Nightmare: Λάβετε θέσεις και πάμε


Γεια χαραντάν μάγκες μου … Φαντασμαγορική πρεμιέρα για τη στήλη μας σήμερα.

Μπύρες, μπάχαλα και συνθήματα να δονούν την ατμόσφαιρα απ΄ το πρωί, ο ήχος του τυμπάνου να μας ταξιδεύει και τα καπνογόνα στους διάδρομους του Τριφύλλι.νετ να κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτική… Μεχ μεχ μεχ

Λάβετε θέσεις και πάμε στα σοβαρά τώρα…

– Δουλεία δεν είσιεν ο θκιάολος τζε επελέκαν τα παιθκιά μας. Μέγα θέμα τις τελευταίες μέρες η δεύτερη στολή της ομάδας μας για τη νέα χρονιά.
– Ραντεβού θανάτου αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή μεταξύ τον κοκκινόχρωμων Ομονοιατών, των πράσινων, των άσπρων και των μαύρων.

Με την καταλυτική επέμβαση του πρόεδρου Μυλωνά, την τελευταία στιγμή να αποσοβάει το μοιραίο μακελειό καθώς ενημέρωσε τις αντιμαχόμενες πλευρές ότι του χρόνου η δεύτερη μας στολή θα είναι, πράσινες, άσπρες, κόκκινες και μαύρες ρίγες για να μεν έχει παράπονο κανένας κάτι που δέχτηκαν η εξαγριωμένοι οπαδοί.

– Ανεξαρτήτως άποψης του καθενός μας για την συγκεκριμένη επιλογή, αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε όλοι είναι ότι το μαύρο πουλά και από την στιγμή που το κύριο μας μέλημα την δεδομένη στιγμή είναι πολλαπλασιάσουμε τους οικονομικούς μας πόρους η συγκεκριμένη κίνηση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως κακή.
– Εκτός τούτου, ο νέος κανονισμός που σκαρφίστηκαν τα σαΐνια της κοπριάς δεν μας αφήναν και πολλές επιλογές.

– Στην Οπαλένιτσα κτίστηκε αυτόν τον καιρό η νέα ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό που μας χαροποιά ιδιαιτέρα στα πρώτα φιλικά της ομάδας μας είναι ότι υπάρχουν νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι με σκληρή δουλεία και με τη καθοδήγηση του προπονητή μας θα μπορούν να στελεχώσουν την ομάδα μας στο άμεσο μέλλον.

– Νούνο Ασσίς, ο τύπος ακόμα και στα φιλικά προετοιμασίας δεν σταματά να τρέχει ποτέ. Αυτό φάνηκε από το πρώτο φιλικό που αγωνίστηκε. Να τρέμετε αλλόθρησκοι, ο νεκροθάφτης σας είναι εδώ με καινούριες ανάρπαστες προσφορές αυτοί τη χρόνια λόγο κρίσης, εκατόν ευρόπουλα το σεντούκι συν έξοδα παράστασης και ΦΠΑ.
– Μουχτι λεμεεεεεεεε!
– Ντομζάλε Σλοβενίας η Άστρα Ρουμανίας μας έβγαλε η κληρωτίδα για τον πρώτο προκριματικό αγώνα τις ομάδας μας. Συμφώνα με ορισμένες αθάνατες Ομονοιατικες μοιρολατρίες, κάτι σαν Μπαρτελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πούμε.

– Ρεεεεεε μα πάτε καλά?

– Ο σεβασμός μας σε κάθε αντίπαλο είναι δεδομένος. Όπως επίσης και η προσοχή που θα πρέπει να επιδείξει η ομάδα. Δεν μας αρμόζει να υποτιμούμε κανέναν, όποιος και να είναι τελικά ο αντίπαλος. ΟΧΙ όμως φόβο. Δεν φοβόμαστε κανένα, αδιαπραγμάτευτος ευρωπαϊκός μας στόχος πρέπει να είναι η πρόκριση τις ομάδας μας μέχρι τα play-off τις διοργανώσεις τουλάχιστον .

– ΥΓ Αυτή η στήλη, δεν ήρθε για να μείνει ,αλλά να κάμει ανακατωσιές τζε όλους να τους κρίνει..!!!

– ΥΓ 2 Τα like σας δεν θέλουμε ο σκύλος μου δαγκώνει Μπα.γου.δο..!!!

– Υ.Γ 3 ΟΜΟΝΟΙΑ θυμήσου, ποτέ τους δεν φοβηθήκαν οι τρελοί οι οπαδοί σου..!!!

o Nightmare