Σήμερα η μεγάλη συναυλία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Η απόλυτα πετυχημένη Οικονομική Εκστρατεία Διάσωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνεχίζεται, με το νέο μεγάλο «εμπόδιο» που η οικογένεια του Σωματείου μας καλείται να ξεπεράσει, να είναι τα κριτήρια Ιουνίου.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Γ.Σ.Π., η μεγάλη συναυλία της ομάδας μας που εντάσσεται σ’ αυτήν την μεγάλη προσπάθεια, με τους γνωστούς και ιδιαίτερα αγαπητούς Ελλαδίτες καλλιτέχνες, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μπάμπη Στόκα και Δημήτρη Σταρόβα, όπως και με το συγκρότημα Prospectus.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:00.

Εισιτήρια θα πωλούνται και μέσω διαδικτύου, στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι ενώ πώληση θα γίνεται και στα ταμεία του σταδίου σήμερα Τετάρτη (ημέρα της συναυλίας).

Οι τιμές εισιτηρίων:
• V.I.P.: 20 ευρώ
• Κερκίδα: 15 ευρώ
• Αρένα: 10 ευρώ

Αγοράζουμε όλοι εισιτήριο για την συναυλία στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε την ομάδα μας ισχυρή και σταδιακά να την οδηγήσουμε μακριά από τη «δαμόκλειο σπάθη» των οικονομικών προβλημάτων. Κάθε φορά που όλοι μαζί ξεπερνούμε τα εμπόδια των κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ, κάνουμε και άλλο ένα αποφασιστικό βήμα προς τη διάσωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.