Έβγαλαν απαγορευτικά !!


Βγήκε σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο. Άρχισαν να κτυπάνε πάλι πόρτες και τηλέφωνα γυρεύοντας τους 4 συλληφθέντες. Αυτή τη φορά κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες για να τους παραδώσουν τα απαγορευτικά που εκδόθηκαν εναντίων τους.

Ο Ιωνάς λοιπόν και η παρέα του εντελώς παράνομα και χωρίς να υπάρχει καταδίκη και απόφαση από το δικαστήριο προχώρησαν σε έκδοση απαγορευτικών στους αθλητικούς χώρους των αδερφών μας που έχουν συλληφθεί. Έχουν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια την δικαιοσύνη που υποτίθεται με τόσο ζήλο υπηρετούν. Χωρίς να υπάρχει καταδικαστική απόφαση από κάποιο δικαστήριο χωρίς να υπάρχουν προηγούμενες καταδίκες για τα παιδιά, τους έβγαλαν απαγορευτικά και τους στερούν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν την ομάδα τους όπως κάνουν τόσα χρόνια τώρα

Ένα θα σας πούμε. Δεν μπορείτε να τους λυγίσετε, χαμογελούν περήφανα και σας χλευάζουν. Γελάνε μόνο στην ιδέα που όλοι οι αστυνομικοί κάθε Σαββατοκύριακο θα έχουν αφίσες με τις φάτσες τους έξω από τις εισόδους και θα τους γυρεύουν μήπως σκάσουν παράνομα στο γήπεδο. Πιάστε τους εγκληματίες! Πιάστε τους. Α ρε κορόιδα !!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.

ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΜΠΡΌΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ