Να γίνει κάτι αυτή τη φορά


akel smash omonoia

akel smash omonoia
Aν είναι να φύγει ο Μυλωνάς και οι υπόλοιποι να επαναδιεκδικησουν, έγινε πραγματικά κάτι?

Είναι η ώρα να δούμε καινούργιες επιλογές καινούργιους συνδυασμούς. Περιμένουμε με ανυπομονησία από ανθρώπους που πονάνε και θέλουν να βοηθήσουν αυτό το σωματείο να θέσουν την υποψηφιότητα τους. Θα είναι κρίσιμες οι επόμενες εκλογές.

Αν είχε εμπλακεί περισσότερος κόσμος στη διαδικασία εγγραφής μελών τότε ίσως να μπορούσαμε να μιλήσουμε για νέο διοικητικο συμβούλιο πλατιάς αποδοχής.

Δυστυχώς όμως οι εκκλήσεις μας για να γραφτεί ο κόσμος μέλος δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Παρακαλούμε το κόσμο επιτέλους για μια φορά να κάνει αυτό που πραγματικά πρέπει να γίνει για να απαλλαγούμε μια και καλή από τα καρκινόματα του κόμματος και να αναλάβουν την ΟΜΟΝΟΙΑ άτομα που πρώτο τους μέλημα θα είναι το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όχι τα πολιτικά τους συμφέροντα.

Ποτέ δεν είναι αργά και μην μασήσετε την καραμέλα ότι θα χαθεί άλλη μια χρονιά. Είμαστε μόλις στην πρώτη αγωνιστική και υπάρχουν άλλες 35. Για χάρη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αξίζει να θυσιαστούν πολύ περισσότερα από κάποιοι αγώνες. Φτάνει να βρει την ΥΓΕΙΑ της η ομάδα στα διοικητικά της και να φύγουν από την ΟΜΟΝΟΙΑ άτομα τα οποία ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ αλλά διορίζονται από τις ανώτερες δυνάμεις.