Να μπει μπροστά σε αυτή την μάχη


Αυτό πρέπει να κάνει η διοίκηση για την κατάθεση των κριτηρίων του Σεπτεμβρίου. Να αλωνίσει τη Κύπρο και το εξωτερικό και να καταφέρει να βρει οικονομικούς πόρους για να περάσει η ομάδα τα κριτήρια πάση θυσία. Να μπει μπροστά και να δείξει στο κόσμο το δρόμο.

Ο κόσμος θα βοηθήσει όσο μπορεί αλλά είναι πλέον φανερό πως θέλει αυτή τη φορά να δει την υπέρβαση από το συμβούλιο της ομάδας. Θέλει να τους δει να βάζουν λεφτά οι ίδιοι από τη τσέπη τους θέλει να τους δει να τουλάχιστον να έχουν καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των κριτηρίων του Σεπτέμβρη με δικούς τους πόρους  ή με λεφτά που θα βρουν οι ίδιοι. Ο κόσμος είναι πικραμένος και απογοητευμένος. Είναι φανερό πως ο αποκλεισμός έχει επηρεάσει την ψυχολογία όλων μας και αλλιώς θα μιλούσαμε τώρα για τα κριτήρια αν ήμασταν ακόμη στην Ευρώπη. Η διοίκηση πρέπει να κάνει την υπέρβαση και να δείξει στο κόσμο πως δεν θα τραβήξει μόνος του το κουπί.

Εμείς το ξαναλέμε πως τα κριτήρια είναι υπόθεση όλων μας είναι υπόθεση συλλογική. Πρέπει να όλοι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε ο καθένας μας για να περάσει η ομάδα τα κριτήρια. Καλή δύναμη σε όλους μας.