Χαμένος στ’ όνειρο: Μην ξεχνάτε ποιος ήταν ο στόχος


xamenos st' oneiro

xamenos st' oneiroΓεια σας αδέρφια, ΟΜΟΝΟΙΑτες και ΟΜΟΝΟΙΑτισσες μόνο,

Καλό καλοκαίρι σε όλους, καλά να περνάτε όπου κι αν βρίσκεστε. Γεμίστε μπαταρίες και η νέα χρονιά μας θέλει όλους εδώ, δυνατούς και αποφασισμένους να στηρίξουμε ακόμη πιο ένθερμα την ομάδα της καρδιάς μας.

Η τριφυλλάρα μας χρειάζεται 1

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται και δεν χωράει αμφιβολία πως η νέα χρονιά θα είναι και αυτή δύσκολη και καθοριστική για την πορεία της ομάδας στην επόμενη 5ετία. Θέλουμε ομάδα πρωταγωνιστική και δυναμική ή θα παραδώσουμε τα όπλα και θα δωθούμε στις ορέξεις τους.

Η τριφυλλάρα μας χρειάζεται 2

Ο κόσμος δεν έχει μερίδιο ευθύνης στα οικονομικά προβλήματα του Σωματείου και πάνω απ’ όλα δεν έχει κανένα προσωπικό όφελος από την ομάδα, πέραν της αγάπης που νιώθει για το μεγαλείο της. Γι αυτό σεβασμό στον κόσμο της, σεβασμό στον υπέροχο πράσινο λαό.

Η τριφυλλάρα μας χρειάζεται 3

Καλή η προσπάθεια που γίνεται να νοικοκυρευτεί το Σωματείο. Καιρός ήταν. Το πως και το γιατί φτάσαμε εδώ δεν θα το αγγίξω σε αυτό το άρθρο. Ξέρω όμως πως εμείς ο κόσμος της ομάδας πρέπει να είμαστε οι πρώτοι σε αυτή την μάχη. Οι πρώτοι που θα τρέξουμε να συνεισφέρουμε στα ταμεία του Σωματείου. Είτε μπορούμε είτε όχι. Το νιώθουμε όμως.

Ξεχάσαμε το στόχο; 1

Κάτι μου λέει πως ξεχάσαμε ποιος ήταν ο στόχος ΟΛΩΝ ΜΑΣ πριν λίγους μήνες. Η οικονομική σωτηρία του Σωματείου και η διοικητική κάθαρση σε ένα καθαρό μοντέλο διοίκησης Αθλητικού ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.

Ξεχάσαμε το στόχο; 2

Πριν λίγους μήνες μιλούσαμε για οικονομική καταστροφή, με συνέπειες που σκεφτόμασταν και δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε τα βράδια. Τι μας έπιασε τώρα και επιμένουμε να γίνουν τα ίδια λάθη;

Ξεχάσαμε το στόχο; 3

Δεν μπορούμε να κρατήσουμε προϋπολογισμούς μεγαλύτερους από τα έσοδα της ομάδας, και αν δεν το καταλάβουμε θα είναι η καταστροφή μας. Ξυπνάτε και δείτε πως οι ομάδες δεν φτιάχνονται με ρίσκα και επενδύσεις τύπου “Μιλτιάδη Νεοφύτου”. Τα ρίσκα τους τα πληρώνουμε μέχρι σήμερα και πρέπει να ξεφύγουμε. Θα φύγουν παίκτες, θα πέσει το μπάτζετ. Η ομάδα όμως δεν πέφτει αν εμείς είμαστε το ίδιο. Την νοοτροπία στην ομάδα, και στους παίκτες την περνάει ο κόσμος.

Προς Διοικητικό Συμβούλιο 1

Ναι, ο κ. Μυλωνάς έχει παράξει έργο. Μπορεί να ήταν μέλος του Δ.Σ επί Μιλτιάδη, όμως έχει δείξει με ΠΡΑΞΕΙΣ πως αυτή τη στιγμή κάνει τα πάντα για να λειτουργήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ όπως πρέπει. Κάνει πολλά για να σώσει τα ταμεία του Σωματείου. Το μήνυμα μου είναι ξεκάθαρο. Σε αυτή τη διοίκηση κ. Μυλωνά δεν χωράνε άτομα που δεν γουστάρουν εκλογές. Δεν χωράει κανείς που δεν χαίρει της απόλυτης εκτίμησης του κόσμου. Να μεταφέρεις το μήνυμα κ. Μυλωνά πως ο κόσμος δεν θα αντέξει καταστάσεις όπως των προηγούμενων ετών. Όσοι είναι ικανοί ΠΡΕΠΕΙ να κρίνονται από το κόσμο της ομάδας σε εκλογές. Αυτοί που πρέπει να το ακούσουν το άκουσαν ελπίζω, και ασφαλώς δεν απευθύνομαι στον κ. Μυλωνά.

Προς Διοικητικό Συμβούλιο 2

Κάποιοι ποδοσφαιριστές θα φύγουν. Το γνωρίζαμε, το αντιληφτήκαμε και καλά θα κάνουμε να το δεχτούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Δεν μπορούμε όμως να δεχτούμε με τίποτα, πως δεν θα γίνουν προσπάθειες να κρατηθούν κάποιοι παίκτες κλειδιά οι οποίοι έχουν δείξει μέσα στο γήπεδο την αξία τους. Μιλάω για ποδοσφαιριστές όπως ο Αντράντε, ο Σοάρες και ο Σκέμπρι. Είναι ποδοσφαιριστές που μετά και την φυγή κάποιων άλλων σημαντικών μονάδων θα είναι αυτοί που θα κρατήσουν το γερό περσινό κορμό. Παλέψτε το και κρατήστε τους.

Προς Διοικητικό Συμβούλιο 3

Που βρισκόμαστε κύριοι στο οικονομικό; Θέλουμε εκ νέου ενημέρωση, τόσο για τα έξοδα τα αγωνιστικά, τόσο για τις συμφωνίες με κέντρα αθλητικής υποστήριξης, όσο και με έσοδα που αναμένονται στα ταμεία του Σωματείου. Θέλουμε να ξέρουμε αν η ομάδα μπορεί με αυτά τα δεδομένα να περάσει τα κριτήρια και να έχει θετικό πρόσημο κάθε 3 μήνες για να βγει μια και καλή από το οικονομικό πρόβλημα. Θέλουμε να μάθουμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις οικονομικής ενίσχυσης. Ανοίξτε λίγο τα μάτια σας και δείτε αντικειμενικά και άλλες προτάσεις εισηγήσεις του κόσμου. Μπορούμε για περισσότερα. Το έχουμε ανάγκη, καιγόμαστε από έσοδα.

Μην αφήσετε το κόσμο μακριά από τις εξελίξεις

Όπως έγραφε και ένα άρθρο εδώ στο trifyllinet πριν λίγες βδομάδες, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν πρέπει να μείνει λεπτό έξω από τις εξελίξεις στο Σωματείο. Πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να μεγαλώσει η βάση των μελών, να γίνουν προσπάθειες να έρθει όλο και περισσότερος κόσμος κοντά στην ομάδα και σε καμία περίπτωση να μην αποξενωθεί ο λαός από τις εξελίξεις στα οικονομικά και όχι μόνο δεδομένα της ομάδας.

Εισιτήρια Διαρκείας 2013-14

Έχουμε ήδη ξεπεράσει το περσινό νούμερο στα διαρκείας. Δεν τίθεται θέμα για τον πράσινο λαό και τις αξεπέραστε δυνατότητες του. Απλά γουστάρουμε που ο κόσμος της ομάδας θέλει να είναι κοντά στην ΙΔΕΑ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μπορούμε όλοι μας να περάσουμε το μήνυμα και στους υπόλοιπους; Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα εισιτήρια διαρκείας για να συσπειρώσουμε ακόμη περισσότερο το κόσμο της ομάδας γύρω από αυτήν; Μπορούμε!!

Μέχρι την άλλη τη φορά, Τα λέμε

Χαμένος στ’ όνειρο | [email protected]