Να ξεχωρίσουμε το οικονομικό με το αγωνιστικό


Τις προηγούμενες ημέρες η ιστοσελίδα μας επιχείρησε να διαχωρίσει την πίκρα και την απογοήτευση της για τον αποκλεισμό από την Άστρα και να δώσει τα μηνύματα στο κόσμο πως αυτή η υπερπροσπάθεια που ξεκίνησε πέρσι με τα οικονομικά κριτήρια έχει πολλά επεισόδια ακόμα.

Ο λόγος που το κάνουμε δεν είναι για να πάρουμε το μέρος κανενού. Είμαστε οι πρώτοι που τα έχουμε με τα λάθη που έγιναν στην ΟΜΟΝΟΙΑ τα τελευταία χρόνια, και οι πρώτοι που βγήκαν στα ίσα με ονόματα και κατηγορούσαν συγκεκριμένες συνθήκες που επικρατούσαν στο Σωματείο. Σταθήκαμε μπροστάρηδες στον αγώνα για να ανοίξουν οι πόρτες στα μέλη και δεν θα πάψουμε λεπτό να φωνάζουμε για τα κακώς έχοντα, όταν αυτά επηρεάζουν έστω και στο ελάχιστο την αγαπημένη μας ομάδα.

Πέραν αυτού, αντιλαμβανόμαστε πλήρως την μεγάλη ανάγκη που έχει το Σωματείο και τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλει μερίδα ανθρώπων μέσα στο νύν Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας για να βάλει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ασφαλές οικονομικά μονοπάτια. Αυτή η προσπάθεια είναι επίπονη και δυστυχώς επηρεάζει τον κόσμο της ομάδας που δεν αντέχει να βλέπει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ρόλο κομπάρσου, με την δικαιολογία των οικονομικών δυσκολιών.

Κύριοι της διοίκησης, αντιλαμβανόμαστε πλήρως όλα αυτά που αφορούν την οικονομική πλευρά της φετινής μάχης και των φετινών μας στόχων, είμαστε κοντά σε ότι χρειαστεί το Σωματείο που αγαπάμε, και θα στηρίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτή την μεγάλη μάχη που θα κρατήσει για τα επόμενα χρόνια όπως φαίνεται. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα αφήσουμε τους στόχους της οικονομικής εκστρατείας να εμπλακούν με το αγωνιστικό πρόσωπο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εντός αγωνιστικών χώρων.

Βρείτε τους τρόπους, να αφήσετε τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μακριά από τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα του Συλλόγου και επιτέλους, μπολιάστε την ομάδα με το μικρόβιο του πρωταθλητή, με την ένεση της μεγαλύτερης ομάδας του τόπου, με το πάθος, τη δύναμη, τη θέληση και το τσαμπουκά που προστάζει η ΙΣΤΟΡΙΑ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αφήστε την μιζέρια των οικονομικών εκτός της ομάδας, αφήστε την ηττοπάθεια και την χαλαρότητα εκτός αγωνιστικών χώρων. Τονίζουμε πως αυτήν την ομάδα την θέλουμε πρωταγωνίστρια, είτε με εκατομμύρια είτε φτωχιά. Ξυπνήστε το οικοδόμημα και αφυπνιστείτε πρώτα απ’ όλους μας εσείς οι ίδιοι που είστε συνεχώς σε τριβή με τους ποδοσφαιριστές. EΙΜΑΣΤΕ Η ΟΜΟΝΟΙΑ!