Απίστευτο χαμένο σκηνικό της ΘΥΡΑΣ 9


Όταν είσαι οπαδός πρέπει να παραδέχεσαι και τα χαμένα σκηνικά σου. Έτσι και εμείς δεν μπορούμε να κρυφτούμε πλέον πίσω από το δάκτυλο μας και να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Οι casualfirms του αποελ σε μια πράξη απίστευτης οπαδικής μαγκιάς και με απίστευτο τσαμπουκά που θα ζήλευαν κομάντος πέρασαν με το αυτοκίνητο τους έξω από το φαν κλαμπ και με αστραπιαίες κινήσεις κυρίες και κύριοι έριξαν με τη σφεντόνα τους μια βολή κατά του φαν κλαμπ. Το ξέρουμε πως δεν το πιστεύετε, ούτε εμείς το πιστέψαμε στην αρχή αλλά είναι αλήθεια φίλοι και φίλες. Οι άνθρωποι είναι χρόνια μπροστά στον οπαδισμο.

Καλούμε τη ΘΥΡΑ 9 να παραιτηθεί άμεσα και να παραδώσει τα κεντρικά πανό της στους casualfirms που απέδειξαν ποιοι είναι το αφεντικό της πόλης και της Κύπρου ολόκληρης. Είναι πλέον αντιληπτό πως δεν μπορούμε να σταθούμε οπαδικά επάξια απέναντι στους λυσσαλέους και αδιστακτους ultrasultrasultrasοπαδούς του αποελ.

Σε μια άλη εξέλιξη σύνδεσμοί από όλο το κόσμο στέλνουν χιλιάδες συγχαρητήρια μηνύματα για την απίστευτη γενναιότητα που επέδειξαν οι οπαδοί του αποελ και μαζί στέλνουν την αίτηση τους για αδελφοποίηση με τον καλύτερο σύνδεσμο πλέον της Ευρώπης τους αου79. Οι αου79 τονίζουν με ανακοίνωση τους πως οι αιτήσεις για αδελφοποιήσεις θα εξετάζονται πολύ προσεκτικά και θα απαντησουν θετικά μόνο στις 10 για αυτό καλούν τους υπόλοιπους συνδέσμους όπως δεν προβούν σε ομαδικές αυτοκτονίες από τη στεναχώρια τους όταν η αίτηση τους δεν απαντηθεί θετικά !

ΑΝΤΕ ΡΕ ΧΑΜΝΑΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΝΑΚΚΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ. ΡΕ ΔΕΝ ΕΣΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΣ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ? ΒΙΝΤΕΟ ΡΕ? ΓΙΑ ΣΦΕΝΤΟΝΑ? ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΤΡΟΥΘΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΠΑΛΙOΛΟΥΓΚΡΕΣ.

 

Υ.Γ Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο βιντεο. Λόγο μουσική λένε δεν μπορείτε να ακούσετε τον ήχο ενός αντικειμένου που σπάζει. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Εσπασε και αντικείμενο, πως ξεπλένεται αυτή ντροπή ωιμέ !!!! Ρε παλαβούθκια βγαίνετε και σε πιο μαννον version???