συγκεκριμένα στο άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 3/8/2013 με τίτλο «Ξυπνάτε » δεν μπορούσαμε με τίποτα να φανταστούμε ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα μας θα παρουσιαζόταν ξανά τόσο κακή, τόσο απαράδεκτη, χωρίς αρχή μέση και τέλος και με σχεδόν τα ίδια λάθη από τότε. Βλέπουμε τα ίδια γελοία και κωμικοτραγικά λάθη που συνέβαιναν στα φιλικά, τώρα να συμβαίνουν και στα επίσημα. ΓΙΑΤΙ? Η ευθύνη για αυτήν την ντροπιαστική ήττα αγαπητέ μου Τόνι βαραίνει αποκλείστηκα εσένα και τους ποδοσφαιριστές. Εύχομαι να είναι απλά μια κακή παρένθεση και η ομάδα μας στις επόμενες αγωνιστικές να παρουσιαστεί όπως πρέπει και να θυμίσει την ομάδα που μοίραζε τριάρες και τέσσαρες παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και τιμώντας την Ιερή φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος.

Ποδοσφαιριστές : Το έχουμε πει κατ΄ επανάληψη και σας έχουμε ευχαριστήσει για την στάση σας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που όντως απλήρωτοι για μήνες δείξατε σε όλους μας το σεβασμό και την εκτίμηση που έχετε για αυτήν την ομάδα και τον κόσμο. Αυτό όμως δεν θα είναι συγχωροχάρτι κανενός σας για παρόμοιες εμφανίσεις όπως αυτή με την ανόρθωση στην πρεμιέρα. Δεν θέλουμε να βλέπουμε παίκτες χωρίς πάθος, θέληση και τσαμπουκά. Θέλουμε να βλέπουμε παίκτες να δίνουν το 100% των δυνάμεων τους και να ματώνουν την φανέλα ανεξάρτητος αποτελέσματος και αντιπάλου. Σκεφτείτε τον απλό κόσμο που δίνει από το υστέρημα του για να πληρώνεστε εσείς με τα διόλου ευκαταφρόνητα ποσά για την σήμερον ημέρα και την κρίση που επικρατεί στον τόπο μας. Παίξτε για εμάς και για εσάς, παίξτε για το ένδοξο Τριφύλλι και την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!!!

Τόνι και ποδοσφαιριστές: Σας πιστεύουμε, σας στηρίζουμε ΚΑΙ θα σας στηρίξουμε μέχρι το τέλος. Ζητούμε από εσάς σεβασμό και κατάθεση ψυχής σε κάθε αγώνα και σε κάθε γήπεδο. Δεν χάθηκε τίποτα περισσότερο εκτός από μια μάχη, ο πόλεμος όμως συνεχίζεται και είναι μακρύς. Φέρτε το πρωτάθλημα στον Πράσινο Λαό!!!

Κλείνοντας θα ήθελα να στείλω το δικό μου μήνυμα στα αδέλφια μου ΟΜΟΝΟΙΑτες.

Αδέλφια : Είμαστε όλοι απογοητευμένοι και πικραμένοι και σας κατανοώ. Δεν πρέπει όμως αυτή η απογοήτευση μας να μας οδηγήσει μακριά από την ομάδα μας. Η ομάδα μας αυτήν την στιγμή μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την αφήσουμε μόνη και αβοήθητη, έρμαιο στις ορέξεις του καθενός που θα θέλει να την πλήξη. Ο δρόμος του πρωταθλήματος είναι μακρύς και γεμάτος αγκάθια. Μείνετε κοντά στην ομάδα μας ενωμένοι και δυνατοί, για μια ομάδα ζούμε και αναπνέουμε, για το ένδοξο 1948 των πατεράδων μας, για την ιστορία και για τους αιματοβαμμένους αγώνες μας … HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!!!

ΥΓ1  Δεν είμαι γραφικός. Δηλώνω αιώνια πιστός, αιώνια ρομαντικός ΟΜΟΝΟΙΑ μου!!!

ΥΓ2  Κράτα καρδία μου για να μείνεις ζωντανή, εσύ που άντεξες στη ζωή τόσα πολλά, ότι πονάει σε κάνει ποιο δυνατή ….κράτα γερά!!!

ΥΓ3  Τρίτο φεστιβάλ Θύρας 9 αγάπη μου. Διαγωνισμός μπύρας με τον κροκόδειλο τον Hoolifan. Όλοι εκεί!!!

o Nighmare | [email protected]