Επιτυχία της Ακαδημίας στη Λάρνακα


Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία πέτυχε η Ακαδημία της Ομόνοιας στη Λάρνακα. Επιτεύχθηκε συμφωνία με τη έμπειρη προπονήτρια ποδοσφαίρου Κυριακή Ηλία η οποία έχει ένα πλήρες και αξιόλογο βιογραφικό. Ήταν υπόσχεση της Ακαδημίας μας και του Συνδέσμου Γονέων ότι φέτος η προπονητική ομάδα θα αναβαθμιστεί με τους καλύτερους προπονητές, με τις πιο αξιόλογες αθλητικές εγκαταστάσεις και με την πιο πλήρη και αξιόπιστη επιστημονική καθοδήγηση.

Αυτή η υπόσχεση γίνεται πραγματικότητα αφού και οι νέες μας εγκαταστάσεις διαθέτουν έναν προηγμένο και έγκυρο χλοοτάπητα αλλά και πλήρες, σύγχρονες διευκολύνσεις τόσο προς τους αθλητές αλλά και προς τους γονείς. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πραγματικά υπέροχο βιογραφικό της νέας μας προπονήτριας.

Προπονητική Καριέρα

Κάτοχος διπλώματος UEFA B

Κάτοχος διπλώματος UEFA C

Υποψήφια για δίπλωμα UEFA A

Ήταν από τους λίγους επίλεκτους από την ΚΟΠ και στάλθηκε σε σεμινάρια στην Αγγλία ειδικά για Αναπτυξιακές Ηλικίες.

Ήταν από τους λίγους επίλεκτους από την ΚΟΠ και στάλθηκε σε σεμινάρια στην Φιλανδία ειδικά για Αναπτυξιακές Ηλικίες.

Διετέλεσε επί 4 χρόνια προπονήτρια στις Ακαδημίες της Ομόνοιας στη Λευκωσία με σειρά επιτυχιών.

Βοηθός προπονητή στις ακαδημίες μας στους επίλεκτους U13.

Βοηθός προπονητής σε διάφορες ομάδες ανδρικές και γυναικείες με συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ με αξιόλογες επιτυχίες.

Προπονήτρια σε ιδιωτικές ακαδημίες

Manager της Καλύτερης γυναίκας τερματοφύλακα Ελένης Τάκκα η οποία σε ηλικία μόλις 17 χρονών είναι διεθνής με την Εθνική Γυναικών και την Εθνική Νεανίδων και έχει επιπρόσθετες συμμετοχές στην Ευρώπη στον Απόλλωνα Ladies.

Ποδοσφαιρική Καριέρα

Διεθνής με την Εθνική Γυναικών

Μεγάλη εμπειρία σε διεθνής αγώνες

Πολλές φορές Πρωταθλήτρια και Νταμπλούχος σε γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες σε πρωταθλήματα της ΚΟΠ.

Στη φωτογραφία η προπονήτρια Κυριακή Ηλία με τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Γονέων της Ακαδημίας της Ομόνοιας στη Λάρνακα Χρίστο Χαπέσιη