Όπου και να παίζεις θα`μαι


Green Devil

 

Green Devil

Αυτό είναι το φετινό σλόγκαν των εισιτηρίων διαρκείας του σκατού Λευκωσίας. Όπου και να παίζεις θα`μαι, ένα σλόγκαν για να πουλήσεις εισιτήρια για τα παιχνίδια του Γ.Σ.Π.

Ειλικρινά θέλω να μάθω τι ήταν οι άλλες ιδέες. Έσχει κούσπο στο Μιτσερό. Γύρω γύρω όλοι εγώ προτιμώ μπιφτέκι. Πήγε για μαλλί της Γριάς και βγήκε με Ποκ-Κορν.Όποιος φυλάει τα ρούχα του, είναι ντεμοντέ. Το καλό το παλικάρι, ξέρει κι άλλα παλικάρια. Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα φτάνει η καμήλα.

Αν πληρώθηκε γραφείο για την ιδέα πρέπει να αυτοκτονήσουνε ομαδικώς. Έχεις να πουλήσεις ένα προιόν που έχει χαρακτηριστικό του, το γεγονός πως πουλάς παιχνίδια που θα παιχτούν όλα σε ΕΝΑ γήπεδο. ΕΝΑ, ΕΝΑ. Τι σημαίνει ρε βλάκες όπου και να παίζεις? Τι σχέση έχει με το εισιτήριο διαρκείας αυτό?

Τα χάπια μου. Δεν μπορώ την ηλιθιότητα, ειδικά τη μαζεμένη. Είμαι αλλεργικός βλέπετε…

Το καλύτερο όμως είναι πως οι τιμές τους είναι ελαφρώς “πεσμένες”, αλλά στην καθομιλουμένη θα το έλεγες τσιμπάνε !!! Και τα ΜΜΕ ΤΟΥΣ προσπαθούν να τους πείσουν πως είναι χαμηλά οι τιμές. Μέσος όρος αν δεν κάνω λάθος πρέπει να αγγίζει τα 300 !!! Θα γελάσουμε πολύ… ειδικά άμα οι τσέπες δεν έχουν τέτοια δυνατότητα, ας γράψουν του κόσμου ότι θέλουν. Ο κόσμος δεν μπορεί, δεν είναι ψευτιά σαν συνήθως που πρέπει να τον πείσετε πως είναι αλλιώς. Δεν μπορεί, χωνέψτε το.

Άσχετο: Το κόμπλεξ Τασάκια κάμνει πάρτι μέσα σου και δεν είμαστε και καλεσμένοι…

Τωρά θα κινηθώ προς κάτι που θα μπορούσα να το πω και αποκλειστικότητα με τη βαρύτητα που ΔΕΝ του δίνεται.

Δώστε λίγη βάση και μιλάμε για σοβαρότατο θέμα !!

Φάση 1
Το σκατό έριξε δεξιά αριστερά αρθράκια πως έχει σκέψεις για το Μακάριο στάδιο. Μάλιστα είπε πως οι ειδικοί του έχουν παραδώσει και πλάνο αξιοποίησης του. Αυτό όπως είπαν ήταν απλά μια μελέτη για το Μακάριο απλά για να δουν τι παίζει.

Φάση 2
Συνάντηση Ερωτοκρίτου – Ποταμίτη – Κουτσοκούμνη πριν λίγες μέρες, όπου στην ατζέντα συζητήθηκε η μελέτη του Μακαρίου από τους 3 προέδρους του αποελ.

Φάση 3
Συνάντηση Κουτσοκούμνη – ΚΟΑ για το πως ένα γήπεδο Ποδοσφαίρου (τέθηκε και θέμα Δόξας… αφορμή βοήθα με) μπορεί να προσφερθεί ώστε κάποιες ομάδες που δεν έχουν τα λεφτά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ή του αποελ να παίζουν Λευκωσία και γενικά λέχθηκε αν μπορεί να φτιαχτεί. Στα πολλά ο Κουτσοκούμνης τους είπες πως υπάρχει συγκεκριμένο κονδύλι από την Ουέφα αν θα παίζουν μέσα οι Εθνικές.

Φάση 4
Συνάντηση αποελ πλέον με ΚΟΑ για να ρωτήσουν τι χρειάζεται για να κλείσει η συμφωνία αξιοποίησης του Μακαρίου.
Κάπου εδώ θα διερωτηθήκατε… καλά πότε έγιναν όλα αυτά? Μάγκες, άμα κάτι βρωμάει το κάνουνε μέσα σε 10 μέρες το πολύ και διαλέγουν μάλιστα τον καιρό που τα ΜΜΕ θα είναι γεμάτα. Μεταγραφές, πρώτες προπονήσεις, αποδεσμεύσεις κτλ.

Όλα όσα όμως έγραψα ευσταθούν και όπως καταλαμβαίνετε αν δεν γίνει κάτι πολύ πολύ γρήγορα από την πλευρά μας θα βρεθούμε με την μονοσύλλαβη ερώτηση ΤΙ???

Όταν μας το πουν πως ήδη το Μακάριο τους ανήκει !!

Ερώτηση 1
Όταν τέθηκε θέμα ΟΜΟΝΟΙΑΣ για Μακάριο στάδιο όλοι αυτοί που κλαψούριζαν και μιλώ για δημοσιογράφους, όλοι αυτοί που μας έλεγαν ότι το Μακάριο στάδιο κτίστηκε με τα λεφτά των φορολογουμένων που είναι τώρα? Που είναι τώρα να συνδυάσουν την ομάδα τους με όλο αυτό το βρώμικο σκηνικό που εξελίσσεται? (Για να σας προλάβω, όχι δεν ήταν το ίδιο με εμάς. Εμείς δεν βάλαμε καμία ΟΥΕΦΑ να μας το κτίσει, επειδή ο πρόεδρος της ΚΟΠ είναι πρώην πρόεδρος της ομάδας μας, ούτε κινηθήκαμε με μυστικές συναντήσεις)

Ερώτηση 2
Πότε υπήρχε θέμα οι Εθνικές να φύγουνε από το Γ.Σ.Π. και ποιος ο λόγος?

Ερώτηση 3
Οι Εθνικές αν τελικά γίνουν όλα αυτά που θα μένουν? Πάλι στο ξενοδοχείο του Γ.Σ.Π., Allegra που ανήκει σε πρώην πρόεδρο και νυν μεγαλομέτοχο του αποελ?

Ερώτηση 4
Οι δημοσιογράφοι που ξέρουν τι γίνεται, πληρώνονται για να μην γράφουν κάτι μέχρι να κλείσουν οι συμφωνίες ή απλά φοβούνται μη χάσουν τη δουλειά τους?

ΥΓ- Εν θέλω να σας την κόψουν. Θέλω να σας την κάμουν να μεν σηκώνεται και να μεν συγκρατά τα ούρα. Για ούλλη σας τη ζωή ρε βρώμες… να βασανίζεστε στην αιωνιότητα.