Hoolifan: Ένα τρελλό πείραμα…


Έλα ρε αλάνια τι κάνετε? Μαλακία ερώτηση ε….

Για άλλη μια φορά περήφανος για τον ομονοιάτη, για άλλη μια φορά απογοητευμένος για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ευτυχώς που έσχει κατήφορο τζιαμέ στη Βόρεια και τζιλούμε αλλιώς αν ήταν ανήφορο ήταν να κουλιάζαμεν ουλλοι τζιαμέ ως τωρά.

Τι να σου πω ρε μεγάλε κόσμε. Αγύριστο κεφάλι ξεροκέφαλο. Ως πριν 6 μήνες δεν ήξερες αν θα υπάρχεις σαν σωματείο και σε βλέπω σήμερα να ξεκινάς για το ΓΣΠ με το χαμόγελο στα χείλη.

Να ξημερώνει Πέμπτη και να κάνεις διαγωνισμό όποιος ανοιγοκλείσει τα μάτια του πρώτος….με το ρολόι, περιμένοντας την ώρα του αγώνα.

Να σε πιάνουν τα φιλαράκια να ξεκινάς για σύνδεσμο και να συμπεριφέρεσαι και να μιλάς σαν το μεθυσμένο από τη χαρά σου, ενώ δεν έχεις πιει μία

Δεν είναι ότι θα σταματήσουμε ποτέ να σ’ αγαπάμε ούτε θα σε αφήσουμε ποτέ μονάχη. Είναι όμως που μας βάζεις συνεχώς να λέμε μαλακίες, να λέμε «ως εδώ ήταν τέρμα μαζί σου» και στο επόμενο λεπτό τις μετανιώνουμε.

Δεν είναι ομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ούτε ιδέα είναι για να προλάβω μερικά φιλαράκια. Ένα μυστικό πείραμα τρελλών επιστημόνων είναι, για τα όρια της ανθρώπινης αντοχής.

Να σε ανεβάζει να σε κατεβάζει να σε έχει ψηλά και να σου ελεύθερη πτώση στο κενό.

Να σε κάνει να κλαις παναθεμά την και να ξεχνάς αν είναι από λύπη ή χαρά.

Να χάνεις 1-0 να ισοφαρίζεις, να παίρνει κόκκινη ο αντίπαλος και μετά τι πιο φυσιολογικό από το να γίνεται το 1-2. Μάλιστα. Emotional roller coster

Ένα τεράστιο jenga η ΟΜΟΝΟΙΑ στην Ευρώπη, όλο το στήνεις και όλο πέφτει από το πρώτο τούβλο.

Εν η αρχή του ΣούπερΜάριο. Φακκάς το τουβλούι πιάνεις το μανιτάρι γίνεσαι μεγάλος, τζαι αμέσως πάεις τζαι διάς πας τον πρήχτη τον κακό και γίνεσαι πάλε μιτσής!!

Μια μονόπολη με μόνο κάρτες «Πήγαινε κατευθείαν στη φυλακή μην περάσεις από την εκκίνηση μην πάρεις 200 ευρώ». Και τα θέλαμε γαμώτο τα 200…

Έχεις και μια τύχη ρε τριφυλλάρα τι να σου πω. Παίζεις το 20 μαύρο στη ρουλέτα και κάθεται το 20….κόκκινο !

Παράλληλα με τη πόρτα ο άλλος και βάλει την στο δεξί παραθυρούι! Ε Μπουντέσκου ξαπόλα μας τα ρε μαλάκα στήνεις το βελόνι τζε ρέσσεις την που μέσα για προπόνηση μαλάκα.

Στα παπάρια μας όμως αλλόθρησκε και το ξέρεις. Είτε πρηστούν που τα μαράζια είτε σπάσουν που το κακό τους τόσα χρόνια, δεν σταμάτησαν ποτέ να είναι πράσινα.

Πρέπει να κατανοήσεις αλλόθρησκε ότι όσο τραβάς το σχοινί μαζί μας άλλο τόσο σφίγγει η θηλιά μας. Το μόνο που δεν θα μας κάνει ποτέ να σταματήσουμε τη μπάλα και να σταματήσουμε να ασχολούμαστε είναι σίγουρα οι λύπες. Οι χαρές μπορεί να μας την δώσουν ανάποδα, θα δείξει όταν έρθουν. Οι λύπες πάντως με τίποτα!

Δώσε πόνο και άλλο πόνο!!

Εγώ δεν θα σας πω ψηλά το κεφάλι αδέρφια. Το κεφάλι να το σηκώσει ο καθένας μας όποτε νοιώσει έτοιμος.

Η θλίψη και στεναχώρια δεν είναι κακό πράγμα. Δεν είναι κακό να λυπάσαι για την ομάδα σου δεν είναι κακό να την αγαπάς παθολογικά. Κακό είναι να προσποιείσαι.

 Κακό είναι να προσποιείσαι πως δεν σε πείραξε ενώ δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Να το παίζεις αγέρωχος και δυνατός ενώ το ξέρεις πως πέφτεις με ένα φύσημα..

Άρα μάγκα μου takeyourtime άραξε βάλε ένα ποτό, κλάψε σκέψου και μετά ….λογικέψου. Για μια καψούρα ζούμε και πεθαίνουμε.

Η πιο μακριά βόλτα από την κερκίδα στο αυτοκίνητο προχτές. Πιο μακριά και από τη φορά που ήμουνα μεθυσμένος και είχα ξεχάσει που είχα παρκάρει.

Ο σύνδεσμος τραγουδιστών και συνθετών καψουροτράγουδων ευχαριστεί την Ομόνοια για τη συνεχή προσφορά της με αγοραστικό κοινό, τα τελευταία χρόνια.

Πάντως είναι γεγονός. Η επιτυχία στις εξετάσεις προπονητικής είναι ευθέως ανάλογη με τις αποτυχίες της Ομόνοιας. Απίστευτο πόσοι νέοι προπονητές δημιουργούνται μετά από μια ήττα.

Υ.Γ 1Αν κρίνω από πέρσι ρε ανώμαλοι μετά που είχατε αποκλειστεί από το κύπελλο και μας φωνάζατε εμάς ΟΜΟΝΟΙΑ λαός κύπελλο γιατί είχαμε αποκλειστεί και εμείς, πρώτη αγωνιστική να περιμένουμε περιπαιχτικό πανό για την Ευρώπη????

Υ.Γ2  3,5 κιλά το βασιλικό μωρό που εγεννήθηκε όσοι είχατε έννοια. Τώρα που το σκέφτομαι εν ίσχια ίσχια με την κουράδα που έφκαλα προχτές στη τουαλέτα. Εν τζιαμέ ακόμα εν τζε επιε κάτω. Εν να την ονομάσω «ο πρίγκιπας» προς τιμήν του νεογέννητου…..  

Υ.Γ3 Κινέζικα βασανιστήρια και μαλακίες. Το χειρότερο βασανιστήριο είναι να βλέπεις τους φίλους σου να κάνουν checkin στο facebook  στη χώρα που παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ και εσύ να είσαι στο σπίτι…

Καψουροτράγουδο του μήνα, αφιερωμένο στα αλάνια στο σύνδεσμο.

Με πειράζει που δε μ’αγαπάς, που μου δείχνεις ότι δε σε νοιάζει…