Nightmare: Ξυπνάτε!!!


Σας χαιρετώ και πάλι ρε μάγκες μου και όσο καλό μήνα γίνεται σε όλους. Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες αλλά θα το παλέψουμε δυναμικά και με απαιτήσεις, εξάλλου δεν έχουμε και πολλές επιλογές.

Χλωμά τα πράγματα μετά τον πρόωρο μας αποκλεισμό και δυστυχώς συνεχίζουν προβληματικά. Προσωπικά είχα πει ότι θα ήμουν αρκετά ποιο ελαστικός όσον αφορά τεχνικά ζητήματα λόγο του παθήματος τις περσινής χρονιάς με τα όσα βλέπαμε όλοι στις αρχές και το πώς εξελιχτήκαν στην συνεχεία. Θεωρώ όμως πως είναι υποχρέωση μου να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου στους υπευθύνους του σχεδιασμού της νέας χρονιάς πριν να είναι αργά. Το χειρότερο κατά την άποψη μου είναι να γινόμαστε όλοι μετά Χριστών προφήτες, άρα όσο υπάρχει χρόνος και περιθώρια θα ήταν ποιο σωστό και για τον κόσμο αλλά και για τους πάσα κατεύθυνση υπευθύνους να λάβουν υπόψη και στα σοβαρά αρκετές ανησυχίες των πλείστων οπαδών μας.

Καταρχήν δεν πρόκειται να μπω στο λούκι να σχολιάσω τον κάθε παίκτη που υπάρχει στο ρόστερ μας από παλιούς και νέους, ποιες μεταγραφές είναι καλές η όχι, εξάλλου δεν είμαι ούτε προπονητής αλλά ούτε και ειδικός επί του θέματος. Οι ανησυχίες μου είναι γενικότερες και αφορούν τον φετινό σχεδιασμό κα την μέχρι στιγμής παρουσία μας.

Κάθε τρεις και λίγο ακούμε από τα χείλη των ειδικών και μη ότι τα φιλικά είναι για τους προπονητές και αυτό με βρίσκει εν μέρη σύμφωνο, εν μέρη λέω γιατί κατά την δική μου ταπεινή άποψη, τα φιλικά είναι ΚΑΙ για τους παίκτες και όχι μόνο για τους προπονητές. Είναι η μεγάλη ευκαιρία ενός ποδοσφαιριστή να κερδίσει τον προπονητή και ταυτόχρονα μια θέση στην εντεκάδα και στις επιλογές του. Άρα οποιοσδήποτε μπορεί να αντιληφθεί πόσο σημαντική περίοδος είναι για τον κάθε ποδοσφαιριστή που θέλει να βρίσκεται στα αρχικά πλανά και να παίζει. Σίγουρα στα φιλικά έχει την δυνατότητα ο προπονητής μας να δοκιμάσει διάφορα συστήματα , να δει ορισμένους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις και καλά κάνει και δεν μπορεί να τον κρίνει κανείς για αυτό. Δεν πιστεύω όμως σε καμία περίπτωση ότι έχει προπονητή που να λέει στον παίκτη του ξέρεις, σήμερα είναι φιλικό που είναι για μένα τον προπονητή και για αυτό μην παίξεις καλά, παίξε χάλια, κάνε παιδαριώδη λάθη και μην έχεις όρεξη, πάθος και αγωνιστικότητα. Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε αδέλφια μου δεν ισχύει σε καμία περίπτωση και όποιος έχει ασχοληθεί είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά η έχει ακούσει τέλος πάντων για το στάδιο της προετοιμασίας όλοι προπονητές τονίζουν στους παίκτες τους να τα δώσουν όλα και να δείξουν ότι αξίζουν να έχουν μια θέση στο ρόστερ, στην εντεκάδα κ.τ.λ.

Είναι απλά τα πράγματα αδέλφια μου, οι ομάδες κτίζονται στην προετοιμασία και οι παίκτες οφείλουν να δείχνουν ακόμα και στα φιλικά τον καλύτερο τους εαυτό. Σε καμία περίπτωση δεν μηδενίζω ΚΑΝΕΝΑ, υπάρχουν περιπτώσεις που δείχνουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους και σίγουρα  χρειάζονται χρόνο προσαρμογής ή και άλλες περίπτωσης που χρειάζονται παιχνίδια και φυσική κατάσταση. Ο σκοπός του άρθρου και το έχω διευκρίνηση δεν είναι η ανάλυση του κάθε παίκτη, δεν είμαι προπονητής για να  γνωρίζω λεπτομέρειες και τεχνικά ζητήματα, έχω όμως το δικαίωμα να εκφράσω τον προβληματισμό μου για την εικόνα που εκπέμπει η ομάδα μας μέχρι στιγμής σε ανεπίσημα παιχνίδια και σε αρκετά διαστήματα από τα επίσημα. Αυτό που πραγματικά με προβληματίζει και με πληγώνει είναι ότι η ομάδα δείχνει να μην συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το προηγούμενο πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής δεν πατά καλά και είναι ξεκάθαρο, δεν γίνεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, υπάρχουν στιγμές που πραγματικά πονάμε τα μάτια μας από αυτά που βλέπουμε και θεωρώ δεδομένο ότι κάτι πρέπει να αλλάξει ΣΥΝΤΟΜΑ.

Ξυπνάτε όσο έχει ακόμη χρόνο κύριοι, σε τρεις εβδομάδες περίπου ξεκίνα το πρωτάθλημα και ο κόσμος δεν μπορεί να ανεχτεί να περάσει και αυτή την χρονιά ο πρώτος γύρος για να βρει η ομάδα τα πόδια της. Παίκτες, προπονητές, Δ.Σ κάντε τα αδύνατα δυνατά να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ο ΛΑΟΣ δεν γουστάρει να είναι κομπάρσος αλλά πρωταγωνιστής. Αυτή η χρονιά θα πρέπει με το έτσι και το θέλω να είναι δική μας.

Με τσαμπουκά και με καρύδια κύριοι παίξτε για το ένδοξο Τριφύλλι και το 1948. Είμαστε ορκισμένοι να σας στηρίξουμε με όλο μας το είναι, μέχρι τελικής πτώσης, με μεγαλύτερο πάθος και δύναμη και σας το δηλώνουμε καθαρά και ξάστερα. Δώστε μας όμως τον σεβασμό και τις χαρές που μας αξίζουν επιτέλους, τιμήστε αυτούς που σας τιμούν με την παρουσία τους σε κάθε γωνία της Κύπρου.

ΥΓ1  ΟΜΟΝΟΙΑ ρε και γ@μώ τα ψυχολογικά ασανσέρ μου!

ΥΓ2  ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ!

ΥΓ3  Ο Ταβάρες ΤΣΙΟΥ!

Nightmare | [email protected]