Γραπτή δήλωση Στέλιου Μυλωνά


Stelios Mylwnas Omonoia

Stelios Mylwnas Omonoia

Ακολουθεί γραπτή δήλωση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Στέλιου Μυλωνά:

«Νιώθω την ανάγκη, προτού προχωρήσω στην οποιαδήποτε άλλη τοποθέτηση, να εκφράσω για άλλη μία φορά τις απολογίες μου στον διαιτητή, Λεόντιο Τράττο, για τον προπηλακισμό του, εκ μέρους όλης της οικογένειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Από την πρώτη στιγμή μέλη της διοίκησης του Σωματείου μας, μέλη της προπονητικής ομάδας, ποδοσφαιριστές, μέλη των οργανωμένων μας φιλάθλων, αλλά και απλοί φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προστάτευσαν με κάθε τρόπο τον διαιτητή και διασφάλισαν την ομαλή αποχώρησή του από το γήπεδο.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε να μην θυματοποιηθούν φίλοι της ομάδας μας, που διαδραμάτισαν κατασταλτικό ρόλο στο όλο συμβάν.

Έχω τονίσει αρκετές φορές ότι η βία όχι μόνο δεν λύνει προβλήματα, αλλά δημιουργεί ακόμη περισσότερα. Τα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρό μας δεν θα λυθούν με τον τρόπο αυτό, αλλά με σωστές αποφάσεις και ουσιαστική εφαρμογή τους.

Η πολιτεία έχει καθοριστικό ρόλο να διαδραματίσει στην καταπολέμηση της βίας, σε κάθε της μορφή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, σε συνεργασία με τα οργανωμένα σύνολα των οπαδών της, δηλώνει έτοιμη να λειτουργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την πάταξη του πιο πάνω φαινομένου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας στη σημερινή έκτακτή του συνεδρία, πήρε μία σειρά από αποφάσεις, οι οποίες αφορούν συγκεκριμένα μέτρα και επαφές που θα επιδιωχθούν, σε συνεργασία με τα οργανωμένα σύνολα των οπαδών του Σωματείου μας, ούτως ώστε να μην επαναληφθούν συμβάντα σαν και αυτά του περασμένου Σαββάτου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ διανύει την πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας της. Όλη μας η ενέργεια πρέπει να διοχετευτεί στη σωστή κατεύθυνση, με ενέργειες και πράξεις που να είναι βοηθητικές στην επιβίωση του Σωματείου μας και όχι στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση. Ενωμένοι πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή, εντείνοντας με κάθε τρόπο τις ενέργειες μας προς τη σωστή κατεύθυνση».

www.omonoia.com.cy