Nightmare: aPOeLICE Love For Ever!!!


Your Nightmare Return, βρείτε λαγούμια να κρυφτείτε λαγοκούνελα και δειλοί …..

Εεεεεεεεεε, εεεεεεεεεεεεε, επρισετεμαστααααααααα. Καλάν, ξέρω ότι αρέσκουν σας τα πρησμένα και τα μεγάλα λαστιχαρούθκια μου αλλά ρουφάτε τα επιτέλους να κάτσει η στρίνα σας τα γέριμα. Μανά μου τα αστεράκια μου τα λαμπρά, δώστε πόνο να γουστάρουμε μεχ μεχ μεχ.

Φήμες λένε πάντως πως ο Τράττος, ο Βασίλης και τα άλλα μαύρα κοράκια του παραρτήματος προς ένδειξη συμπαράστασης και επαναφοράς της τάξης θα σας δώσουν 673 πέναλτι και 152 αγώνες χωρίς κόκκινη κάρτα έτσι για να την σπάσουν της UEFA μουαχαχαχαχαχα γατάκια.

Λογικά πράγματα εδώ που τα λέμε, μέχρι και ο μάστρε Ιωνάς πηρέ τα πορτοκαλιά του καλοκαιριάτικα και πήγε να ξεσκάσει για λίγο στην Σλοβενία. Ρε μην πάει ο νους σας στο κακό λέμε, ο άνθρωπος εν που τα πέρσι που έκλεισε να πάει, μάνι μάνι να τον κατηγορήσετε ότι είναι φανατικός αποερλίστας.  Έτυχεν απλά να είναι εκεί και να παίζει μια ελληνόφωνη ομάδα με καμιά δεκαριά πορτογάλους τζαι 5-6 βραζιλιάνους, τι να κάμει, να μην επήγαινε να την υποστηρίξει σαν αδελφός Κύπριος φίλαθλος δηλαδή? Είσαστεν υπερβολικοί νομίζω όπως πάντα μεχ μεχ μεχ.

aPOeLICE Love For Ever ένας έρωτας μεγάλος που κρατάει χρόνια !!!

Πάντως έτσι μεταξύ μας τωρά και μην με χαρακτηρίσετε ονειροπόλο. Και τι δεν θα έδινα να δω την φάτσα του μίστερ Ιωνά να φωνάζει εεεεεεεεε και τον Ταβάρες δίπλα να τους καρφώνει. Φωτογραφία best seller της χρονιάς θα έβγαινε, ο Ταβάρες και το Τέρας αχαχαχαχα.

Πάμε στα σοβαρά τώρα. Νήσος Κύπρος εν έτη 2013, μια χώρα που αιμορραγεί από τα κουρέματα καταθέσεων την ανεργία και την ύφεση, μια χώρα που ο μέσος Κύπριος πολίτης έχει αγγίξει τα όρια της φτώχιας, που ξανακούστηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης ΟΛΩΝ???! των Κυπρίων ο οποίος αμείβεται με διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από τον Κύπριο φορολογούμενο, να ταξιδεύει στο εξωτερικό για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα!?!

Αν είναι ποτέ δυνατόν ο Υπουργός που έχει αναλάβει τόσο νευραλγικό πόστο σε μια κυβέρνηση όπως είναι η Δικαιοσύνη και η Δημόσια Τάξη του Κυπριακού Λαού να κάνει τόσο μεγάλες ποδοσφαιρικές διακρίσεις και να προκαλεί με τις πράξεις του το κοινό αίσθημα? Σε ποια χώρα των Ευρωπαίων φίλων σου γίνονται αυτά κύριε δεσμεύομαι, Νίκαρε αξιόπιστε ηγέτη?

Φυσικά έτσι για να είμαστε και δίκαιοι, το ποιόν του συγκεκριμένου κυρίου το ξέρουμε καλά δεν περιμέναμε τώρα για να το μάθουμε. Ποιος μπορεί εξάλλου να ξεχάσει προ τετραετίας και με τα γνωστά συμβάντα στο Νουέβο Κάμπο την στάση και της δηλώσεις του κυρίου Ιωνά, Προέδρου τότε της επιτροπής Νομικών της Βουλής και Αρχιδικηγόρου υποκινητή της πορτοκαλί ντροπής και προπαγάνδας εις βάρος των αδελφών μας που με αυτοθυσία και με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητα στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και προστάτεψαν μικρά παιδιά και γυναίκες που βρίσκονταν στην εκδήλωση!

Δεν ξεχνάμε κύριε Ιωνά τις βαρύγδουπες σου δηλώσεις, την λασπολογία και τα ψέματα σου εις βάρος των αδελφών μας , ξέρουμε πολύ καλά ποιος ήταν ο στόχος των μικροκομματικών σου συμφερόντων όταν έπαιρνες σβάρνα επί δεκάωρου βάσης όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς εκμεταλλευόμενος την βουλευτική σου ιδιότητα, τους παρομοίαζες με τους χειρότερους εγκληματίες γιατί πολύ απλά είχαν τα κότσια να σταθούν και να αποκρούσουν την φασιστική επίθεση των ομοϊδεατών σου τρέποντας τους σε μια ντροπιαστική φυγή. Το έπαιζες τότε αμερόληπτος πολιτικός που ενδιαφερόσουν για το καλό του τόπου μας έλεγες, παραπλανώντας την ίδια στιγμή με δόλιο τρόπο τους τηλεθεατές και διαμορφώνοντας κοινή γνώμη για προσωπικό σου συμφέρων και των ομοϊδεατών σου.

Κάλιο αργά παρά ποτέ όμως οι μάσκες έπεσαν επιτέλους μια για πάντα, μας έδειξες περίτρανα τα πραγματικά σου οπαδικά αισθήματα και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα πλέον. Έτσι βέβαια για να μάθει και ο τελευταίος ΟΜΟΝΟΙΑτης και όχι μόνο, τι αντιπροσωπεύεις και ποιοι είναι στόχοι σου και οι σκοποί σου αναλαμβάνοντας δήθεν την Τάξη και την Δικαιοσύνη του Λαού της Κύπρου.

Να ξέρεται κάτι όμως και εσύ και οι ομοϊδεάτες σου και βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι και την καλοστημένη παγίδα που μας στήνεται με σχέδιο ,δεν θα κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω, σε κάθε αδικία που θα γίνεται νόμος, θα μας βρίσκεται απέναντι σας, δεν λυγίζουμε και δεν υποχωρούμε ποτέ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!!

ΥΓ1  Όχι στην κάρτα οπαδού. Όχι στο ρουφιάνεμα των οπαδών.

ΥΓ2  Κοντεύει η μέρα που θα έρθουμε στο εξοχικό μας μαθητές κοτοπουλάκια μου. Σαρίστε, σφουγγαρίστε κάμετε τα γυαλί, γιατί αν έρθουμε και δεν είναι καθαρά εννά θυμώσουμε ….

ΥΓ3  Πάντως εγώ αν ήμουν στην θέση σας ρε λαστιχάριες δεν θα το άφηνα να περάσει έτσι τούτο το κακό που σας ήβρε. Πρώτον, θα επίεννα να αφανίσω τον Κουτσοκούμνη γιατί δεν έπεισε τον Πλατινί να βάλει το χέρι του, δεύτερο, θα έσπαζα δυο αυκά μελάτα πας την φαλάκρα του Τράττου γιατί εν έβαλεν μέσο με τον διαιτητή και τρίτο, θα κατεδάφιζα το Μάμμαρι γιατί άκουσα κόφκουν που τζιαμέ οι ηθικοί αυτουργοί. Σκέψουτο γίνεται οχοχοχοχοχοχο μπεεεεεεεεεεεε.

ΥΓ4  Εκάμετε μας τα φράππες σε ούλλες τες ραδιοφωνικές εκπομπές έχει που τα πέρσι ρε προβατάκια πως θέλετε αριστερό μπακ. Τι να ήταν άραγε το δώρο που σας έκαμε η διοίκηση σας μετά τον αποκλεισμό για να σας κρατήσει μαντρωμένους ? Α ? Μουχαχαχαχα μπεεεεεεεεεεεε.

o Nightmare | [email protected]