Αφήστε τον να δουλέψει


Λίγες μέρες πριν την αναχώρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και υπάρχουν σοβαρά κενά στο ρόστερ και στις κινήσεις προγραμματισμού. Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, ο κόσμος δικαιολογημένα άρχισε να ανησυχεί.

Η συγκεκριμένη μας παρέμβαση έχει να κάνει με το διπλό ρόλο του Νούνο Ασσίς, που  να αναφέρουμε κάτι το οποίο δεν μας αρέσει και έχουμε άποψη πως ίσως κάτι μας κρύβουν εδώ ή κάποιοι παρεμβαίνουν στο έργο του Πορτογάλου.

Ως ιστοσελίδα εδώ και 2 χρόνια ποτέ δεν ασχοληθήκαμε με μεταγραφολογία και φήμες για ονόματα, παρά μόνο όταν υπάρχουν ειδήσεις και δεδομένα. Γνωρίζουμε όμως πως ο Νούνο Ασσίς έχει προτείνει μέχρι στιγμής 5-6 ονόματα στην ομάδα μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του Σωματείου. Ο ποδοσφαιριστής ξέρει πως τα οικονομικά δεδομένα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν είναι τα καλύτερα και βάζει τον εαυτό του ως «εγγυητή» για την ποιότητα και το όνομα της ομάδας μας.

Τι γίνεται και αυτές οι προτάσεις μένουν στο συρτάρι; Ποιος είναι ο λόγος που καθυστερούν οι απαντήσεις προς τους ποδοσφαιριστές; Που κολλάει το θέμα; Υπάρχει θέμα με το οικονομικό, πέραν από αυτό που γνωρίζουμε; Μήπως κάποιος βάζει το χέρι του στα θέματα των μεταγραφών;

Είναι ερωτήματα δικά μας και του κόσμου στα οποία θέλουμε απαντήσεις, γιατί δεν θα δεχτούμε με κανένα τρόπο την επίρριψη ευθυνών σε άλλους, αν στο τέλος της ημέρας υπάρξει πρόβλημα με την στελέχωση της ομάδας.