ΟΧΙ δεν είμαστε έτοιμοι..


omonoia logo

omonoia logoΛέμε πολλές φορές για την δυναμική που αποκτάει η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από ένα σερί νικών, ή μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση. Αυτή η δυναμική όπως συνηθίζουμε να την αποκαλούμε, έχει την ικανότητα να σπρώξει την ομάδα μπροστά σε νέες πιο μεγάλες επιτυχίες.

Έχουμε διανοηθεί ποτέ ως φίλαθλοι, οπαδοί και υποστηρικτές της μεγαλύτερης ομάδας του τόπου τη δυναμική που θα μπορούσαμε να είχαμε ως ΟΜΟΝΟΙΑ αν όλα λειτουργούσαν σωστά στο Σωματείο;

Είναι αμέτρητα τα παραδείγματα που μπορούμε να δώσουμε για να ενισχύσουμε την πιο πάνω άποψη και είναι καιρός να ειπωθούν ακόμη περισσότερα από εμάς. Νιώθουμε πως μέχρι σήμερα έχουμε δώσει στο κόσμο και κυρίως στους αναγνώστες μας να καταλάβουν πως εδώ δεν λειτουργεί η ΟΜΟΝΟΙΑ για εμάς, αλλά εμείς για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Γράφουμε κατά καιρούς για διάφορα θέματα που θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο για το τι πραγματικά συμβαίνει, και είναι μεγάλο το βάρος για μας να γινόμαστε στόχος των ανώτερων δυνάμεων στο Σωματείο, όταν αποφασίζουμε να βγάζουμε κάποια θέματα προς τα έξω. Είναι κάποια πράγματα που όχι μόνο μας ενοχλούν, αλλά μας σκοτώνουν. Και ότι κάνουμε το κάνουμε έχοντας την επίγνωση ακόμη και του προσωπικού μας κόστους.

Όχι δεν θα γράψουμε κάτι περισσότερο σε αυτό εδώ το κείμενο και δεν θα πέσουμε στην παγίδα να κατηγορηθούμε για μισόλογα και αναλήθειες. Θέλουμε πρώτα απ’ όλα να ενημερώσουμε εκείνους που πρέπει ότι γνωρίζουμε πολύ περισσότερα από όσα θέλουν να πιστεύουν πως ξέρουμε και στη συνέχεια να ενημερώσουμε αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται για μια ΟΜΟΝΟΙΑ παντοδύναμη και αυτοδύναμη. Δηλαδή τον κόσμο.

Ρίχνουμε βέλη, θέλοντας να προειδοποιήσουμε αλλά το πιο σημαντικό θέλοντας να καλέσουμε τους αναγνώστες μας σε ετοιμότητα και ενότητα γύρω από την μεγάλη μας καψούρα, γύρω από την ομάδα του ΛΑΟΥ, γύρω από την μεγάλη ΙΔΕΑ ΟΜΟΝΟΙΑ. Να είστε σίγουροι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχεται πόλεμο από πολλές κατευθύνσεις και σε κάποια σημεία ο πόλεμος αυτός χάνεται αμαχητί.

Και επειδή δεν έχουμε μάθει να χάνουμε αμαχητί να είστε απόλυτα βέβαιοι ως αναγνώστες μας πως θα επιστρέψουμε αποφασιστικά, με στοιχεία, ονόματα και κατευθύνσεις προς όλους όσους έχουν λερωμένη τη φωλιά τους απέναντι στην μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ. Και πριν μας κατηγορήσει κανείς πως σπέρνουμε ζιζάνια λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα και προκαλούμε με αυτό τον τρόπο κακό στην ίδια μας την ομάδα, να σας παραπέμψουμε όλους στο πως νιώθετε κάθε φορά που μια νέα αναποδιά εμφανίζεται μπροστά στην ΟΜΟΝΟΙΑ με αποτέλεσμα να τρέχουμε όλοι για να σώσουμε ότι σώζεται.

Σύντομα περισσότερα….

(μετά από αυτό το κείμενο, ακολούθησαν πολλά παραδείγματα για τα λάθη που κάνουν αυτοί οι κύριοι και τιμωρούν το σωματείο μας, έχουμε εκφράσει πολλές απόψεις μέσω κειμένων μας ή μέσω μικρών δημοσιεύσεων στη σελίδα μας στο facebook αλλά από κάτω οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν κυρίως εχθρικές. Κατηγορηθήκαμε πως κάνουμε κακό στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Δυστυχώς οι συνεχείς μας παρακλήσεις του κόσμου για ουσιαστική αλλαγή, για εγγραφή μελών και για άμεση απομάκρυνση της διοίκησης ακούγονταν ως κουραστικές και μίζερες από κάποιους. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να προχωρήσουμε στην κάθαρση και στο κτίσιμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το μηδέν ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ)