Τα έχεις ξαναπεράσει, γιατί τα έχεις ξεχάσει?


Δύο κεκλεισμένων δέχτηκε η ομάδα μας για τα γεγονότα στο Πελέντρι. Την ποινή την περιμέναμε. Όποιος πίστευε πως ο Τράττος και η παρέα του θα μας έριχναν στα μαλακά μάλλον εθελοτυφλούσε. Εθελοτυφλούσαν και όσοι πίστευαν πως αν βοηθούσαν τον καραφλό να ξεφύγει και να τον μπάσουν στο λεωφορείο της ομάδας αυτός δεν θα έγραφε το σκέφτομαι και γράφω του στο φύλλο αγώνος

Από εκεί και πέρα κατανοήστε κάποιοι πως αν δεν ήταν το περιστατικό στο Πελέντρι για να μας τιμωρήσουν με 2 κεκλεισμένων θα ήταν κάτι άλλο με το που άρχιζε το πρωτάθλημα.  Θα ήταν δυο χάρτινα ποτήρια στο γήπεδο, θα ήταν ένα σύνθημα που δεν τους αρέσει ή κάποιο πανό που δεν γουστάρουν ή μπορεί κάποιος ξυλοδαρμός διαιτητή από το προπονητή μας. Το ξανάκαναν και θα το ξανακάνουν. Τα έχεις ξαναπεράσει ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ?

Είναι γελοίο να έχεις μια τόση προϊστορία αδικίας με απίστευτες λανθασμένες υποδείξεις και τιμωρίες εις βάρος σου ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ!!

Είναι ηλίθιο και κοντόφθαλμο να σου κάνουν τα ίδια και τα ίδια εδώ και τόσα χρόνια και εσύ να γίνεσαι έξαλλος γιατί σε τιμώρησαν με 2 αγωνιστικές και να τα βάζεις με ομονοιάτες αντί με τη ΚΟΠρια.

Υπάρχουν και μερικοί ευτυχώς λίγοι που ζητάνε ακόμα και τα λεφτά των διαρκείας τους πίσω γιατί θα χάσουν 2 παιγνίδια. Υπάρχουν και μερικοί που τα βάζουν με τους 3 τους 4 ή τους 5 που τους στέρησαν τάχα το γήπεδο. Άραγε πιο γήπεδο τους στέρησαν αυτό που μεγαλώνουν οι γραμμές κατά βούληση?

 Και άραγε πόσοι από αυτούς που μιλάνε και κατακρίνουνε ήταν στο γήπεδο όταν η ομάδα πήγαινε από το κακό στο χειρότερο εξαιτίας πολλές φορές και των προαποφασισμένων αποτελεσμάτων της διαιτησίας? Γιατί πολλοί μιλάνε τώρα αλλά στο γήπεδο 2-3 χιλιάδες ήμασταν.

 Εμείς τέτοιους οπαδούς-πελάτες δεν γουστάρουμε στο γήπεδο μαζί μας. Γιατί ούτε μπορεί να προσφέρουν κάτι περισσότερο στην ομάδα παρά τα λεφτά τους και την μουρμούρα τους όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά. Γιατί μόνο ένας πελάτης θα ζητούσε τα λεφτά του πίσω. Γιατί αν εσείς κύριοι αγοράζετε προϊόν, εμείς απλά δίνουμε τον οβολό μας στην ομάδα μας μετά χαράς χωρίς να ζητάμε ανταλλάγματα.

Αν εσείς αγοράζετε θέαμα εμείς πάμε και δημιουργούμε το θέαμα μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια μας στο γήπεδο. Σταματήστε λοιπόν να γκρινιάζετε σαν τις γριούλλες που δεν τους πήραν να παίξουν μπίνγκο και ενωθείτε μαζί με τον υπόλοιπο περήφανο πράσινο λαό για να αντιμετωπίσουμε επιτέλους αυτά τα λαμόγια.

 Και να το ξέρεις όσο εσύ συμπεριφέρεσαι απλά σαν πελάτης που αγοράζει θέαμα και που κλείνει θέση στο θίασο που λέγεται ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ να έχεις κατά νου ότι υπάρχουν ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ που υποστηρίζουν ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ και έχουν και τα κονέ και τις άκρες με τους ιδιοκτήτες του ΘΙΑΣΟΥ. Και πάντοτε ο ΘΙΑΣΟΣ θα παίζει ότι έργο γουστάρουν αυτοί ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????

Θα μας πείτε για το κατεστημένο. Τι να τις κάνουμε τις κουβέντες για το κατεστημένο από τι στιγμή που το αφήνουμε να εδραιώνεται εις βάρος μας. Τι να τα κάνουμε τα λόγια για παράγκες όταν δεν την γκρεμίζουμε με ένα σπρώξιμο όλοι μαζί. Γιατί όλο μιλάμε και ποτέ δεν κάνουμε? Γιατί

Δεν σας άρεσε ο τρόπος που έγιναν τα πράγματα στο Πελέντρι? Ωραία. Περιμένουμε τις εισηγήσεις σας. Περιμένουμε με ανυπομονησία τι προτείνετε να αντιμετωπιστεί μια και καλή αυτή η συνεχιζόμενη κατάσταση των τελευταίων χρόνων. Το ξύλο δεν είναι λύση. Συμφωνούμε. Βρείτε τη λύση εσείς. Σταματήστε τις κατηγορίες και βρείτε μας την λύση. Οτιδήποτε μας πείτε θα το δεχτούμε φτάνει να γλιτώσουμε από αυτό το μαρτύριο της αδικίας. Μόνο σταματήστε να κρίνετε και να γκρινιάζετε από τη στιγμή ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ είναι να θέλετε να πηγαίνετε γήπεδο και να παρακολουθείτε την ομάδα να σφαγιάζετε ασταμάτητα από τα τσογλάνια της κοπ. Κάντε κάτι. Σταματήστε αυτή την απάθεια ,αντισταθείτε με το δικό σας τρόπο. Δεν μπορεί τόσοι ομονοιάτες είμαστε κάποιος θα βρει τη λύση. Ξεκινήστε