Green Devil: Θα τα βρούμε στην πορεία


Green Devil

Green Devil

Οοο γεια σας μάγκες μου. Πως πάμε? Μαλακία ερώτηση, ξέρω το.

Πάλε τα δικά τους στην κοπριά… Ώρες – ώρες διερωτώμαι (για πολλοστή φορά) γιατί παίζουμε (ακόμα) σε αυτό το πρωτάθλημα.

Κάθε χρόνο η ίδια κουβέντα και το γνωρίζει ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Κύπρος.

Άλλη ποινή για την ΟΜΟΝΟΙΑ, άλλη για τους άλλους. Άλλη διαιτησία για την ΟΜΟΝΟΙΑ, άλλη για τους άλλους. Άλλους κανονισμούς για την ΟΜΟΝΟΙΑ, άλλοι για τους άλλους. Εδώ και λίγα χρόνια ακόμα και για τους οπαδούς μας ισχύουν άλλοι κανονισμοί από τους άλλους.

Έχει γίνει έθιμο η ΟΜΟΝΟΙΑ να ξεκινάει στο πρωτάθλημα με κεκλεισμένων, ενώ για τους άλλους να αλλάζουν οι κανονισμοί από κεκλεισμένων σε λεφτά και στην πορεία μάλιστα να δέχονται και 50% έκπτωση της εξαγοράς παιχνιδιού !!!

Όπως και να έχει μάγκες, ξεκινάει το πρωτάθλημα και όσοι μπορέσουν θα παρευρεθούν στο εξωχικό. Πάμε δυνατά και με φωνή, γιατί όσο και να είμαστε η παραφωνία του καιρού, είναι μερικές φορές που άμα παίξουμε όλοι μπάλα ούτε τα κεκλεισμένων μας πειράζουν, ούτε οι αλλαγές.

Πάμε δυνατά, γιατί ρε αλλόθρησκοι ένα να ξέρετε. Κάθε φορά που δεν πάμε γήπεδο, τόσο πιο πολύ θα σας τα πρήζουμε τη Δευτέρα στη δουλειά. Κάθε φορά που δεν μας αφήνετε να εκτονωθούμε κοντά στην μεγαλύτερη αγάπη θα εκτονωνόμαστε πάνω σας.

Γιατί φέτος, χωνέψετε το και εμπεδώστε το, το πρωτάθλημα θα το πάρουμε !!

Για τα εισιτήρια έχει προκληθεί μεγάλος ντόρος. Καταλαμβαίνω το σκηνικό και καταλαμβαίνω τα παράπονα όλων όσων δεν πήραν εισιτήριο ενώ βρίσκονταν στη γραμμή. Μερικοί κάνουν παράπονο γιατί κάποιος έπιασε 40 εισιτήρια. Οκ, εγώ κάνω την εξής απορία… που είναι το όριο? Στα 3? Στα 8? Στα 16? Που?

Μερίδιο ευθύνης φυσικά φέρει και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ώρα που πουλιόνταν καθημερινή ημέρα ήταν λογικό να δημιουργηθεί τέτοιο σκηνικό. Εμένα η άποψη μου είναι ο καθένας που έχει season ticket να αποστέλλει ένα μήνυμα με το νούμερο του διαρκείας του και όνομα και να γίνεται μια κλήρωση για το ποιοι θα πάνε.

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο δεν περιλαμβάνεται στους όρους του δίκαιου για πάμπολλους λόγους. Είτε ο ένας δουλεύει, είτε ο άλλος είναι από μακριά και δεν μπορεί να στηθεί από νωρίς, είτε , είτε, είτε. Η μόνη σωστή λογική είναι η κλήρωση.

Όσο η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν προχωράει σε τέτοιο μέτρο (κάτι που το γνώριζαν όλοι από πριν) καλό θα ήταν από όλους να υπήρχε κάποια γνώση όσο αφορά το θέμα και να γνωρίζουν πως είναι πάρα πολύ πιθανό να μείνουν εκτός των λίγων που θα βρουν εισιτήριο.

Πόσο μάλλον άμα κάτι δεν είναι επαναλαμβανόμενο και εννοώ αυτούς που παίρνουν τα εισιτήρια. Μην μου πείτε πως υπάρχει κάποιος που πήγε 10 φορές και ποτέ δεν βρήκε και άλλος που πήγε 10 και βρήκε και τις 10. Είμαστε όλοι αρκετά κοντά και γνωρίζουμε τι γίνεται.

Ας μη μας παίρνει η προσωπική πικρία (λόγο και της τεράστιας μας αγάπης) και να μιλάμε σαν αδικημένοι… ήταν ένα παιχνίδι που είχες λίγες πιθανότητες… έπαιξες και έγινε το λογικό, έχασες.  Δεν λέω ότι έπρεπε να χάσεις, αλλά έχασες και αυτή είναι η αλήθεια.

Πάμε δυνατά μάγκες μου, ένα ένα τα παιχνίδια να παίρνουμε τους 3 πολυπόθητους βαθμούς και… θα τα βρούμε στην πορεία. Φόρτσα Τριφυλλάρα λοιπόν και τα μυαλά στο γήπεδο…

ΥΓ. Πόσοι που σας σπίτι σας, πετάσσετε τα κίτρινα, τα μπλε και τα πορτοκαλιά καλαμάκια?

ΥΓ2. Αφού το αποέΡλ εν Θρησκεία, ίντα είσαστε κάθε Κυριακή στην Εκκλησιά ?

ΥΓ3. Ρε Τράττο, τζίνους του 3 πάτσους εν σίουρα τζίνοι οι 4εις που σου τους δώκαν?

ΥΓ4. Λευτεριά από τα ψέματα του κκέλη

Λαστιχάριες αφιερωμένο:

Το 26 την είδατε φασίστες

Το 74 γίνατε προδότες

Στα κρατητήρια πάτε πάντα με τις λίστες

Του ρουφιανιού είστε οι πιο μεγάλοι αιμοδότες