Ο στόχος τους είναι να αποπροσανατολίσουν


Ο λόγος και ο σκοπός της εξαγγελίας της ποινής για τα κεκλεισμένων μόλις τρεις μέρες πριν το παιχνίδι της ομάδας στο Παπαδόπουλος είναι ξεκάθαρος. Ο στόχος τους είναι να αποπροσανατολίσουν και να δημιουργήσουν ίντριγκες και διχασμό στης τάξης του κόσμου και της ομάδας μας με σκοπό να πάει στο παιχνίδι με την χειρότερη δυνατή ψυχολογία κάτι που πολύ πιθανόν να έχει αντίκτυπο και στο γήπεδο.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ

Είναι πλέον παρελθόν το τι έχει συμβεί στο Πελέντρι και πρέπει όλοι να αντιληφτούμε ότι και λάθος να έγινε, δεν μπορούμε να πάρουμε το χρόνο πίσω. Ότι έγινε, έγινε και πλέον πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να κοιτάξουμε μπροστά, δεν έχουμε καιρό για πισωγυρίσματα η λαϊκά δικαστήρια. ΔΕΝ πρέπει με τίποτα εμείς η ίδιοι να επιτρέψουμε και να δώσουμε τροφή στον κάθε καραγκιόζη Κουτσοκούμνη να ασελγεί πάνω στο κορμί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας.

Πρέπει ΟΛΟΙ μας να σταθούμε ασπίδα μπροστά στο σωματείο μας και να αντικρούσουμε τις βρώμικες, ύπουλες και φασιστικές τους επιθέσεις. Δεν μάθαμε ΠΟΤΕ να ψηλώνουμε τα χέρια μας αδέλφια και ούτε τώρα θα το πράξουμε. Η βρωμιά τους είναι σύνηθες φαινόμενο και διαχρονικό, όμως προς απογοήτευση τους.

Δεν λυγίζουμε – Μια Ζωή ΟΜΟΝΟΙΑ – Πάμε γερά να τσακίσουμε την Κότα!!!