Εύγε Κύπρος!


Για άλλη μια φορά η αστυνομία Κύπρου αποδεικνύει πως λειτουργεί ανόμοια και εκδικητικά προς τους οπαδούς μας.

Νεαρός οπαδός μας συνελήφθηκε σήμερα στο αεροδρόμιo γιατί εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του για άναμμα φωτοβολίδας! Ο οπαδός μας που του στερήθηκε η άδεια να ταξιδέψει κατηγορείται για άναμμα φωτοβολίδας στο ίδιο παιγνίδι όπου οι οπαδοί του αποελ επιτέθηκαν με μολότοφ στη κερκίδα μας με την κάλυψη της αστυνομίας αφού τους άφησαν ανενόχλητους να προσεγγίσουν το βόρειο πέταλο με τη λήξη του αγώνα.

Ο οπαδός μας ούτε πέταξε τη φωτοβολίδα στο γήπεδο ούτε την έριξε σε αντίπαλο οπαδό ούτε την έριξε σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Κατηγορείται γιατί πανηγύρισε το γκολ της ομάδας μας με άναμμα φωτοβολίδας την ίδια ώρα που πραγματικοί επίδοξοι δολοφόνοι κυκλοφορούν ανενόχλητοι στη κοινωνία μας

Εύγε Κύπρος και αθάνατη κυπριακή κοινωνία. Μόλις έπιασες τον χειρότερο εγκληματία. Εύγε Κύπρος του 2013, που έχεις για πρόεδρο δικηγόρο πραξικοπηματιών, που έχεις για υπουργό δικαιοσύνης δικηγόρο νέο-φασίστων! Που μια χούφτα τραπεζίτες και αφεντικά σε υποδούλωσαν ξανά και τώρα κάνουν πάρτυ με τα δικά σου λεφτά αλλά εσύ τρέχεις να συλλάβεις κανένα οπαδό για να δικαιολογήσεις τις υπερωρίες των αστυνομικών σου!!