Αυτή είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ


Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μια ακόμα ποδοσφαιρική ομάδα, από την ίδρυση της το όνομα της συνδέθηκε και ταυτίστηκε με την επαναστατικότητα, τον αλτρουισμό, την καθαρή αγάπη προς τον άνθρωπο, την προοδευτικότητα και την πρωτοπορία. Αυτή είναι η ταυτότητα της, η οποία όμως στα τελευταία χρόνια χάθηκε περιοριζόμενη κυρίως σε κάποιες φιλανθρωπικές προσφορές.

Οι φίλαθλοι της όμως δεν ξέχασαν, με μπροστάρη κυρίως την ΘΥΡΑ9 κράτησαν και ενίσχυσαν αυτή την ταυτότητα, αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από ένα οποιοδήποτε άλλο σύλλογο. Με πολλές ενέργειες οι οποίες πηγάζουν από το DNA του αλτρουιστή ανθρώπου, οι οργανωμένοι μας κράτησαν ψηλά την πανανθρώπινη ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτό είναι διάχυτο και μπορεί εύκολα κάποιος να το νιώσει στο ετήσιο φεστιβάλ της ΘΥΡΑΣ9, ένα μοναδικό γεγονός που δεν μένει στα στενά όρια ενός μικρού νησιού αλλά παίρνει οικουμενικές διαστάσεις όπως άλλωστε συνηθίζουν να λειτουργούν και οι ιδέες. Από τη βάση λοιπόν των φιλάθλων μας φαίνεται ότι έχει μπολιαστεί και η νέα διοίκηση του σωματείου μας, η οποία με διάφορες ενέργειες έχει καταφέρει να κάνει μια επαναστροφή στον κόσμο της και την αρχική ιδέα ίδρυσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο τo sifiomonoialarnaca.webs.com συγχαίρει θερμά όσους εμπνεύστηκαν και εργάστηκαν για να δοθούν 200 δωρεάν εισιτήρια προς ανέργους οπαδούς της ομάδας μας, μια πράξη που δείχνει καθαρά της στροφή του οικοδομήματος μας προς τα εμπρός.

Σύνταξη sifiomonoialarnaca.webs.com