Ανοικτή συνάντηση στο ΣΥ.ΦΙ Λάρνακας


Σήμερα η ανοικτή συνάντηση με Νίκο Χαραλάμπους και Ράινερ Ράουφμαν στο ΣΥΦΙ Λάρνακας

Το ΣΥ.ΦΙ Λάρνακας Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι την τετάρτη 31 Ιουλίου η ώρα 7:45μμ περίπου, θα παρευρεθούν στο νέο μας οίκημα ο α΄ αντιπρόεδρος της Ομόνοιας Νίκος Χαραλάμπους και ο μεγάλος στράικερ των κυπριακών γηπέδων Ράινερ Ράουφμαν για μια συνάντηση με τον μεγάλο κόσμο της ομάδας μας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που θα είναι ανοικτή για όλους, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τα δύο αυτά ιερά τέρατα των κυπριακών γηπέδων, να μιλήσουμε για την ομάδα μας αλλά και για τις ακαδημίες μας αφού ο Νίκος Χαραλάμπους είναι υπεύθυνος των ακαδημιών μας.

Επίσης οι νεαροί φίλοι μας θα μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες και να πάρουν αυτόγραφο από τον Ράινερ Ράουφμαν, όπως και να κάνουν εγγραφή στη Ακαδημία της Ομόνοιας.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑ αφού νωρίτερα θα προηγηθούν εγγραφές στα γήπεδα PIACERE Sport Club, Αραδίππου η ώρα 17:00-20:00. Των συνεργείων εγγραφής θα προΐστανται ο α’ αντιπρόεδρος του Σωματείου μας, Νίκος Χαραλάμπους, καθώς και ο Ράινερ Ράουφμαν, ο οποίος πάλι θα υπογράφει αυτόγραφα και θα φωτογραφίζεται με τους μικρούς φίλους της ομάδας μας.