Nightmare: Του εξοχικού το κάγκελο!!!


Σας χαιρετώ αδέλφια μου και πάλι. Επιτέλους πάππαλα το καλοκαιράκι και η τριφυλλοκαψούρα μπαίνει για τα καλά πλέον στην δράση με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ένας καινούριος μαραθώνιος ξεκινά και η ομάδα μας με μπροστάρη των περήφανο Πράσινο Λαό καλείτε να διαχειριστεί σωστά τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν.

Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτός ο μακρινός δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Σίγουρα τα ταξίδια κόλαση – παράδεισος θα πηγαινοέρχονται, όπως και οι λύπες και οι χαρές. Αυτό όμως που πραγματικά έχει τεράστια σημασία και θα πρέπει να αντιληφτούν όλοι όσοι απαρτίζουν το πράσινο στρατόπεδο είναι η σωστή διαχείριση των ποιο πάνω.

Δ.Σ, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και κόσμος επιβάλετε να είναι πανέτοιμοι και να βρουν την φόρμουλα που θα μπολιάσει την ομάδα μας με δύναμη, ψυχή, υπομονή, επιμονή, πάθος, τρέλα και τσαμπουκά.

Ο στόχος είναι ένας και αδιαπραγμάτευτος, η κατάκτηση του πρωταθλήματος!!!

Από την πρώτη αγωνιστική μπαίνει στα βαθιά η ομάδα μας, αφού καλείτε να αντιμετωπίσει στο εξοχικό έναν από τους φετινούς συν διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Παρόλο που είναι μόλις η πρώτη αγωνιστική είναι εύκολο να αντιληφθεί κάποιος πόσο σημαντικό κυρίως για ψυχολογικούς λόγους είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το να ξεκινήσει η ομάδα μας με νίκη στο εξοχικό και με την ψυχολογία και την δυναμική που αποκτά, είναι κάτι σίγουρα που θα βοηθήσει παρά πολύ και στην μετέπειτα πορεία μας και στις δύσκολες αγωνιστικές που ακολουθούν.

Καλούνται λοιπόν τα 1200 κομάντο που θα βρεθούν στο γήπεδο να μετατρέψουν την παράσταση για ένα ρόλο για άλλη μια φορά. Η σχέση μας με το γήπεδο, την ανώμαλη και τους μαθητές του κώλου έχει καθοριστεί εδώ και χρόνια ως πελατειακή πλέον και οφείλουμε για άλλη μια φορά να το αποδείξουμε.

Με πίστη και δύναμη για το αποτέλεσμα πάμε να τσακίσουμε για άλλη μια φορά την κότα μέσα στο κοτέτσι της έτσι όπως μάθαμε εδώ και χρόνια. Με φωνή να σπάει κόκκαλα, με παλμό που να γονατίζει τους αλλόθρησκους σε κάθε χοροπηδητό, με πάθος και τσαμπουκά, στο Παπαδόπουλος θα γίνει …του εξοχικού το κάγκελο!!!

Μην μασάτε αδέλφια μου, ΟΜΟΝΟΙΑ είμαστε!

ΥΓ1 Πρέπει να δείξουμε τεράστια προσοχή στις προκλήσεις που θα υπάρξουν και θα είναι πολλές. Το γήπεδο αυτό είναι παγίδα και χρειάζεται όλοι μας να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουμε τα μάτια μας όχι δεκατέσσερα αλλά 1948. Ο Ιωνάς, ο Κουτσοκούμνης και η τρελό παρέα τους μας έχουν δείξει από νωρίς τους σκοπούς τους και τα συμφέροντα που εξυπηρετούν!!!

ΥΓ2  Κομβικής και τεράστιας σημασίας χρόνια για την ομάδα μας. Είναι δεδομένο ότι με συλλογική προσπάθεια, συνεργασία και όλοι σαν μιαν γροθιά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Ο κάθε ένας από εμάς όμως πρέπει με τον δικό του τρόπο να βάλει το δικό του λιθαράκι για να καταστεί η ομάδα μας παντοδύναμη και να ανέβει εκεί που πραγματικά πρέπει και της αξίζει, στον θρόνο της!!!

ΥΓ3  Όσον αφορά εσάς ρε μαθητούδια, προσεχτηκά στον δρόμο. Μην εκλάβετε την προσοχή και την αγάπη μας προς την ομάδα μας ως αδυναμία. Εκτός και αν θέλετε φυσικά να φακκάτε πάλε γύρω γύρω όλοι και στη μέση το γήπεδο!!!

ΥΓ4  Όλη μας η ζωή ένα animal planet …. Εμείς οι λύκοι, εσείς τα κοτόπουλα!!!

Nightmare | [email protected]