Nightmare: Τρεχάτε και αρχίζει το ματς..


Αρχίζει το ματς, άδειασαν οι δρόμοι, η ώρα ζυγώνει αρχίζει το ματς αλάνια μου. Πρώτο  επίσημο παιχνίδι για την ομάδα μας σε λίγες ώρες και δεν λέει η προσμονή να με αφήσει να σου φωνάξω δυνατά ρε τριφυλλάρα μου πόσο σε έχω αγαπήσει.

Την Πέμπτη το βράδυ στις 21:30 το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού για την ομάδα μας με αντίπαλο την Άστρα Ρουμανίας. Εξαιρετικά κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι, όμως αυτό που όλοι ευχόμαστε είναι η Βασίλισσα μας να παρουσιαστεί με το καλό της κουστούμι και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Είναι καλή ομάδα οι Ρουμάνοι και θεωρούμε δεδομένο ότι η πρόκριση θα παιχτεί και στα δύο παιχνίδια, αυτό όμως που ζητούμε από τους ποδοσφαιριστές μας είναι να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στο Βουκουρέστι.

Παίξτε ρε μάγκες μου για τα αδέλφια που έφυγαν νωρίς, παίξτε για τα αλάνια που ταξίδεψαν χιλιόμετρα για να σταθούν περήφανα στο πλάι σου, παίξτε για όλους αυτούς τους χιλιάδες κηφήνες που δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν βαριανασαίνοντας μέχρι να έρθει η ώρα να σε δουν από το άψυχο χαζοκούτι. Πάρτε ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στο Βουκουρέστι και στείλτε μας τους Ρουμάνους την ερχόμενη εβδομάδα στην κόλαση ενός κατάμεστου Γ.Σ.Π να γονατίσουν μπροστά στο μεγαλείο του τεράστιου πράσινου λάου!.

Για όσα αδέλφια δεν θα ταξιδέψουν στο Βουκουρέστι  όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα fan club και στα Ομονοιάτικα οικήματα σε όλες τις πόλεις. Από νωρίς στηρίζουμε τα σπίτια μας για άλλο ένα μοναδικό pregame party όπως μόνο εμείς ξέρουμε και μπορούμε. Περήφανα και δυνατά τραγουδάμε για την ιδέα τις ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας, με τις ιαχές μας να δονούν την ατμόσφαιρα και να υπενθυμίζουν στον κάθε λογής αλλόθρησκο ποιος είναι το αφεντικό σε αυτή τη χωρά.

Δυστυχώς αδέλφια μου παρόλο που δεν είναι της ώρας θα πρέπει να ασχολούμαστε και πάλι με αυτόν τον τραγικό κύριο, με αυτόν τον ολετήρα του πράσινου οικοδομήματος που παρόλα τα δεινά που προκάλεσε  και με θράσος χιλίων ηλιθίων συνεχίζει να προκαλεί τη νοημοσύνη μας με καινούρια ανακοίνωση πριν λίγες μέρες.

Επειδή όλα αυτά τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν έχουν ξεπεράσει τα όρια τις γελοιότητας είναι για να απορεί κάνεις αν τελικά αυτός ο τραγικός κύριος έχει σώας τας φρένας πλέον. Χωρίς να θέλω να δώσω μεγάλη έκταση στο θέμα λόγο του αυριανού κρισίμου παιχνιδιού σας παραθέτω αποσπάσματα από δυο συνεντεύξεις του εν λόγο κύριου σε διάστημα ενός έτους περίπου και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα .

Στις 13/7/2013 σε ανακοίνωση του που δημοσιεύτηκε στον τύπο, αυτός ο κύριος μεταξύ άλλων μας υπογραμμίζει ότι:

Τα καθήκοντα μου και η εκτέλεση τους, όσο ήμουν στην Ομόνοια εκ των πραγμάτων δεν είχαν να κάνουν:

·         με την επιλογή και την απόφαση για μεταγραφή ποδοσφαιριστών

·         με την ετοιμασία και υπογραφή συμβολαίων

·         με το καθορισμό του προϋπολογισμού της ομάδας

Μέχρι εδώ όλα καλά, παρόλο που με αυτά που λέει γελάνε ακόμα και τα τσιμέντα. Ο παραλογισμός έρχεται από την προηγούμενη συνέντευξη του που έχει δώσει στον δημοσιογράφο Π.Κ στην εφημερίδα S.D και δημοσιεύτηκε στον τύπο στις 17/6/2012.

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης και μια σειρά ερωτήσεων από τον δημοσιογράφο ,αυτός τραγικός κύριος δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις. Πάμε να δούμε μερικά αποσπάσματα από αυτές:

  • Συντονιστής της ομάδας σκάουτινγκ και ο συνδετικός κρίκος Δ.Σ. και 1ης ομάδας.
  • Να διευκρινίσω ότι το τμήμα σκάουτινγκ εισηγείται ποδοσφαιριστές και η προπονητική ομάδα αποφασίζει την απόκτηση τους.
  • Από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, του 2010, μου έχει ανατεθεί το καθήκον της διαπραγμάτευσης των συμβολαίων.
  • «Εκτιμώ ότι η κακή εντύπωση που έχει δημιουργηθεί για το άτομο μου σε μερίδα του κόσμου της Ομόνοιας, ειδικά μεταξύ των οργανωμένων, είναι αποτέλεσμα της παραπληροφόρησης και της μη έγκαιρης και επαρκούς ενημέρωσης για το ρόλο και τα καθήκοντα μου αλλά και για κάποιους χειρισμούς που μου ανατέθηκαν από την Διοίκηση (μειώσεις συμβολαίων, οικονομικά κριτήρια ΟΥΕΦΑ κ.τ.λ.).
  • Από τον Ιανουάριο του 2010, το δικό μου καθήκον ήταν, μετά την τελική απόφαση του προπονητή για απόκτηση του οπουδήποτε ποδοσφαιριστή, να διαπραγματευτώ το συμβόλαιο του. Δεν μπορώ να καταλάβω ποια σχέση έχουν οι διαπραγματεύσεις και οι υπογραφές συμβολαίων στην απόδοση ποδοσφαιριστών»;

Τάδε έφη των ποιο πάνω (ναι καλά καταλάβατε) Χ.Γ.

Θεωρώ ότι αρκετά ασχοληθήκαμε με τον εν λόγο κύριο αδέλφια μου οπότε τα πολλά λόγια είναι περιττά, ο περισσότερος κόσμος έχει σχηματίσει την δική του γνώμη και έχει βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για το πώς έχει φτάσει η ομάδα μας σε αυτή την δραματική οικονομική κατάσταση και ποιοι έχουν φταίξει.

Προσοχή λοιπόν στις παγίδες που μας στήνει ο κάθε κατεργάρης που θέλει να διαταράξει το εξαιρετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε όλο το πράσινο οικοδόμημα. Κόσμος, διοικητικό συμβούλιο και ποδοσφαιριστές όλοι σαν μια γροθιά πάμε γερά να πάρουμε την πρόκριση.

ΥΓ Εδώ και αρκετές μέρες προσπαθούν να μας πείσουν ότι το budget τις ανώμαλης κουρουφέξας για την φετινή χρονιά θα είναι στο ενάμιση εκατομμύριο. Γελά μέχρι και ο συγγενής σας ο κόκορας μαζί σας κοτοπουλάκια μου.

ΥΓ2  Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που αναγκάζονται τα αδέλφια μας από το εξωτερικό να δουν την ομάδα μας με το ανεπίτρεπτο ποσό των είκοσι ευρώ μέσω livestream.

ΥΓ3  Ποιος είναι ο αγαπημένος σούπερ ήρωας του Χ.Γ? Ο Αρτεμάκης του Βουράτε Γειτόνοι. «Εγώ Έντζε»

ΥΓ4  …..ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΔΙΠΛΟ

ο Nightmare | [email protected]