Ηοοlifan: Ρομαντικές στιγμές ξύπνησε ο Ταβάρες


Αλοοοο φιλούθκια μου καλά. Πως πάμε? Καλύτερα. Ωραία ρε μάγκες.

Σήμερα έσχει αλλόθρησκους το μενού. Ψητους καουρτιστούς very very very well done

18200 εισιτήρια ο λαός, γύρω στις 18 χιλιάδες ο κόσμος στο γήπεδο λένε οι εκφωνητές.

16,387 εισιτήρια οι λαστιχάριες, 20 χιλιάδες κόσμος στο γήπεδο οι εκφωνητές. Μαθηματικά της τρόικας τούτα ρε κοπέλια !!!

Κουίζ. Πόσα replay χρειάζονται για να πειστούν οι εκφωνητές ότι δεν ήταν πέναλτι εκείνα του αποερλ.

Κουιζ 2. Πόσα εεεεεεε χρειάζονται για να δωθεί ένα πέναλτι ?

Έφερε την Ελδυκ το αποελί έφερε τα προσκοπούθκια έδωκε μούχτι στις ιστοσελίδες τζε πάλε δεν εκατάφερε να ρέξει το λαό. Α ρε ΧατζηΡαούφ

Την επόμενη φορά εκτός που την Ελδύκ φέρτε και κανένα τάγμα πυροβολικού. Στο γκολ της ισοφάρισης σηκώστε τα κανόνια των 155 χιλ. και κάτσετε πάνω !!

Ο βοηθός προπονητή ένιωσε αδιαθεσία πριν από το παιγνίδι. Αφού είπα σου σχίλιες φορές μεν πίνεις που τα παγουρίνο των παιχτών ήθελες να κάμεις το ριψοκίνδυνο έτα τωρά εχόρεψε η καρδία σου παμπολέιο ! Όσο τζε γλύτωσες

Υποκρισία είναι να αγχώνεσαι για το παιγνίδι, να φωνάζεις σε κάθε σφύριγμα να πετάγεσαι στο αέρα στο γκολ και να ρίχνεις μπινελίκια όταν δέχεσαι την ισοφάριση…. την ώρα που βρίσκεσαι στο καφέ και όχι στο γήπεδο!

Ήταν ακριβό το εισιτήριο λαλεί ο ένας. Και πας το τραπεζούι του είσχε ένα κλαμπ σάντουιτς, πατάτες, δυο κόκα κόλες και ένα φραπέ που πριν….Εν είσχε λεφτά το μωρό να πάει γήπεδο.

Που έφαε το γκολ όμως επίεν τζε μια σόδα στο τραπέζι . Που τον Χουλιφαν σου ρε χτιτζιόν! Πιε να χωνέψεις!

Αν έρκεσουν ρε Ραουφ στο καφέ που επήα εγιώ ήταν να έβρεις αλλό 100 αποελίστες να τους δώκεις εισιτήρια. Sold out λέμεν!

Εντωμεταξύ ρε Πανίκκο ξέρεις τι θέλω να σου κάμω μια μέρα. Να έρτω σπίτι σου να σου αλλάξω την οδοντόκρεμα σου με πουτζίνες τες σουπερ θεμραντικές τις κρέμες που βάλουν οι παίχτες!!! 79 αουυυ που να πεις!

Επιλεκτική αχρωματοψία είναι η ασθένεια κατά την οποία όταν πετυχαίνει γκολ ένας μαύρος με φανέλα του αποελ ακούς γκοοολλ και μπράβοοοοο ενώ αν φορεί άλλη φανέλα ακους ου ου ου

Αφού ο Ίσμα ρε γάροι που λαλεί τζαι ο παρέας μου( γεια σου αλάνι ψυχόσοφε) εν ελληνοκύπριος ρε, ελληνική ψυχή inside! Eν που το Μάμμαρι ρε έκαμε τζε Λοκ, εχαρτώθηκε την κόρη του καφετζή των εθνικόφρονων σωματείων στο γάμο τους επίε τζε ο Φούλης ετραγουδήσαν και τον εθνικό ύμνο και Ζαμπρότα αντρειωμένοι ! Άτε χαμνάτε μας τα με τούτες τις διακρίσεις σας.

Εν τζε ειπα σας. Ταβάρες, καβλάρες ρε φλωρούμπες !!!

Πάντως το « η σέντρα, Ταβάρες, Ταβάααρεεεεες κεφαλιά και το γκοοοολλ» ξύπνησε θύμησες σε εμάς τους ρομαντικούς.

Θυμάστε? Γιατάρααα Γιατάρααααα  γκοοοοοοοολλλλλλ!!!!!

Ερώτηση ρε λαστιχάρικα. Ποιου εφάνηκεν ο τόπος του. Του Ζουέλα όξα του Καρυπίδη???

Ο  Κωστής τζαι ο κάττος ρε κοπέλια. Το μέγα θέμα του αιώνα μετά την γέννηση του πριγκιπόπουλου βέβαια ! Και το γκολ του Ταβάρεεεεες!!!

Συγχωρέστε με οι φιλόζωοι και εγώ ζώο είμαι. Ο Κωστής μπορεί να πάρει φόρα και να πισκαλίσει ελεύθερα τη βέρκα στο πωπό του μετά από εκείνο που έκανε.

Απλά αδυνατώ να συγκρίνω την ευαισθησία μας για ένα κάττο την ίδια ώρα που μας έχουν γαμήσει τα πάτερα σε αυτό το τόπο, από μισθούς από εργασιακά δικαιώματα από συντάξεις από καταθέσεις και βάλε!

Και γαμώ την τύχη μας μέσα. Κλώτσα ρε Δρακουλέσκου μου κανένα καττί τζιαμέ στο προαύλιο του υπουργείου οικονομικών να τα κάνουμε πουτάνα εδω μέσα. Έξω η τρόικα !!!!

Φαντάζομαι και το τιτλο στο facebook. Κοινοποίηση όλοι! Ας πάρουν τα λεφτά ας πάρουν τις καταθέσεις ας δουλεύουμε  12 ώρες την ημέρα αλλά να μας κλωτσάνε και τις γάτες?? ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ !!

Υ.Γ 1 Άκρων άωτο του χάσιμου χρόνου. Να βάλεις ένα ορθόδοξο παπά και ένα καθολικό να επιχειρηματολογήσουν γιατί ο ένας κάμνει το σταυρό του πάνω κάτω δεξιά αριστερά και άλλος πάνω κάτω αριστερά δεξιά. Πλις πείστε με ρε τράουλλοι! ΖΖΖΖzzzzz

Καψουροτράγουδο της εβδομάδας αφιερωμένο στους αλλοθρησκους. Τι να μας πείτε ρε για αγάπη….