Hoolifan: Στα δελτία των 8 πουλάνε αυτό που θες


Χαιρετίζω τον αγωνιζόμενο πράσινο λαό τον επαναστάτη νιο και τον περήφανο γέρο.

Συγνώμη για το…πισωγύρισμα μα θέλω να αναλώσω τις γραμμές αυτής της στήλης για το περιστατικό στο Πελέντρι. Τωρά το θυμήθηκα θα μου πείτε? Όχι. Τωρά το εχώνεψα.

Να το επαναφέρουμε λοιπόν.

Αρκετοί λένε δεν ήταν σωστός τόπος και χρόνος και πως δεν είναι με αυτό τον τρόπο που θα τους πολεμήσουμε. Συμφωνούμε. Κάντε κάτι όμως επιτέλους. Βλέπουμε το «δικό» σας τρόπο εδώ και 15 χρόνια και οι αδικίες ολοένα και αυξάνονται. Και μαζί αυξάνεται και η αγανάκτηση

Το κατεστημένο το κατεστημένο και το κατεστημένο. Ε μα έσχει 20 χρόνια ρε κοπέλια. Ώσπου θα πάει το βκιολί? Θα το αλλάξουμε το κατεστημένο?. Ή απλά θα πούμε δεν αλλάσει? Αν δεν αλλάσει γιατί κριτικάρουμε οποιαδήποτε άλλη πράξη από τη στιγμή που το αποτέλεσμα πάντα θα είναι η καταπίεση και ο πόλεμος της ομάδας μας

Βλέπουμε τον «δικό» σας τρόπο να έχει αποτύχει παντελώς. Καταγγελίες πάνω στις καταγγελίες για τους διαιτητές και μας τους ορίζουν ακριβώς στο επόμενο ντέρμπι. Κόκκινες ανύπαρκτες, πέναλτι έξω από τη περιοχή, γήπεδα να μεγαλώνουν, οφφσάιντ. Πόσο θα πάει τούτο το έργο. Πόσο?

Κανένας απολύτως σεβασμός σε τούτο τον κόσμο που αφήνει οικογένειες δουλειές κάθε Σαββατοκύριακο για να βουρά που πίσω που την ομάδα του. Πλήρης εμπαιγμός της νοημοσύνης μας, αδίστακτη καταρράκωση του ηθικού μας και το έργο συνεχίζεται και συνεχίζεται

Ένας κκέλλης που μας έσφαξε τόσα χρόνια ανελέητα, είπαμεν του έλα στο Πελέντρι μες τα όρη και τα βουνά με αστυνομική δύναμη μηδέν να μας κάμεις φιλικό ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΣΕ κίνδυνο και ήρθε. Συγνώμη αλλά για μένα τούτο λέει πολλά και για το όνομα του σωματείου μας και για το όνομα του λαού μας.

Δεν μας υπολογίζει κανένας. Όταν δεν νοιώθουν τον στοιχειώδη φόβο που πρέπει να νοιώθει κάποιος όταν πάει ΜΟΝΟΣ του σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον γεμάτο με άτομα που δεν του τρέφουν καμία συμπάθεια ε τότε ναι ΕΜΕΙΣ φταίμε και όχι αυτοί

Άρα μην μου ζητάτε να καταδικάσω κάποιους ανθρώπους που έκαναν πράξη αυτό που όλοι μας ευχόμασταν εδώ και τόσα χρόνια. Μην μου ζητάτε να βάλω την τήβεννο του δικαστή, να χτυπήσω και το σφυρί στο τραπέζι και να πω ΕΝΟΧΟΙ μόνο και μόνο γιατί το είδα στις ειδήσεις των 8

Μην μου ζητάτε να κάνω σύγκριση της οικονομικής ζημιάς που έγινε από το περιστατικό στο Πελέντρι με τις ανεπανόρθωτες ζημιές που προκάλεσαν κάποιοι κύριοι στο σωματείο μας με τα σφυρίγματα τους και τις διαδοχικές στερήσεις τίτλων και διακρίσεων.

Επίσης κάποιοι το πήραν και ένα βήμα παρακάτω και αναγκάζομαι να τους μιλήσω με σκληρή γλώσσα.

Κάτι φλωράκια ανεξαρτήτως ομάδας που μόλις φάνε ένα πάτσο στο τμήμα είναι έτοιμα να δώσουν κατάλογο με αλφαβητική σειρά ακόμα και των γυναικών που έπαιξαν μούτσιο πάνω τους…….ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ να γράφουν « καλά να πάθουν οι αλήτες».

Εσύ καλά κοιμήθηκες στο aircondition σου και στο πουπουλένιο σου στρώμα αγκαλιά με το αρκουδάκι σου. Καλά έκαμες το μπάνιο σου και έβαλες τις κρεμούες σου και τις λοσιόν σου παλιόφλωρο. Τα κοπελούθκια που ανοίγεις στο στόμα σου και κατηγορείς είτε αθώοι είναι είτε ένοχοι έκατσαν μέσα 5 νύχτες σε συνθήκες κράτησης τριτοκοσμικής χώρας, περήφανα μάγκικα τις πέρασαν και βγήκαν.

Εσύ με το που θα έβλεπες τες μπάρες μπορεί να έδινες και τη μάνα σου για πιάτσα χαφιεδάκι

Εσύ με το που θα έβλεπες τα μπάνια και τις τουαλέττες μέσα, θα νόμιζες ότι οι χεστρες του ΚΕΝ είναι πεντάστερο ξενοδοχείο. Α συγνώμη εν ξέρεις να μπου το ΚΕΝ..

Εσύ καλά είδες τα dvd σου, εμπήκες στα facebook σου να μετρήσεις τα like σου, είδες και τα fashon tv σου. Που να κάτσεις μέσα ρε μαμμόθρεφτο και το μόνο πράγμα που θα έχεις να κάνεις για να περνάς την ώρα σου είναι να διαβάζεις τι έγραψαν στους τοίχους του τζελιού οι προηγούμενοι σου, τότε να ξαναμιλήσουμε…

Ναι ξέρω το εν το πιστεύκεις αλλά εν έσχει ίντερνετ μέσα….

Σκασμός λοιπόν που κάτι τυπάκια που νομίζουν ότι η ανάκριση στα κρατητήρια εν κάτι όπως το ask.fm

Σκασμός που κάτι τυπάκια που αν τυχόν τους φέρει η ζωή να κάτσουν προσωποκράτηση μόλις τους πουν να παραδώσουν iphone και ράμματα μπορεί να βάλουν τα κλάματα

Σκασμός που τους κάθε λογής κριτές και υποκριτές, τσιμουδιά από τον καθένα που τελείωσε την Νομική μέσα σε μια νύχτα. Δεν θα κρίνεις εσύ τις πράξεις κάποιων ανθρώπων εσύ που η μόνη πράξη ανυπακοής που έχεις να επιδείξεις τόσα χρόνια είναι «Μάμα είπα το ετέλιωσε, δεν θα φάω πίτσα σήμερα θέλω σουβλάκια ή είπα θα δούμε Ρικ ένα, Ρικ ένα !!»

Σεβαστείτε τα κοπελούθκια που είδαν τις φάτσες τους στις τηλεοράσεις και ενώ είχαν ενημερώσει την αστυνομία από το μεσημέρι για την ώρα που θα παρουσιάζονταν στο σταθμό. Σεβαστείτε τα κοπελούθκια που εγίναν πρωταγωνιστές στο κουκλοθέατρο του Ιωνά που ήθελε να παίξει τον καουμπόη. Να πα να βρεις αλλού ινδιάνους ρε

Όταν μια ολόκληρη αστυνομία Κύπρου ασχολείται με τους 3 του Πελεντριού, και βρείτε τους και πιάστε τους, μπορεί κάποιος να καταλάβει το επίπεδο της κοινωνίας μας.

Ρεζιλίκια ρε αστυνομικοί είναι να μιλάνε τα παιδιά με άλλους κρατούμενους βεβαρημένου ποινικού μητρώου που είναι μέσα για παράνομη οπλοκατοχή, για διαρρήξεις και ένα σωρό άλλα αδικήματα και να τους λένε μας βάλανε τις φάτσες στα δελτία στις ιστοσελίδες και να σκάνε στα γέλια.

Όταν μια ολόκληρη κοινωνία πιστεύει ευλαβικά και αδιαμαρτύρητα τα δελτία των 8 τότε μπορεί κάποιος να καταλάβει το επίπεδο της κοινωνίας μας. ΕΝΟΧΟΙ ! Πάμε σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα τώρα να αγοράσεις κανά αυτοκίνητο με δόσεις από τα καινούργια χωρίς ρύπους ξέρεις εσύ.

Εστούππωσε η Κύπρος εν μια νυκτί και εσυγκινηθήκαν 500 άτομα να παν να διαμαρτυρηθούν, και έφαεν 3 πάτσους ο καράφλας και όλη η Κύπρος εφώναξε «Πιάστε τους, Πιάστε τους». Πιάστε νάκκον πουκάτω όλοι σας!

Γράφει και ένας παπάρας με ύφος 7 καρδιναλίων. Για να έχει φωτογραφίες η αστυνομία τις φάτσες τους σημαίνει εν ήταν άγιοι. Άγιοι σίγουρα δεν είναι συμφωνούμε. Ξέροντας τους το να μην τρώνε κρέας, οι ψαλμωδίες και τα θαύματα δεν είναι το φόρτε τους αν και θα ήθελαν πολύ να μπορούν να κάνουν το νερό κρασί .

 Απλά για ενημέρωση όμως κύριε , απόκτησα γνώμη στα καλά καθούμενα, οι φωτογραφίες των κοπελουθκιών που βγήκαν στα κανάλια ήταν που άλλη υπόθεση πριν 3 χρόνια που πάλι τους έκατσαν μέσα 4 μέρες κάτι ρουφιανάκια σαν και σένα και ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ και ούτε κλητεύθηκαν στο δικαστήριο. Φάε τα @ρχίδια σου τώρα αν τα έβρεις, αν εξακολουθούν να είναι εκεί κάτω που τον καιρό που έσχεις να τα δεις και να τα χρησιμοποιήσεις.

Και κάτι τελευταίο

Οι αλήτες που κατηγοράτε και κατακρίνετε με όλα τα λάθη τους με όλα τα μειονεκτήματα τους, όταν ήταν μέσα από τις πρώτες τους ενέργειες ήταν να βοηθήσουν έμπρακτα τους συνανθρώπους τους που κρατούνταν εκεί στα μπουντρούμια του κυπριακού Αττίλα όπως εύστοχα τα χαρακτήρισε ένας από τους 3 δικούς μας. Σας μεταφέρω τι μου είπαν.

«Παράνομους μετανάστες τους βάφτισαν, μα εμείς είδαμε μόνο ανθρώπινες φάτσες ταλαιπωρημένες απ΄το χρόνο. Χωρίς χαρτιά και διαβατήρια με στάμπες, μα με καρδιά και καλοσύνη σε καλωσόριζαν σαν να ήσουνα δικός τους. Τρία χρόνια εκεί μέσα, τολμάμε εμείς να παραπονεθούμε για τις 5 μέρες που θέλει ο Ιωνάς? Ας βάλει ακόμα 5»

Έστειλαν μήνυμα στην ΘΥΡΑ 9 και μαζεύτηκαν άμεσα είδη πρώτης ανάγκης σαμπουάν, οδοντόκρεμες και τηλεκάρτες για να μπορέσουν να ανταλλάξουν 2 κουβέντες με κάποιο δικό τους άνθρωπο. Ότι θα έκανε ένας κοινός εγκληματίας για αυτούς τους ανθρώπους έτσι????

Μπορείς να πεις ότι θέλεις κυπριακή κοινωνία, μπορείς να διαγράφεις και να σβήνεις ανθρώπους με μια μονοκονδυλιά,  αυτό  όμως που ποτέ σου δεν κατάλαβες είναι ότι δεν μπορείς να ακουμπήσεις πραγματικά  τέτοιους ανθρώπους. Τα κτυπήματα σου θα επιστρέφονται πάντα με περισσότερη μανία. Η λάσπη σου πάντα θα γίνεται έφορο έδαφος να φυτέψουμε την άνοιξη

Υ.Γ Society failed to tolerate me, and I have failed to tolerate society

 Υ.Γ 2 Στα δελτία των 8 πουλάν αυτό που θες.

Y.γ 3 Από τα παιδιά. ” Χαιρετίσματα στους ρουφιάνους. Είστε το πιο πιστό φαν κλαμπ που είχαμε ποτέ”