Ελάτε όλοι κοντά!


omonoia geniki sinelevsi

omonoia geniki sinelevsiΆνοιξαν οι πόρτες και όμως ο λαός δεν έχει πλέον την ίδια θέληση να γραφτεί μέλος στο σωματείο. Οι λόγοι πάρα πολλοί από την οικονομική κρίση που χτύπησε όλα τα νοικοκυριά μέχρι και την παλιά δικαιολογία «μα κάμνω αίτηση αλλά δεν με εγκρίνουν»

Ο αγώνας που δώσαμε και εμείς σαν ιστοσελίδα και πολλοί άλλοι φίλοι ομονοιάτες για να ανοίξουν οι πόρτες ήταν σκληρός και άνισος και όμως καταφέραμε να τον κερδίσουμε. Όλες οι αιτήσεις εγκρίνονται τώρα με συνοπτικές διαδικασίες για αυτό το μόνο που έχει να κάνει ο κόσμος μας είναι να γραφτεί μέλος της αγαπημένης του ομάδας. Είναι κρίμα παλιά μέλη καθώς και μερικοί που έχουν εγκριθεί να μην τακτοποιούν τις συνδρομές τους. Επίσης είναι κρίμα αυτό το ένδοξο και λαοφιλέστερο σωματείο να κάνει καταστατικές γενικές συνελεύσεις με 100-150 άτομα!

Δεν χωράνε δικαιολογίες. Οι μαζικές συνελεύσεις, τα ενεργά μέλη, είναι ασφαλιστική δικλίδα για να αποφευχθούν τα λάθη του παρελθόντος. Τα μαζικά ενεργά μέλη είναι ένα στάνταρ έξτρα έσοδο για το σωματείο μας που τόσο πολύ το έχει ανάγκη αυτό τον καιρό. Υπάρχουν πολλά αδέρφια εκεί έξω με όρεξη για δουλειά με απόψεις με προτάσεις που μόνο καλό μπορεί να κάνουν στο σωματείο μας. Ας κοπιάσουν λοιπόν γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ τους χρειάζεται όλους.