Hoolifan: Ηθικοί νικητές μουαχαχαχα


Ήρθες σπίτι κλαμένος απογοητευμένος και πάλε βλέπω σε να κάμνεις σχίλια refresh ρε αλλόθρησκε να διαβάσεις trifylli net και Hoolifan.

Εν θα σου χαλάσω το χατίρι ρε παλιοπρεζάκι αφού μπαίνεις να διαβάσεις, γουστάρεις καφρίλα και θα στην δώσω μαλάκα!

Να μεν σου γράψω το «ΜΑΡΙ»μπορ του αποερλ και να φυρτείς. Άτε παίρνω το πίσω εν ήταν σωστό. Ναι σιγά μεν το πάρω έτο τζιαμέ διάβαστο και φάκκα καμιάν ένεση να ποφιρτείς!

Άρθρο τιμής ένεκεν του αποκλεισμού και πάμεεεεεεε γάρο μου!

Το κεφάλι του Ταβάρες ήταν αρκετό!

Εν πετά η σχήνα φέτος ρε λαστιχαρούθκια. Την σχήνα έπαιξεν την ο παρέας ο Κώτσιος τζικάτω στην Άλωνα είπεν ο κουμπάρος μου

Εζητήσαν 25 τηλεοπτικά πέναλτι ρε αν είναι δυνατόν. Όποτε εκόντεφκε η μάππα στην αντίπαλη περιοχή ο εκφωνητής ήθελε replay. Εν να τα δεις σήμερα με την ησυχία σου μεν μου αγχώνεσαι.

Εν να κάμει 5ώρη αποκλειστική εκπομπή ο Αβραμίδης για να αναλύσει όλες τις φάσεις. Η 1,5 ώρα εν για τα βίντεο οι υπόλοιπες 3,5 ώρες εν για το κλάμα και για το Παπαπαπαπαπαμε στην επόμενη φάση, όχι πέμας όχι πέμας δαδαδαδαμεεεε έννεν παράβαση.  

Κάμετε ένα έλεος πάντως ρε κοπέλια εσείς με τα μικρόφωνα οι εκφωνητές. Μπουκώστε κανένα και φκάλετε σπάσμα να πούμε.  

Ο άλλος στο 44 του ημιχρόνου έκαμνε επίθεση το αποερλ και σφυρούσεν όλο το γήπεδο και μας έλεγε ότι οι οπαδοί της Μάριμπορ είναι δυσαρεστημένοι με την ομάδα τους και για αυτό σφυρούν της για να την αποδοκιμάσουν!!!

Εν έσενα που σφυρούν άμαν περπατάς ρε γάρε της Άσσιας.

Ο δημοσιογράφος που έγραψε στο sentra goal « Το αποελ… δεν είναι ΟΜΟΝΟΙΑ και ανορθωση» μπορεί να βάλει το printer του κώλου του ελεύθερα!

Αποερλ η μόνη ομάδα που βρέθηκαν κατά καιρούς στα ταξίδια της στην Ευρώπη διαιτητές, πρόεδροι ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, και υπουργοί Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης. Συνηθισμένα πράγματα….

Εν να μας πελλάνετε ρε εσείς? Ρε  άμαν κάμνετε επεισόδια πλέον στα γήπεδα εν να σηκώνετε το τηλεφωνούι σας και να λαλείτε « έλα ρε Ιωνά ο Γιώρκος ρε φίλε, που εμείναμε μαζί Μάριμπορ, στο διπλό το κρεβάτι……Ναι ρε πελλέ που είχαμε τα 25 πέναλτι, ναι σε εκείνο τον αγώνα»

Μας αδίκησαν, λένε !!! Αμάνα μου τα μωρά μας. Να κλείσουν τωρά αμέσως οι πρεσβείες με τη Σλοβενία. Και τα σύνορα!

 Αν μεν συνορεύουμε να κατακτήσουμε την μισή Ευρώπη ώσπου να κάμουμε σύνορα με τους σκατάες του Σλοβένους και μετά…ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ. Όχι εν να έχω εγώ τους κυπραίους να πηγαίνουν ποτζί στα καζίνο……εμ στις μάππες σόρρυ

Να παρατάξουμε τη συστοιχία πυραύλων S 300 να κτυπήσει το Μάριμπορ για αντίποινα. Πιάστε τον Χατζηραούφ να δώκει γραμμή στο Γ.Ε.ΕΘ.Α. Αν δεν υπακούσουν δεν έσχει ξανά εισιτήρια μούχτι στην Ελδυκ!!

Ήβρα το κάτι που εν τζαι της μόδας. Εμπάργκο στα σλοβένικα προϊόντα!! Αν μεν εισάγουμε κάτι που ποτζί να έβρουμε να φέρουμε, και μετά να το μποϊκοτάρουμε να μείνει απούλητο πας τα ράφκια!

Κάποιος απέξω έκανε καλά τη δουλειά του γράφουν τα σαιτ. Υπήρχε ξένος δάκτυλος. Μεν με θωρείτε εμένα εννε ο δικός μου. Εμένα σήμερα εμπήκε εν ξέρω ποιος άλλος πείραζε το κωλαράκι σας.

Εμπορικές αντιζηλίες είχαμε στα facebooks. Ο ιδιοκτήτης παγωταρίας Χιώτης έγραψε δεν είναι δυνατό να πέρασε αυτό το καφενείο η Μάριμπορ !!! Ακούετε ότι πουλα το κρι-κρι πιο φτηνα που σένα για αυτό τόση πίκρα ρε Χιώτη!!

Ο Νεκτάριος εν εξαναείδε τέτοια πράγματα θέλει να τιμωρηθούν οι διαιτητές. Εμείς του λέμε παρακαλούμε να έχουμε τέτοιες διαιτησίες στο παιγνίδι μαζί τους στο πρωτάθλημα!!!! Τουλάχιστον να ξέρω ότι μπορεί να μεν πιάσω πέναλτι αλλά εν θα μεγαλώσουν και οι γραμμές του γηπέδου απότομα ρε παιδί μου….

Να σας πω και το νέο. Έχουν διαφορά τα κυπριακά πέναλτι από τα ευρωπαϊκά αποελλί μου. Έχει διαφορά το να παίζεις με κανόνες με το να κάμνεις τους κανόνες

Ο καημένος ο Μοράις έδειξε του τη κάρτα και δεν εκατάλαβε τι είναι? Whats this yellow thing re?. Are you fuckin kiddin me ρε διαιτητή. New rules για να δέρει η ομάδα σου ρε??? Fuckin whiterussian

Πέτε μου να δούμε. Πως νοιώσατε που είχατε κατοχή και στο τέλος εχάσετε ????? αχαχαχαχαχα

Επειδή πρόπερσι που ετζίζατε εσείς την μάππα 2 φορές ούλλο το παιγνίδι, και η μια ήταν στο εναρκτήριο λάκτισμα, ελαλούσετε μας ότι σημασία έσχει η ουσία…..

Να σας πω και το νέο. Είστε ηθικά προκριμένοι μουαχαχαχαχαχαχα

Πείτε μου εσείς που είστε και μορφωμένοι στατιστικολόγοι. Πόσα πέναλτυ έπιασε το αποελ στους 30 τελευταίους ευρωπαϊκούς τους αγώνες και πόσα έπιασε στους κυπριακούς. Σοβαρά. Πείτε μου πόσες κίτρινες και πόσες κόκκινες έπιασε στους κυπριακούς και πόσες στους ευρωπαϊκούς.

Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα. Εσείς λέτε. Τρελά μάλιστα.

Και αφού εκάμετε την εξάσκηση σας πιο πάνω με τους υπολογισμούς, προσθέστε το μέγεθος της πούτσας μου μετά από τον αποκλεισμό σας από την Μπάτε, την Μπακού και την Μάριμπορ, βρείτε μου τον μέσο όρο και πισκαλάτε τον του  κώλου σας

Αυτή η συνεχόμενη ενασχόληση σας με το κουκλοθέατρο του μπαμπά που εσείς θέλετε να ονομάζεται δίκαιο κυπριακό πρωτάθλημα σας έκανε τυφλούς στους πραγματικούς κανονισμούς του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Βλέπεις παίχτη του αποελ όταν είναι έξω από τη περιοχή να μαλλιοτραφκιέται, να κουντά να πορτοκλωτσά να ακκάνει να δκιάζει όπως το ταύρο. Και βλέπεις και τον ίδιο παίχτη με το που μπαίνει της περιοχής να γίνεται αυτόματα 30 κιλά ελαφρύτερος και να πέφτει με το άγγιγμα και μάνα μου έπιασεν τον που το σχερούι και μάνα μου έτζισε του την λίο πέναλτι πέναλτι!

Να σας μιλήσω και λίγο σοβαρά και αν θέλετε ακούτε μου. Για τον αποκλεισμό σας ξέρετε ποιος φταίει αλλά παίζετε πελλόν.

 Φταίει ο Καρυπίδης που την μιαν έκαμνε την άλλη εν έκαμνε.

 Φταίει ο Πίντο δεκαετίας.

Φταίει ο Μάριος Ηλία που αποχαιρετά με greeklish τους οπαδούς και ύστερα ξαναφέρνουν σας το τάχα για σημαία των αποδυτηρίων

Που σας παρουσιάζουν την ανανέωση Αλεξάντρου λες και είναι μεταγραφή αεροδρομίου που την πήρε πάνω του προσωπικά ο Φοίβος

Που εν εκάμετε νίκη στα φιλικά γιατί ενεκάτωννεν τη μάτσα ο προπονηταράς σας μίσχιμου. Ναι ετάραξε τα νερά, έκρυψε τους άσσους, κινήθηκε στη σκιά ο άρχοντας της παραπλάνησης!

Που εν εδέρνετε την Δόξα στο πρώτο σας φιλικό και εδώκετε 5 χιλιάδες του manager συνώνυμου με τα θαλασσινά στο ημίχρονο για να δέρετε μπας και γεμίσετε το γήπεδο με τη Μάριμπορ την επόμενη εβδομάδα να πιάσετε λεφτά.

Που εκάμετε 2 μήνες να έβρετε διοίκηση πριν λίγο καιρό και κανένας δεν μπήκε στο κόπο να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα μήπως ο λόγος που δεν αναλαμβάνουν είναι η τεράστια τρύπα του περσινού προϋπολογισμού και τώρα του φετινού!

Υ.Γ Χαρείτε τη σημαία της ομάδα σας μετά την σίγουρη πρόκριση της ομάδα σας στο 1-1 στο ΓΣΠ να τα πίνει σε γνωστό κλαμπάκι. Είπε τους μην φοβάστε έχουμεν τους στη Σλοβενία πάμε να τα πιούμε τωρά. Αχ και να ήταν και ο Ζουέλα

Υ.Γ 2. ΡΕ Σουπα μαν του apoerlnet. Έβαλες μια ομονοιάτικη φωτογραφία με ένα δάκτυλο και ένα μεγάλο νυχούι και έγραψες μας μα που θέλεις να παίξεις και Ευρώπη με έτσι νυχούι. Εκείνο που δεν εκατάλαβες ρε έτοιμο ροφημα της κνορ είναι ότι είτε με κομμένο νυχούι είτε με νυχούι ταξιτζή το δάκτυλο πάλε στο κώλο σου εκατάληξε. Σλουρππππ ρε τραχανα!