Βήμα Φιλάθλου: Κάτι που δεν άρεσε σχετικά με την Γ.Σ


Βήμα Φιλάθλου

Βήμα ΦιλάθλουΣχετικά με την προχθεσινή Γ.Σ., κάτι που δεν μου άρεσε είναι οτι δεν προβλήθηκε σχεδόν καθόλου από σχεδόν κανένα ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ ή άλλο μέσο ενημέρωσης, ή το πολύ πολύ προβλήθηκε ανεπαρκέστατα.

Θα έπρεπε η διοίκηση πριν από κάθε συνέλευση, πόσο μάλλον ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ (ΚΑΙ εκλογική) να στέλνει γράμματα ΚΑΙ email σε όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη καλώντας τα να παρευρεθούν 30 και 7 μέρες πριν από την καθορισμένη ημερομηνία. Όσο για τα μη τακτοποιημένα, θα έπρεπε το σωματείο να τα παροτρύνει συνεχώς, με τον ίδιο τρόπο (ταχυδρομείο και ανακοινώσεις online) να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, προτείνοντας διάφορους τρόπους αποπληρωμής και παρέχοντας τις κατάλληλες διευκολύνσεις, ειδικά στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.

Επίσης, για περαιτέρω διευκόλυνση της διεύρυνσης της βάσης των μελών, θα έπρεπε να υπάρχει παροχή στην ιστοσελίδα του σωματείου όπου ο καθένας θα μπορεί να ακολουθήσει την διαδικασία εγγραφής online, χωρίς χρονοτριβή, νοουμένου ότι 2 υφιστάμενα μέλη εγγυώνται ότι ο αιτητής είναι ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ. Απλά πράματα εκσυγχρονιστικά. Δεν είναι πυρηνική φυσική.
Γι’ αυτό θεωρώ ότι, επειδή κανείς στο τωρινό συμβούλιο δεν είναι παλαβός, και επειδή είμαι σίγουρος ότι τα σκέφτηκαν ήδη τα πιο πάνω και θα μπορούσαν εύκολα να εφαρμοστούν εν ριπή οφθαλμού, ότι οι πόρτες ακόμα δεν έχουν ανοίξει. Απλά εφκάλαν την τσακροκλειδωνιά τζιαι καρτερούν μας, χωρίς να ξέρουμε τον δρόμο προς τις χιλιοαναφερόμενες ‘πόρτες’, να τον έβρουμε που μόνοι μας, ως δια μαγείας.

Και παραθέτω ακόμα 2 παραδείγματα: όταν αρχικά έφτασα στην κρατική έκθεση, δεν ήμουν απόλυτα σίγουρος εάν ήμουν στο σωστό σημείο. Σε καμία ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ ιστοσελίδα δεν βρήκα λεπτομέρειες της ΓΣ. Παράδειγμα 2: Ο αδελφικός φίλος με τον οποίο πήγα στην ΓΣ είναι εγκεκριμένο μέλος αλλά λόγω ανεργίας δεν κατάφερε να πληρώσει ακόμα τα οφειλόμενα του προς το σωματείο για να μπορέσει να παρευρεθεί στην ΓΣ. Όταν φτάσαμε στα σημεία ελέγχου στην είσοδο της αίθουσας, θυμήθηκαν να του προτείνουν ότι μπορεί να το κάνει αυτό μέσω standing order των 15 ευρώ τον μήνα. Και πάλι πρόβλημα έλλειψης ενημέρωσης
ΔΕΝ αποτελεί δικαιολογία το ‘σιγά σιγά’ ή το ‘μία μία οι αλλαγές’. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα ως την εξυγίανση και εκσυχρονισμό της ομάδας μας και ο χρόνος μας τρέχει ξωπίσο, είναι ώρα να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο ή μάλλον αυτή η ώρφα έχει παρέλθει προ πολλού!!!

Χρειάζονται ριζικές και ουσιαστικές αλλαγές στην λειτουργία του σωματείου εδώ και τώρα, η η οποιαδήποτε καθυστέρηση και κολυσιεργεία δεν μας παίρνει, αδέλφια. ΠΡΕΠΕΙ να τις απαιτήσουμε ΑΜΕΣΑ!

Μετά τιμής και ΟΜΟΝΟΙΑΣ,
Νεοκλής Νεοκλέους | Βήμα Φιλάθλου | [email protected]