Με πουστιά και δόλο


Σε ιστορία θρίλερ εξελίσσεται το σκηνικό μεταξύ αποελ και κοινοτικών γηπέδων Λευκωσίας.

Πρώτα κτύπησε την πόρτα του Καιμακλίου και τους ζήτησε όπως του παραχωρηθεί το κοινοτικό γήπεδο για δικά του οφέλη. Μάλιστα προσπάθησε να εκδιώξει τα σωματεία τα οποία εξαιτίας τους χορηγήθηκε το έργο της ανακατασκευής του γηπέδου από τον ΚΟΑ (σχετικό άρθρο με όλες τις λεπτομέρειες είχε γράψει πριν 2 βδομάδες η εφημερίδα Γνώμη).

Αφού έφαγε μια μεγαλοπρεπέστατη χυλόπιτα από όλα τα σωματεία, τώρα πήρε σβάρνα τους άλλους Δήμους.  Λόγο αδυνατότητας από την Έγκωμη να τον βοηθήσει αφού το γήπεδο είναι της Έθας και όχι κοινοτικό, σειρά πήρε ο Άγιος Δομέτιος που και αυτός όπως μαθαίνουμε διαμαρτύρεται και προτίθεται να ρίξει χιλόπιττα.

Εκτός και αν κάποιο σωματείο δεκτεί να μην κάνει προπονήσεις για να βάλει το παράρτημα σε ακόμα ένα κραυγαλαίο σκάνδαλο, δίνοντας του τη θέση του. Σημείωση πως όλο το project χορηγήθηκε για συγκεκριμένα σωματεία και για κοινό όφελος των δημοτών.

Μετά από το χώρο προπόνησης που του έδωσε δωρεάν η εκκλησία στον Αρχάγγελο, σειρά παίρνει η ελεημοσύνη των Δήμων για κοινοτικό στάδιο. Κάποιος ρε παιδιά να ελεήσει το “μεγαλύτερο σωματείο” της Κύπρου …