Nightmare: Ξεπούλημα και υποκρισία!!


Γεια σας και πάλι ρε μάγκες μου. Έσφιξαν για τα καλά οι ζέστες και αναμένεται οι επόμενες μέρες να γίνουν και πολύ καυτές, και για όσους δεν καταλαβαίνουν δεν αναφέρομαι μόνο στις ζέστες του καιρού στην Μεγαλόνησο αλλά για τα παραλειπόμενα που ακολούθησαν και θα επακολουθήσουν μετά το γνωστό συμβάν με τον Τράττο στο φιλικό με τον Άρη στο Πελέντρι.

Προσωπικά δεν θα μπω στην διαδικασία να σχολιάσω το πώς και γιατί έγινε, εξάλλου δεν μπορεί και να αλλάξει και κάτι από την στιγμή που έχει γίνει ήδη. Άρα, υποθέσεις τύπου δεν έπρεπε να γίνει ή καλά του έκαναν όμως ήταν σε λάθος μέρος και στιγμή, δεν ωφελούν σε κάτι και ούτε ο χρόνος γυρίζει πίσω για να μπορείς να το αλλάξεις. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία και θα πρέπει να επικεντρωθούμε είναι η διαχείριση και η αντίδραση, τόσο από τον κόσμο αλλά και από το Δ.Σ της ομάδας μας.

Αυτό που θα ήθελα να σχολιάσω και με κάνει έξω φρένων είναι η υποκρισία και η αντιμετώπιση από μερίδα οπαδών μας που για διαφόρους λόγους έχουν διαφωνήσει με την συγκεκριμένη κίνηση. Δέχομαι την διαφωνία, όμως δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα την υποκρισία.

Επειδή έχω μάθει στην ζωή μου να λέω αλήθειες και να μην κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου, σας αναφέρω εδώ κύριοι, καθαρά και ξάστερα, ότι ναι δεν με έχει ενοχλήσει η συγκεκριμένη κίνηση σαν ΟΜΟΝΟΙΑτη, παρόλο που πιστεύω ότι ήταν σε λάθος timing. Δεν είμαι ούτε αιμοβόρος και ούτε υποστηρίζω την βία, είμαι όμως σίγουρος ότι δεν είμαι υποκριτής και ψεύτης. Επειδή πολλοί έχουν κοντή μνήμη μου φαίνεται και ξεχνούν γρήγορα, θα ήθελα να τους υπενθυμίσω τo OMONOIA vs ενπ το 2003-04 όπου η ομάδα μας έχει κατακρεουργηθεί από τον Τράττο. Τότε πόσοι από εσάς είχαν συζητήσει με φίλους τους ή έχει περάσει έστω από το μυαλό τους ότι ναι ρε, αυτά τα βρώμικα μαύρα κοράκια που πίνουν το αίμα μας και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας θα πρέπει να φάνε ξύλο επιτέλους, μπας και καταλάβουν τι σημαίνει ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αλήθεια, πόσοι από εσάς το έχετε πει αυτό ή καλύτερα πόσοι ΔΕΝ το έχετε πει???
Το να υποστηρίζω είτε εν βρασμό ψυχής είτε με καθαρό μυαλό ότι έχουμε δοκιμάσει τα πάντα με αυτά τα λαμόγια της κ.ο.πριας και της διαιτησίας και το μόνο που μας έχει απομείνει για να μας σεβαστούν είναι το ξύλο και να έρχομαι σήμερα να το κατακρίνω, είναι το λιγότερο υποκρισία και ψευτιά.

Το να έρχεται σήμερα κάποιος και να το παίζει αθώα περιστέρα, ενώ σε 2-3 μήνες και αμέσως μετά την πρώτη σφαγή που θα υποστούμε θα να είναι ο πρώτος που θα το υποστηρίζει και θα το ζητά, τότε τι θα είναι αν δεν είναι υποκριτής ?!

Ναι είμαι της άποψης, ότι όσοι δεν μας σέβονται θα πρέπει να τιμωρούνται και να λογοδοτούν αδέλφια μου, είτε με τον καλό τρόπο είτε με τον κακό. Αυτοί αποφασίζουν και πράττουν, οπότε, καλά κάνουν να το βάλουν και στο ξερό τους το κεφάλι ότι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θα ανεχτεί πλέον βρώμικες συμπεριφορές και καθοδηγούμενα κοράκια.

Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος έλεγαν οι παλιοί!!!

Όσον αφορά τώρα την αντίδραση από το Δ.Σ της ομάδας μας, μπορώ να την χαρακτηρίσω επιεικώς χαζή. Ξυπνάτε κύριοι, ο εχθρός δεν είναι ο αγανακτισμένος ΟΜΟΝΟΙΑτης που την είπε στον Τράττο. Ο εχθρός είναι ο ίδιος ο Τράττος και η τρελοπαρέα του η οποία έχει προκαλέσει τόσα και τόσα δεινά στην αγαπημένη μας ομάδα. Το να προσπαθείτε να τον καλοπιάσετε για να γλυτώσετε την όποια τυχών τιμωρία η πρόστιμο μπορεί να μας επιβληθεί, καρφώνοντας ταυτόχρονα στον τοίχο τον ίδιο σας τον κόσμο είναι ξεπούλημα. Ναι κύριοι είναι ξεπούλημα και καλά κάνετε να καταλάβετε και οι ίδιοι ότι η μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα γίνει ποτέ κουρέλι στα πόδια κανενός καραγκιόζη με τα μαύρα. Μας έχουν κοστίσει πολλούς τίτλους και πολλά χρήματα αυτά τα λαμόγια, φτάνει επιτέλους μέχρι εδώ ήταν μην ξεπουλάτε το κοινό αίσθημα του Πράσινου Λαού για τα μάτια των κοπρόσκυλων της παράγκας γιατί τότε να το ξέρετε καλά ότι θα είστε οι πρώτοι υπόλογοι στον κόσμο μετά την επόμενη σφαγή από τον Τράττο και τον κάθε Τράττο. Ξυπνάτε πριν να είναι αργά !

ΥΓ1 ΟΜΟΝΟΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΟΥ !!!

ΥΓ2 Πρώτο θέμα έγινε το άρθρο μας την περασμένη εβδομάδα σε διάφορα αποερλίστικα γκρουπ στο facebook. Για να καταλάβετε που τον ενθουσιασμό τους εφκάλαν πυροτεχνήματα και καπνούς που τα αυτιά τους. Επειδή αρέσκει μου να σας την σπάζω ρε λαστιχάριες ξαναβάλω σας το να το ξαναδιαβάσατε με ειδική αφιέρωση στην μανούλα σας τούτην φορά.  Φιλάκια κυρία ζουρτουλούδα μου !

ΥΓ3 Δεν θα βλέπεται Νightmare μόνο στον ύπνο σας λαστιχαρούθκια μου αλλά και στον ξύπνιο σας πλέον. Θα νιώθετε κάθε εβδομάδα την ανάσα μου στον σβέρκο σας και κάθε φορά που θα προσπαθείτε να σηκώσετε κκελέ, φλαπ θα έρχεται μια ζηνησιά τζαι κλάμα γρήγορα στην αγκαλιά της μανούλας σας φλωράκια.

ο Nightmare | [email protected]