Green Devil: Μην τρελλαθούμε κιόλας


Γεια σας, ναι ναι επέστρεψα από τα ζεστά καζάνια της Κολάσεως.

Άλλοι λένε πως τα έχουμε για να καίμε τις ψυχές, εμείς όμως ξέρουμε τι περνάμε αφού χωρίς αυτά θα πάγωναν μέχρι αηδίας τα κέρατα μου.  Άστε που χωρίς ηλεκτρισμό χρησιμοποιούμε τις φωτιές και ως φως.

Φως να θέλετε. Ο νυν πρόεδρος του παραρτήματος κατέληξε σε συμφωνία με τον τέως πρόεδρο του παραρτήματος για τις ποινές που επιβλήθηκαν στο παράρτημα. Αχά…

Όπως όλα δείχνουν ο Φοιβούλης έπεισε τον Κωστάκη για τα κεκλεισμένων της ομάδας του, όπως πληρωθούν με έκπτωση (50% της φετινής τιμής) για να … όπα όπα, ΣΤΟΠ !!!

Τι εννοείτε έπεισε?

Δηλαδή για να καταλάβω… ο Κουτσοκούμνης έχει εξουσιοδότηση να προσπερνά το καταστατικό της ΚΟΠ, χωρίς συνεδρία και να αποφασίζει και την τιμή??

Μόνος?  Έτσι? Σόλο? Ακαπέλα?

Δηλαδή ο Κωστάκης είναι η ΚΟΠ? Και η Δικαστική μαζί? Και το Εφετείο? Και το καταστατικό?

Μπράβο τους… όχι μπράβο τους, μας θυμίζουν καθημερινά ποιοι είναι και γιατί η ομάδα τους αν και κουτσή (αντοπάριστη) ενίκα.

Μια ζωή βρωμιά – Μια ζωή αποέΡλ

Round 2

Πέρσι, τέτοιο καιρό (σιγά μη ξεχνούσα Κωστάκη) η ΚΟΠ έβγαλε μια ανακοίνωση που έλεγε πως ήθελε χορηγό για τις στολές των διαιτητών (πιο συγκεκριμένα στις 13 Ιουνίου).

Η ΚΟΠ λοιπόν σαν σοβαρή ομοσπονδία που είναι ή καλύτερα ο Κωστάκης απότι φαίνεται (τώρα που είσαι ο Κωστάκης αλλά η Ομοσπονδία τι πρέπει να σε φωνάζουμε ο ή η?), αποφάσισε πως φύγει κάθε προκατάληψη για την συμφωνία του χορηγού. Τί έκανε λοιπόν ?

Στην ίδια μέσα την ανακοίνωση που λέει πως ψάχνει για χορηγό αναφέρει το ΤΟΠ:  Η Ομοσπονδία δεν είναι υπόχρεα να δεχθεί τον ψηλότερο χορηγό.

Μάλιστα… έκαμε τζιάλλους έξυπνους η μάνα σου ή έλειψε της το IQ πάνω σου?

Πάμε όμως και στα δικά μας…

Εδώ και λίγες μέρες βλέπω μια καθοδηγούμενη άποψη για το ότι πρέπει να κρατηθούν όσοι περισσότεροι παίκτες γίνεται πάση θυσία. Ο ένας έκανε αυτά, ο άλλος τα άλλα και ο άλλος τα παράλλα.

Καλά ρε μάγκες, πριν λίγους μήνες κάποιοι έλεγαν πάμε 2η κατηγορία (και 4η), άλλοι πως θα αλλάξουμε όνομα (αυτούς να τους κοπεί η …. και να τους έρθει πίσω ανακυκλωμένη ως φαγητό), άλλοι πως δεν θα πάμε Ευρώπη και πως θα ξεκινήσουμε με μείον βαθμούς, θα αποδεσμευτεί όλη μας η ομάδα και δεν θα δικαιούμαστε μεταγραφές.

Και εν τέλει τα καταφέραμε περάσαμε όλα τα εμπόδια και ερχόμαστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή όπου πρέπει να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο και να κάνουμε ένα βιώσιμο μπάτζετ και να μη σκοτώνουμε κάθε τρεις και λίγο αυτό τον υπέροχο ΛΑΟ.

Ο προπονητής μας μεταμόρφωσε τους αχάπαρους σε παίκταρους, που μάλιστα έπαιξαν το πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο που είδαμε τα τελευταία χρόνια.

Αφήστε τον άνθρωπο λοιπόν να δουλέψει και αν είναι να φύγουν αρκετοί θα φύγουν. Τί δηλαδή? Αυτός δεν τους θέλει? Εγώ δεν τους θέλω? Υπάρχει κανείς που δεν κατάλαβε ότι η ομάδα έπαιζε μπαλάρα?

Αλλά ΝΑΙ, αυτά είναι τα δεδομένα της στιγμής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει επιτέλους να κτιστεί σε σοβαρή βάση.

Αυτό που δεν είδα πουθενά να γράφεται και είναι το μόνο που με ανησυχεί, είναι τα συμβόλαια και δεν μιλώ για τον μισθό αλλά για το option τερματισμού από τη δική μας πλευρά.

Για να φτηνίσει η ομάδα θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να μπορούμε να αγοράζουμε και να αποδεσμεύουμε παίκτη. Αν αυτό δεν είναι δυνατό τότε σάστα τζαι γύρασιν που λέμε στην Κύπρο.

Παράδειγμα: Μια εξαιρετική περίπτωση ενός κεντρόου εμφανίζεται και ο Τόνι λέει τα καλύτερα για τον παίκτη. Η τιμή του, μισή με τον παίκτη που κατέχει τη θέση. Τί κάνω?

Αγοράζω ακόμη έναν και περιμένω να λήξει το συμβόλαιο του άλλου? Ας μη ξεχνάμε πως τα μπάτζετ έτσι πέφτουν.

Αγοράζοντας συνέχεια φτηνούς και καλύτερους παίκτες από αυτούς που έχω και … προς ΛΑΟΥ, δεν το λέω για περιπτώσεις βασικών παικτών. Αλλά ναι, πρέπει να είμαστε ευέλικτοι ούτως ώστε να σωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Γερά στομάσχια λοιπόν αδέλφια και μην παρασύρεστε… πρώτα η ΟΜΟΝΟΙΑ και μετά οι παίκτες.

ΥΓ: Για κάποιους που μου έστησαν άγαλμα του ΛΕΟ, τί δηλαδή? 10 000 τον ΜΗΝΑ του έπεφταν λίγα και … «αναγκάστηκε» με την καρδιά πέτρα να αποχωρήσει? Αχ τι τραγωδία… να του γυρίσουμε ταινία του φτωχού, θα πεινούσε.

Green Devil | [email protected]