Αθλητικογράφοι της πούτσ@ς


Σήμερα η ΟΥΕΦΑ αποφασίζει για την τιμωρία του προπονητή του αποελ που καύλιασε τον διαιτητή μετά και την αποβολή του στο Μάριμπορ.

Στο ίδιο παιχνίδι είδαμε άτομα από το τεχνικό τιμ να πράττουν άσεμνα και να υπονοούν ότι ο διαιτητής πληρώθηκε, δηλαδή για στημένο αγώνα !! Ακούμε δηλώσεις αργότερα περί καφενείων, περί πρώτη φορά ένιωσα έτσι, περί είδατε όλοι το οργανωμένο σχέδιο των διαιτητών περί εξόντωσης μας, η ΟΥΕΦΑ δεν μας θέλει στην Ευρώπη και άλλα πολλά που δείχνουν το ήθος (ας γελάσω δυνατά, ΧΑ ΧΑ) αυτών των ανθρώπων που είναι και ο καθρέφτης του αποελ.

Την ίδια στιγμή ο Φοίβος Ερωτοκρίτου πολιορκείται από τους στενούς του συνεργάτες ούτως ώστε πειστεί να μην παραιτηθεί και να αφήσει το παράρτημα ακέφαλο. Το χρέος όμως είναι τόσο μεγάλο που ο Φοίβος δεν έχει την όρεξη να διαλύσει το όνομα που έχει φτιάξει τόσα χρόνια και σκέφτεται να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

Στο ρεπορτάζ των αθλητικογράφων της όμορφης, δίκαιας και αντικειμενικής Κύπρου ακούμε μόνο για το Super Cup και το πως γλίτωσε ο Τράττος από την εντατική (άσχετα αν του έδωσαν 3-4 πάτσους). Ούτε πως παίζει σε λίγες ώρες να αποκλειστεί ο προπονητής τους από κάθε διοργάνωση για 4 μήνες…

Dr House: Τι έπαθεν ο κκέλης?

Mr Trattos: Εν είμαι κκέλης, ξιουρίζω την.

Dr House: Καλάν, ότι πεις, τι έπαθες λέμε?

Mr Trattos: Εδέραν με

Dr House: Κάμετε του εξετάσεις για εσσωτερική αιμορραγία και ακτινογραφία αν έσπασε κόκκαλα.

Mr Trattos: Μα 3-4 πάτσους έφαα

Dr House: Ποιος τον έφερε δαμέ τούτον?

Mr Trattos: Mr. Koutsokumnis, Mr Foullis, Mr Ionas, Mr Santis, Mr Nikaros, etc.

Dr House: Αααα, ε έλα την πέννα και γράψε ότι θέλεις καλό.