Βήμα Φιλάθλου: Γλυκόπικρη γεύση από τη συναυλία


Είπα να περάσουν 1-2 μέρες από την συναυλία σωτηρίας, μετά είπα άστο καλύτερα, αλλά τώρα δεν μπορώ να μην τα γράψω!

Κατά τις 19:30 της Τετάρτης κατηφόρισα κι εγώ προς το ΓΣΠ για την μεγάλη συναυλία σωτηρίας της ΑΓΑΠΟΥΛΛΑΣ! Διαβάζοντας τις τελευταίες μέρες το τι γίνετε με την χαμηλή προπώληση δεν περίμενα να δω και μεγάλα πράγματα στα οποία μας είχε συνηθίσει ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Τελοσπάντων, μπαίνω στην κερκίδα. Μετά από 20-25 λεπτά έρχεται και κάθεται 1-2 θέσεις πιο μπροστά ένας συμπαθητικός γέρος με την κυρία του. Στο δευτερόλεπτο πιάσαμε την κουβέντα με τους αξιαγάπητους ομοϊδεάτες. Τους είπα πως με άφησαν έκπληκτο που ακούνε Μαχαιρίτσα, Στόκα, Σταρόβα και γενικά αυτού του είδους την μουσική. Και πήρα όμως πίσω την απάντηση που έψαχνα! Ο γεροντάκος μου είπε με ένα χαμόγελο αλλά και ένα παράπονο στα μάτια του για το πως κατάντησε η ΟΜΟΝΟΙΑ που αγάπησε, αγαπά και θα αγαπά μέχρι τον τάφο κι ακόμα πιο πέρα. Μου είπε λοιπόν ο σύντροφος : ” Γιε μου μα εν τζιαι ακούω τούντα τραούθκια, μήτε εγιώ μήτε η γυναίκα μου. Έτο ήρταμε τζιαι μεις να δώκουμε ότι μπορούμε να σωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑΚΚΑ μας”..

Και συμπληρώνοντας μου είπε : ”Μα εν λλίος ο κόσμος. Εγώ επερίμενα να σιει πανάιρκα να κάμουσιν μεγάλη παρουσία! Ευτυχώς εννά ρτουν οι μιτσιοί της θύρας 9 να νώσουμε νάκκον ΟΜΟΝΟΙΑ!”

Μετά από αυτό σίγησε η συζήτηση… Δεν είχα τι να του απαντήσω. Πως να δικαιολογήσω τον κόσμο που έλειπε! Και να έβρισκα όμως δικαιολογία θα ήταν πολύ ηλίθια απέναντι στα όσα μου είπε.

Αυτό έζησα τη νύχτα της Τετάρτης, πέρα από την ωραία ατμόσφαιρα. Έφυγα με μια γλυκόπικρη γεύση από την συναυλία. Γλυκιά γιατί ήταν όντως το ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ! Και πικρή γιατί δεν θα βρισκόταν κανένας να απαντήσει στο γερούι τζιαι την κυρία του το γιατί δεν ήρθαν κι άλλοι!

Αυτά που έζησα είναι η απάντηση στους καναπεδάκηδες που η μόνη τους έννοια είναι να ακούσουν τσαλίκη, παντελίδη και ότι προσφέρει η χαζοθολοκουλτούρα του σήμερα και που θέλουν να λέν πως είναι με την ΟΜΟΝΟΙΑ και το μόνο που επιδιώκουν είναι να κάνουν κριτική μέσω των γκρουπς στο Facebook! Το ”ρητό” που λέει ”εγώ είμαι πιο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που σένα”-έτσι χαλούν οι κερκίδες, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο! όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση το γερούι μου βάλλει κάτω πολλούς που θέλουν να είναι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ αλλά η κριτική και ο φθόνος τους έρχονται πρώτα.

Υ.Γ: Για να μην παρεξηγηθώ, και για να μην μου πείτε ”ε επειδή εσένα τρέχουν που τα ποϊνάρκα σου…” κτλ κτλ, νομίζω ξεκαθάρισα σε ποιους αναφέρομαι πιο πάνω. Τούτες τις μέρες ο κόσμος μετρά και το τελευταίο σεντ, άλλοι δεν έχουν να φανε ή να ταϊσουν το μωρό τους! Δεν μιλώ γι’αυτούς που δεν μπορούσαν να έρθουν για τον α ή β σοβαρό λόγο!

MONO OMONOIA! SEMPER FIDELIS!

Σ.Σ | Βήμα Φιλάθλου | [email protected]