Θέλουμε μια ανταγωνιστική ομάδα


Ο κόσμος της ομάδας συζητά το τελευταίο καιρό για τον προγραμματισμό και τους ρυθμούς με τους οποίους προχωράει το Δ.Σ της ομάδας για την υλοποίηση των μεταγραφικών στόχων αλλά και των ανανεώσεων συμβολαίων. Όλοι μας νιώθουμε την ανάγκη να δούμε στο γήπεδο μια ανταγωνιστική ομάδα, ικανή να επιτύχει τους στόχους της, μιλάμε βέβαια για κατάκτηση των εγχώριων τίτλων αλλά και μια επαρκές και αξιοσέβαστη Ευρωπαϊκή πορεία.

Η καθυστέρηση στον μεταγραφικό προγραμματισμό έχει επηρεάσει μέχρι στιγμής και το όλο κλίμα στο κόσμο, που δικαιολογημένα πλέον ανησυχεί για την ετοιμότητα της ομάδας, μόλις 5 μέρες πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Υπάρχουν ανοικτές εκκρεμότητες στο ρόστερ, και αυτό δεν αφορά μόνο μεταγραφικούς στόχους αλλά και ανανεώσεις. Υπάρχει αγωνία ζωγραφισμένη σε όλους μας, και είναι άξιο αναφοράς πως δείχνουμε παραδειγματική υπομονή μέχρι σήμερα, αντιλαμβανόμενοι τις πρωτόγνωρες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Σωματείο. Αυτό σίγουρα δεν πρέπει να εκληφθεί ως αδυναμία, αλλά να πιστωθεί στον κόσμο της ομάδας που είναι πολύ κοντά στο σύλλογο και στηρίζει το Σωματείο με όλη του την δύναμη.

Με τα δικά μας απλά μαθηματικά, επιβάλλεται να ποντάρουμε στην διατήρηση του βασικού κορμού της περσινής ομαδάρας του δεύτερου γύρου, και παράλληλα να γίνει προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή αναπλήρωση των απωλειών. Ο στόχος των ομίλων ποτέ δεν μας άφηνε ασυγκίνητους, και ως ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να θέτουμε πάντοτε τον πήχη των απαιτήσεων μας ψηλότερα. Μόνο έτσι θα ανακτήσουμε την χαμένη αυτοπεποίθηση των τελευταίων ετών, μόνο έτσι θα επανέλθει η νοοτροπία του πρωταθλητή και του μεγάλου πρωταγωνιστή των κυπριακών γηπέδων.

Βεβαίως δεν επιθυμούμε τζόγο μεταγραφικό, ούτε βαρβάτα ονόματα. Επιθυμούμε άμεση εξέταση του ρόστερ και των δυνατοτήτων του και καλύτερη ενημέρωση από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ για τις ενέργειες που γίνονται. Θέλουμε να τονίσουμε πως το θέμα του μπάτζετ δεν πρέπει να επηρεάσει την αγωνιστική ταυτότητα της βασίλισσας, οπότε ανεβάστε μανίκια και στροφή στη σκληρή δουλειά.