5000 λαχνοί με δώρο ένα Smart Cabrio


H προσπάθεια για οικονομική σταθερότητα του Σωματείου δεν σταματάει ποτέ. Κάθε μικρή λεπτομέρεια παίζει το δικό της ρόλο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας πως έχουν εκδωθεί 5000 λαχνοί αξίας 20 ευρώ στα πλαίσια της οικονομικής ενίσχυσης του Σωματείου, με δώρο ένα SMART CABRIO για ένα νικητή.

Πιο κάτω αναλυτικά:

Η προσπάθεια για να επέλθει οικονομική σταθερότητα στο Σωματείο μας συνεχίζεται με μεγάλο πρωταγωνιστή τον κόσμο μας, ο οποίος με την συγκινητική του στήριξη προσφέρει ασφάλεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Εντός αυτού του πλαισίου, στο παιχνίδι της Πέμπτης (25/07) με αντίπαλο την Άστρα θα διατίθενται οι λαχνοί εισφοράς αξίας 20 ευρώ έκαστος. Συγκεκριμένα, έχουν εκδοθεί 5000 λαχνοί, οι οποίοι κυκλοφορούν από τις 12 Ιουλίου 2013, με δώρο ένα Smart Cabrio. Η κλήρωσή τους θα πραγματοποιηθεί στον πρώτο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος 2013-2014.

Τα υπόλοιπα σημεία πώλησης των λαχνών μετά το πέρας της συναυλίας είναι:
– Green Boutique
– ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας
– ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού
– ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς
– ΣΥ.ΦΙ. Πάφου

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ να εξαντλήσουμε και τους 5000 λαχνούς που έχουν εκδοθεί. Είμαστε βέβαιοι πως ο Πράσινος Λαός θα φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία και αυτόν τον στόχο, σπρώχνοντας την ομάδα μας ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην πολυπόθητη οικονομική της εξυγίανση.