Σεβασμός !!


Ο κόσμος της Ομόνοιας είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που η αγάπη του για την ομάδα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Πραγματικός στυλοβάτης αυτής της ομάδας δήλωσε παρών στο αγωνιώδης κάλεσμα για τη σωτηρία. Με συγκίνηση και με αυταπάρνηση κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα έστω για προσωρινά μακριά από την δίνη των κριτηρίων και κατάφερε με την στήριξη στους ποδοσφαιριστές από το -19 να την οδηγήσει στην Ευρώπη.

Ο χτεσινός ξεσηκωμός είναι κάτι που άλλες ομάδες δεν θα ζήσουν ποτέ τους έστω και αν έχουν στο ενεργητικό τους παρουσία σε ομίλους του championsleague. Οργανωμένες πορείες από κάθε γωνιά της Κύπρου και μηνύματα ενθουσιασμού και στήριξης από κάθε γωνιά της υφηλίου. Είναι πολύ δύσκολο να σας μεταφέρουμε το τι δεχόμασταν από το πρωί στο inbox της σελίδας. Από Αυστραλία από Ελλάδα Αγγλία, Καναδά και κεντρική Ευρώπη οι χιλιάδες φίλοι του τριφυλλιού περίμεναν με αγωνία μια πρόκριση που δυστυχώς δεν ήρθε ποτέ.  

Δεν έμεινε γειτονιά δεν έμεινε χωριό και πόλη που να μην ζήσει έντονα το χτεσινό παιγνίδι. Μπορεί να μην είσαι με την ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να εύχεσαι ότι χειρότερο για την ομάδα μας μα το ξέρεις καταβάθος πως τέτοιο λαό δεν έχεις και ούτε πρόκειται να αποκτήσεις. Βλέπεις την μισή σου γειτονιά το μισό χωριό και τη μισή πόλη ντυμένη στα πράσινα και σε πιάνει ο πανικός. Δεν θέλουμε ούτε την συμπόνια σας ούτε την παρηγοριά σας. Είμαστε όμως το αντίπαλο δέος, είμαστε ο πιο υπολογίσιμος αντίπαλος για όλους σας και έστω και αν δεν το παραδέχεστε από μόνος τους αυτός ο περήφανος αμέτρητος λαός σας προκαλεί το σεβασμό.