Βήμα Φιλάθλου: There is only one OMONOIA


Αποφάσισα και εγώ να γράψω την άποψη μου για την συναυλία της περασμένης Τετάρτης αλλά και για την επίσημη πρώτη προπόνηση της Πέμπτης.

Αρχικά για την συναυλία έχω να πω ότι κατέφθασα στο ΓΣΠ γύρω στις 7.20 και η πρώτη εικόνα ήταν πραγματικό σόκ. Είναι σόκ πραγματικά να αντικρίζεις μπροστά σου έξω από την είσοδο της αρένας 15 άτομα μετρημένα. Κοίταξα το ρολόι και είπα υπάρχει αρκετή ώρα ακόμα. Στις 8 μόλις 500 άτομα στο γήπεδο και σίγησα μέσα μου. Κάθισα και σκέφτηκα πιο ώριμα και έδωσα στον εαυτό μου να καταλάβει ότι το 8000 που περίμενα ήταν ουτοπικό. Ουτοπικό γιατί ο κόσμος της Ομόνοιας εδώ και 2,3 μήνες έδωσε πάρα πολλά και ίσως να μην άντεχε ακόμα περισσότερα η πούγκα του. Ουτοπικό γιατί ένας μεροκαματιάρης είναι δύσκολο, ημέρα Τετάρτη να πάρει την απόφαση να ξεκινήσει από Λεμεσό, Πάφο, κτλ. για να δει ένα προϊόν (έντεχνο ,ρόκ) που δεν του αρέσει. Ουτοπικό γιατί είναι δύσκολο κάποιος που πλήρωσε για να πάει διακοπές, να αφήσει τις διακοπές του στην μια πλευρά της Κύπρου για να έρθει Λευκωσία. Σκέφτηκα όμως και το άλλο. Δεν κουράστηκε ο κόσμος της Ομόνοιας ένα μήνα χωρίς κανένα γεγονός που να έχει σχέση με την μεγάλη του αγάπη? Δεν κουράστηκε να μην βλέπει παλμό και πράσινο παντού? Δεν θα κρίνω κανένα αλλά θα ήταν καλό όλοι να καθίσουν να σκεφτούν και να πουν μέσα τους : ‘Ρε μαλάκα να πιστέψω ότι αυτοί οι 3000 που είναι πανταχού παρόν είναι χεσμένοι της λίρας ή μήπως το λέει λίγο περισσότερο η καρδιά τους και πρέπει να γίνω και εγώ λίγο περισσότερο τσαμπουκάς? ‘

Τώρα όσον αφορά την πρώτη επίσημη της ομάδας μας. Βλέπω, διαβάζω και ακούω αρκετούς που λένε ότι σιγά μεν πάω προπόνηση για να δω 13 παίκτες ή σιγά μεν πάω και ένα νέο παίκτη να μεν έχει. Λυπάμαι πραγματικά γιατί αυτό μου θυμίζει τους απέναντι του παραρτήματος, που έχουν για χόμπι τον καναπέ και την κλάψα. Καλάν φίλε και φίλη ο Νούνο, ο Χοσέ, ο Γιώργος και ο οποιοσδήποτε που σε έκανε να παραμιλάς την χρονιά που μας πέρασε δεν αξίζει την φωνή και το χειροκρότημα σου?? Αυτή η διοίκηση που επιτέλους ακούει τον κόσμο και εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο για την σωτηρία της ΙΔΕΑΣ σου δεν έχει ανάγκη από την παρουσία και στήριξη σου? Μην έρθεις αλλά ούτε να κρίνεις. Δεν θα έχεις δικαίωμα!!!

There is only one…OMONOIA

L.R | Βήμα Φιλάθλου | [email protected]