Συνάντηση ΘΥΡΑΣ9 – Δ.Σ για τον αγώνα της Πέμπτης
- Δημοσιεύθηκε: 22/07/2013

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση στα γραφεία του Σωματείου μας, ανάμεσα σε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου και μελών των Συνδέσμων Φιλάθλων της ομάδας μας και της ΘΥΡΑΣ 9.
Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η όσο το δυνατό καλύτερη οργάνωση της κερκίδας μας, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (25/07), με αντίπαλο την Άστρα Ρουμανίας. Άπαντες έστειλαν μήνυμα αποφασιστικότητας για δυναμική και μαζική παρουσία του κόσμου μας στο Γ.Σ.Π., με μοναδικό στόχο να αποτελέσει το στήριγμα των ποδοσφαιριστών στην προσπάθεια για πρόκριση στον επόμενο γύρο.
Η συζήτηση ήταν σε πολύ καλό κλίμα, έγινε ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων, όπως και εποικοδομητικός διάλογο. Μεγάλος στόχος που έχει τεθεί, είναι ένα κατάμεστο Γ.Σ.Π. το βράδυ της Πέμπτης, ώστε μαζί με τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιδιώκουμε.
omonoia.com.cy