Το μήνυμα των οργανωμένων


Παίρνουμε ένα απόσπασμα από την ανακοίνωση της Θύρας 9 και το παρουσιάζουμε πιο κάτω, αφού θεωρούμε πολύ εύστοχο. Αυτή τη στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ποιότητα που θα παρουσιάσει την νέα χρονιά και δεν χωρούν εκπτώσεις. Όλοι μαζί πρέπει να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι για να διατηρήσουμε την βασίλισσα ΟΜΟΝΟΙΑ σε τροχιά τίτλων. Διαβάστε το απόσπασμα από τα λόγια των οργανωμένων:

Tη δεδομένη χρονική στιγμή η Διοίκηση διαπραγματεύεται μαζί με κάποιους πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας ένα πολύ λεπτό και συνάμα άκρως σημαντικό ζήτημα όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα της στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

Σκεφτείτε μόνο πως με μια γερή οικονομική ανάσα που ενδεχομένως να δώσει μια πετυχημένη συναυλία στο πράσινο ταμείο, δίνουμε και εμείς με τη σειρά μας αυτόματα ένα επιπλέον ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί σ’ αυτούς τους ανθρώπους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν το μεγαλύτερο μέρος του περσινού βασικού κορμού της εκπληκτικής ομολογουμένως ομάδας που έκανε άπαντες να παραμιλούν. Τα εισιτήρια έχουν τιμολογηθεί προς 10 ευρώ στην αρένα και 15 στη κερκίδα. Πιστοί λοιπόν στο ραντεβού σ’ ένα κατάμεστο στάδιο γιατί «ό,τι αγαπάς είναι τώρα»!