Απάντηση στην ανακοίνωση του Δ.Σ. Tα γεγονότα


Trifylli.net_omonoia_fanatics

Trifylli.net_omonoia_fanaticsΌλα καλά με την ανακοίνωση και βεβαίως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα επικροτούσε οποιαδήποτε μορφή βίας, ας μας πει όμως ο γραφών της ανακοίνωσης ποιοι ποδοσφαιριστές προπηλακίστηκαν και ποια μέλη του τεχνικού επιτελείου;

Ο κόσμος είχε έντονες συζητήσεις πάνω στην ένταση με όλους εκεί. Ακόμη και με τον ίδιο το πρόεδρο Μυλωνά ο κόσμος είχε εκφράσει έντονα τις απόψεις του και συζητούσε για το αν έπρεπε ή όχι να γίνει αυτό που έγινε. Συζητήσεις με έντονο ύφος έγιναν και με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που ήταν στο χώρο αλλά και με ποδοσφαιριστές σε θέματα ευθυνών και αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά ταυτόχρονα οι ποδοσφαιριστές λάμβαναν τα μηνύματα από το κόσμο πως έχουν την στήριξη μας και πως πρέπει να φέρουν το τίτλο στο κόσμο της ομάδας.

Εμείς αυτό που είδαμε είναι το κόσμο να εμψυχώνει τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, να του εκφράζει την τεράστια θέληση του κόσμου για πρωτάθλημα και να τον χειροκροτεί με την είσοδο του στο Λεοφορίο και καθ’ όλη τη διάρκεια που οι ποδοσφαιριστές ήταν στον αγωνιστικό χώρο έξω από τα αποδυτήρια την ώρα της έντασης.

Δεν είδαμε ούτε ακούσαμε κανένα να βρίζει ή να προπηλακίζει ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και ειδικά τον προπονητή Τόνι Σαβέφσκι για τον οποίο εκφράζουμε τον σεβασμό μας για την ειλικρίνεια του να ΜΗΝ συγκαλύψει την φυγή του Τράττου μέσω του λεωφορείου της ομάδας.

Τα γεγονότα όπως έγιναν:

Με τη λήξη της αναμέτρησης ο κόσμος μπήκε στο γήπεδο και αγκάλιαζε τους ποδοσφαιριστές και ζητούσε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Μικρή μερίδα προπηλάκισε τον Λεόντιο Τράττο και τον έβριζε, ενώ αμέσως ξέσπασε ένταση με ένα κουβάρι κόσμο να στέκεται γύρω από τους διαιτητές και όσους ήταν γύρω του και τον προστάτευαν.

Άτομα του σταδίου με τη βοήθεια του Δ.Σ και αρκετού κόσμου φυγάδεψαν τον διαιτητή στα αποδυτήρια του σταδίου.

Μετά από αρκετή ώρα το λεωφορείο της ομάδας πλησίασε στα αποδυτήρια και οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν να μπαίνουν στο λεωφορείο της ομάδας.

Μαζί τους φυγαδεύτηκε και ο διαιτητής (ας μας πει κάποιος ποιανού ιδέα ήταν να βρωμίσει το λεωφορείο της τιμημένης ΟΜΟΝΟΙΑΣ ένας από τους ανθρώπους που της στέρησαν τίτλους και τίτλους).

Ο κόσμος ξέσπασε κατά αυτών που είχαν την ιδέα να μπει ο διαιτητής στο λεωφορείο, με πολλά μέλη του Δ.Σ και ποδοσφαιριστές (αυτοί βέβαια εντολές υπάκουσαν) να λένε ψέματα στο κόσμο πως δεν ήταν μαζί τους στο λεωφορείο της ομάδας.

Μερικοί φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έμειναν μπροστά από το λεωφορείο και απαιτούσαν να κατεβεί ο διαιτητής και να φύγει με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο μέσο από το Πελένδρι, εκτός του δικού μας λεωφορείου.

Κάποιοι συνέχισαν να κοροϊδεύουν το κόσμο που βρισκόταν εκεί πως ο Τράττος δεν είναι στο Λεωφορείο της αποστολής και αυτό εξαγρίωνε περισσότερο το κόσμο (αν αυτό εννοεί η ανακοίνωση του Δ.Σ πως προπηλακίστηκαν μέλη της δικής μας ΟΜΟΝΟΙΑτικης οικογένειας).

O προπονητής μας Τόνι Σαβέφσκι κατέβηκε από το λεωφορείο, επιβεβαίωσε την παρουσία του Τράττου και μέσα στο καλύτερο κλίμα επικοινωνούσε με το κόσμο για να μεταφερθεί ο Τράττος στο περιπολικό.

Όσοι έμειναν στο χώρο απαιτούσαν απλά να κατεβεί ο Τράττος (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΚΤΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΤΥΠΗΜΑ) και απλά να μεταφερθεί με περιπολικό της αστυνομίας, κάτι που έγινε μισή ώρα αργότερα όταν έφτασε στο χώρο ενίσχυση με άλλα 2 περιπολικά

Σημειώσεις:

Σε καμία των περιπτώσεων, ο κόσμος δεν τα είχε με τους ποδοσφαιριστές

Σε καμία των περιπτώσεων, ο κόσμος δεν τα έβαλε με τον προπονητή

Οι ποδοσφαιριστές χειροκροτήθηκαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά του αγώνα

Ο πρόεδρος λάμβανε συνεχώς μηνύματα στήριξης από μερίδα του κόσμου που συνομιλούσε μαζί του.

Δεν κτυπήθηκε κανένας ποδοσφαιριστής, μέλος τεχνικού επιτελείου ή μέλος του Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο κόσμος φώναξε συνθήματα για την ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την μεταφορά του Τράττου στο περιπολικό και ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ