Από κάθε άκρη της Κύπρου


Σήμερα με την καλημέρα μας, ξεκινήσαμε να ενημερώνουμε το κόσμο για τα βασικά σημεία αναχώρησης των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το αποψινό επαναληπτικό κόντρα στην Άστρα.

Μέσα σε λίγα λεπτά τα μηνύματα που λαμβάναμε από αδέρφια σε όλη τη Κύπρο και όχι μόνο έφταναν βροχή στη σελίδα μας στο Facebook και με μεγάλη μας ικανοποίηση βλέπουμε κόσμο να επικοινωνεί μαζί μας για να στείλει το δικό του μήνυμα πίστης και αισιοδοξίας για το αποψινό παιχνίδι.

Έχουμε μετρήσει περισσότερες από 50 περιοχές σε όλη τη Κύπρο με φίλους που μας έστειλαν φωτογραφίες και πληροφορίες για την ώρα και την περιοχή αναχώρησης της δικής τους παρέας. Και όλα αυτά πέραν των ΣΥ.ΦΙ και Fan club της ΘΥΡΑΣ 9 σε κάθε επαρχεία.

Πραγματικά στα πράσινα σήμερα η Κύπρος και πολύ το γουστάρουμε. Καλούμε τον κάθε φίλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αναχωρήσει με θετική ενέργεια από τα πράσινα στέκια, με το κασκόλ στο τζάμι του αυτοκινήτου και τη διάθεση για μια πράσινη παράσταση από νωρίς στο στάδιο ΓΣΠ.

Θέλουμε να βλέπουμε το πράσινο παντού, γιατί η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ. Όχι μόνο στα λόγια, αλλά με πράξεις και αποδείξεις!! Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ…