Χαμένος στ’ όνειρο: Συμπεράσματα πρώτα


xamenos st' oneiro

xamenos st' oneiroΓεια και χαρά αδέρφια ΟΜΟΝΟΙΑτες ΟΜΟΝΟΙΑτισσες μόνο,

Πολύ καλό ξεμούδιασμα είχαμε προχθές με το φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στην Ξάνθη σε ένα ζεστό αλλά και δροσερό καλοκαιρινό βράδυ. Τα συμπεράσματα του φιλικού τα θεωρώ ως τα πρώτα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, καθώς τα φιλικά στην Πολωνία ήταν απλά χρόνος συμμετοχής και γνωριμία των ποδοσφαιριστών.

Συμπεράσματα 1

Ασφαλώς και δεν μπορούμε να αποτυπώσουμε την ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ του 2013-14 μέσα από ένα φιλικό αλλά σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, τόσο στην αμυντική αλληλοκάλυψη όσο και στη δημιουργία και εκτέλεση των επιθέσεων.

Συμπεράσματα 2

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατώντας σημαντικό μέρος του βασικού περσινού της κορμού, θεωρώ πως δεν θα δυσκολευτεί να αποδώσει σύντομα ικανοποιητικό ποδόσφαιρο με ταχύτητα και αυτοματισμούς.

Συμπεράσματα 3

Δεν ξέρω αν είναι μόνο δική μου εντύπωση πως στο φιλικό με την Ξάνθη έγινε προσπάθεια για τεχνικό οφσάιντ, αλλά σίγουρα υπήρξαν πολλά κενά στην άμυνα μας όταν η αντίπαλος μας προσπαθούσε να επιτεθεί κάθετα.

Ξένοι ποδοσφαιριστές

Μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να αγωνίζεται με πολλούς ξένους στην βασική της εντεκάδα, θεωρώ όμως πως έχει κτιστεί μια πολύ καλή σχέση με τον κόσμο και πως το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες είναι τέτοιο που επιτρέπει τη «συμπλήρωση» του ρόστερ με Κύπριους παρά το αντίθετο.

Κύπριοι ποδοσφαιριστές

Δεν μπορεί να ισχυριστεί κανένας πως η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος δεν θα έχει κυπριακό στοιχείο, καθώς πέραν του Γ. Εφραίμ που θεωρείται βασικός, οι Χ. Κυριάκου, Χρ. Χαραλάμπους, Ο. Ρουσιάς, Γ. Χ”Bασίλης θεωρούνται αναπληρωματικοί για την 1Η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φέτος.

Κύπριοι Ποδοσφαιριστές 2

Υπάρχουν βέβαια και πολλοί άλλοι που θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα και θα περιμένουν την δική τους ευκαιρία και βάση αυτών που είδαμε στην Πολωνία ενδέχεται φέτος να πάρουν και λεπτά συμμετοχής. Θεράποντος, Α. Παναγιώτου, Μ. Δημητρίου, Φ. Κατελάρης.

Εισιτήρια Διαρκείας

Για άλλη μια φορά θα αναφερθώ στο μαγικό πλαστικό με την επιγραφή Season Ticket. Είναι η ένδειξη αγάπης και αφοσίωσης στην ομάδα, είναι το κλειδί για να είσαι συνεχώς κοντά της. Είναι κάτι που πρέπει να νιώθουμε ως υποχρέωση μας. ΟΛΟΙ SEASON.

Τα λέμε..

Χαμένος Στ’ Όνειρο | [email protected]