Nightmare: Κοπιάστε στη ΚΟΛΑΣΗ


Χαιρετώ τα αδέλφια μου τα αλανιάρικα.

Πρώτο δείγμα θετικό για την τριφυλλοκαψούρα μέσα στο Βουκουρέστι όπου απέσπασε ισόπαλο αποτέλεσμα με γκολ. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο ημίχρονο όπου δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα κυρίως λόγω του γρήγορου γκολ που δεχτήκαμε και τον αμυντικών κενών, στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ διαφορετική από άλλες  χρονιές στην Ευρώπη. Είδαμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ που να ξέρει τι  θέλει σε έναν  εκτός  έδρας ευρωπαϊκό αγώνα, που να μην κάθετε πίσω ταμπουρωμένη  και να περιμένει τον αντίπαλο αλλά να κάνει το δικό της παιχνίδι, είδαμε μιαν Ομονοιάκκα Σηιλλάκκα να μουντάρει να ακκάσει τους Ρουμάνους πάστο λαιμό και να μην καταρρέει σαν χάρτινος πύργος μετά από ένα γκολ. ΝΑΙ ΡΕ ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό θέλουμε.

Σύρτους το ρε Γκίκεβιτς γ@μώτα στο ενενηνταφεύγα να φυρτούν  οι θκιόμιση φανατικοί  οπαδοί της Άστρα. Σοβαρά τώρα αν ταξιδέψουν οι Ρουμάνοι στην Κύπρο θα έχει συναρπαστική συζήτηση μεταξύ τους.

  • Αlexandru : Νομίζω είναι τρελοί αυτοί οι Ομονοιάτες !
  • Muntenegru : Έτσι νομίζω και εγώ !

Να μην το νομίζετε απλά, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!!

Άλλο ένα ευρωπαϊκό ραντεβού με την ιστορία δίνει η ομάδα μας αδέλφια μου και ο πράσινος λαός δεν μπορεί να απουσιάζει από εκεί. Αυτό που θα πρέπει να ζήσουν οι Ρουμάνοι δεν θα πρέπει να έχει προηγούμενο. Μια πράσινη κόλαση με 15.000 και πλέον πωρωμένους  Ομονοιάτες να γεμίζουν ασφυκτικά  το γήπεδο και με την φωνή και τα τραγούδια μας να δημιουργούμε ένα γήπεδο καζάνι έτοιμο να γονατίσει τους Ρουμάνους και να δώσει φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας. Την πέμπτη το βράδυ η ομάδα μας υποδέχεται στον επαναληπτικό αγώνα την Άστρα και καλείτε να τελειώσει με επιτυχία αυτό που άρχισε πριν μια εβδομάδα στο Βουκουρέστι.

Μπορεί η ομάδα μας να έχει το πάνω χέρι μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, για αυτό και εμείς σαν ΛΑΟΣ πρέπει να δώσουμε το άπαν των δυνάμεων μας και να σπρώξουμε την ομάδα μας στη νίκη πρόκριση. Ενενήντα λεπτά φωνή, ενενήντα λεπτά ψυχή.

Δυστυχώς αδέλφια μου δεν θα μπορούσα και εγώ με την σειρά μου να μην σχολιάσω τα οπαδικά τεκταινόμενα στον τόπο μας. Μαύρη μέρα για την εικοσάχρονη ιστορία της οργανωμένης μας κερκίδας μετά το αιμοβόρικο σκηνικό που μας πήραν οι αποερλίστικες φίρμες Μαντάμ Σουσού και Τσιτσιολίνα. Με θάρρος, τόλμη και χωρίς κανένα δισταγμό μας την έπεσαν στα ίσια εκτοξεύοντας μας με μανία μια (1) πέτρα με σφεντονά και αρκετά χημικά από το λάστιχο του αυτοκινήτου τους.

Πάντως ρε λαστιχάριες περιμένω με ανυπομονησία το καινούριο σας σύνθημα από το σκηνικό που μας πήρατε .Φαντάζομαι θα πηγαίνει κάπως έτσι:

  • Στο fan club σας ρε Ομονοιάτες ήρθαμε αλλά επειδή είχαμε δουλεία εν εκατέβηκαμεν, το γκάζι στο τάππο επατήσαμε ερίξαμε την πέτρα τζιε εξαφανιστήκαμε. Καλό ε???

Τώρα πείτε την αλήθεια του φίλου σας του Νightmare εμπιστευτικά, υπόσχομαι δεν θα μάθει κανένας  τίποτε. Φκαίνετε και σε ποιο βλάκες ή ως δαμέ είναι οι δυνατότητες σας? Όχι πως με αφορά δηλαδή αλλά έτσι για να ξέρω τι να περιμένω μιας και μας τονίζετε ότι ήταν μόνο η αρχή τούτο αχαχαχα.

Πάντως εγώ δεν μπορώ να κάμω τίποτε λέω σας, ναι δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά, είμαι αναγκασμένος, το προστάζει η τιμή μου και οι αξιοπρέπεια μου και ας πάω οικονομικά πουκάτω. Ένα λεπτό να ποφυσήσω μια φορά για να πάρω θάρρος και να σας το πω. Ουφφφ το λοιπόν πάμε είμαι έτοιμος.

Λόγο του αιμοβόρικου σκηνικού και του βίντεο που διαδόθηκε στο διαδίκτυο σας ενημερώνω ότι από σήμερα η στήλη μας ξεκινά τιτανοτεράστιο διαγωνισμό διάρκειας μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Τα βραβεία Ηλίθιος και Πανηλίθιος of the year διεκδικούνται επί ίσοις όροις μέχρι στιγμής από το ανθρωπόμορφο κτήνος μαθητή που κτύπησε λυσσαλέα και με μανία τον Ομονοιάτικο χιονάνθρωπο και τον ψυχοπαθή δολοφόνο με την σφεντονά.

Θα καταφέρει κάποιος άλλος να μπει σφήνα στα ακλόνητα φαβορί ή είναι κούρσα για δυο άλογα? Αυτό είναι κάτι που έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας για να το διαπιστώσουμε παρόλο που προσωπικά πιστεύω ότι τα συγκεκριμένα σκηνικά δύσκολα θα βγουν από τα Top-3 του διαγωνισμού. Μπράβο τσουτσουνάκια και εις ηλιθιότερα.

Στείλτε παρόμοια βίντεο στο [email protected] και πάρτε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό που προσφέρει πλούσια δώρα στο τέλος της χρονιάς όπως εννέα (9) μπύρες τσακρίν στο fan club.

ΥΓ  Η εξελίξη σας έχει ενδιαφέρον πάντως ρε λαστιχάριες, που απρόσεκτοι και βλάκες αναβαθμιστήκατε σε ηλίθιοι και βλάκες. Συνεχίστε έτσι, πάτε καλά μεχ μεχ μεχ

ΥΓ2  Πίνω να ζαλιστώ να έρθω πάλι ξανά να σε δω. Τσακιστέ τους Ρουμάνους.

ΥΓ3  ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Nightmare | [email protected]