Ζήτω οι άνθρωποι! Κάτω οι σκατόμυαλοι του είδους


“Για τους τούρκους διαδηλωτές που τρώνε ΑΔΙΚΑ πλαστικές σφαίρες, δακρυγόνα, κτυπήματα, κανόνια νερού, ανοίγουν πληγές στα κορμιά τους, έχω να δείξω όση συμπόνια και αλληλεγύη έδειξαν αυτοί στο παλληκάρι που έφαγε μολυβδένιες σφαίρες στον λαιμό σε ένα οδόφραγμα στην Δερύνεια τον Αύγουστο του 1996 και θα λυπηθώ όσο λυπήθηκαν αυτοί για ένα άλλο διαδηλωτή που τον εβαλαν κατω και τον κτυπουσαν με πετρες,λοστούς,ξύλα μέχρι που του έλιωσαν το κεφάλι λίγους μήνες πριν γίνει πατέρας. Συγνώμη που δεν είμαι τόσο ανθρωπιστής αλλά οι μνήμες δεν σβήνονται…”

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ – ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ!

Αυτά γράφουν σε ιστοσελίδα οπαδών του αποερλ και έχουμε χρέος να απαντήσουμε στη προπαγάνδα τους που δηλητηριάζει τόσους νέους με το μίσος και το ρατσισμό.

Οι ίδιες νοοτροπίες ρε ηλίθιοι, οι ίδιες οπισθοδρομικές φασιστικές αντιλήψεις που οδήγησαν τους γκρίζους λύκους να δολοφονήσουν τον Ισαάκ, οι ίδιες αυτές αρρωστημένες ιδέες οπλίζουν με μίσος τα χέρια των μπάτσων και των παρακρατικών που σκοτώνουν διαδηλωτές.

Οι ίδιοι σκατόμυαλοι, τα ίδια σκυλιά του κράτους που πυροβόλησαν τον Σολωμού πυροβολούν τώρα και τους διαδηλωτές στη πλατεία Ταξίμ.

Και είναι το ίδιο σκατόμυαλοι σαν και εσάς έχουν τις ίδιες φασιστικές αντιλήψεις σαν και εσάς που διαχωρίζετε ανθρώπους αναλόγως σε πιο γεωγραφικό μήκος και πλάτος γεννήθηκαν! 

Είναι οι ίδιες νοοτροπίες που οδήγησαν στο νησί μας τις δύο πλευρές σε εκατέρωθεν δολοφονίες οι ίδιες αντιλήψεις που οπλίζονταν με καλάσνικοφ και κατάλυαν την δημοκρατία.

Γιατί όπως λέτε δεν δείχνετε συμπόνια γιατί πολύ απλά οι διαδηλωτές που χτυπιούνται είναι Τούρκοι. Ούτε σας νοιάζει πια είναι τα αιτήματα τους ούτε σας νοιάζει τι πιστεύουν τι πρεσβεύουν και για πιο πράγμα παλεύουν. Σας φτάνει που είναι Τούρκοι για να ανοίξετε τον οχετό σας και να χύσετε το δηλητήριο σας. Εμείς σας απαντάμε πως πολλοί Τούρκοι που χτυπήθηκαν τις τελευταίες μέρες είναι μέλη του Κουμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας.  Πολλοί διαδηλωτές που χτυπήθηκαν ήταν μέλη άλλων αριστερών οργανώσεων, ήταν ακτιβιστές, αναρχικοί αντιφασίστες και λοιπά.

Και έχουν θέσεις κρυστάλλινες και ασταλάκωτες ακόμα και για το δικό μας εθνικό πρόβλημα. Έχουν θέσεις όπως έξω οι μητέρες πατρίδες από το νησί, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι οι μόνοι αφέντες του νησιού. Ένας λαός μια πατρίδα. Έχουν θέσεις για τους εργάτες για τους κατώτατους μισθούς για τα ωράρια και τα εργασιακά δικαιώματα του λαού. Έχουν απόψη για τους ιμπεριαλιστές και τα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων.

 Συγνώμη κύριοι παπάρες του αποελ αλλά εμάς μας εκφράζουν απόλυτα τέτοιες θέσεις. Εσείς συνεχίστε να ρίχνετε σε ένα καλάθι όλους τους ανθρώπους που απλά δεν γεννήθηκαν στην πατρίδα μας και που δεν μιλάνε ελληνικά. Εμείς θα συνεχίσουμε να μην διαχωρίζουμε ανθρώπους ούτε από το χρώμα ούτε από τη θρησκεία ούτε από το έθνος τους.

Σας αφήνουμε με τα τελευταία λόγια που έγραψε στο facebook του ο Αμπντουλαχ Κομερτ, λίγο πριν βγει ξανά στους δρόμους και δολοφονηθεί από τις δυνάμεις καταστολής.

Κοιμήθηκα μόλις 5 ώρες μέσα σε 3 ημέρες. Με ψέκασαν με δακρυγόνα αμέτρητες φορές, ρίσκαρα τον θάνατο μου 3 φορές. Και ξέρετε τι λέει ο κόσμος; Παράτα τα, εσύ θα είσαι που θα σώσεις τη χώρα; Ναι, και αν δεν την σώσουμε εμείς, θα πεθάνουμε όσο το προσπαθούμε. Είμαι τόσο κουρασμένος που έχω πιει 7 energydrinks και 9 παυσίπονα σε 3 μέρες, η φωνή μου έχει κλείσει αλλά θα είμαι ξανά στην πλατεία σήμερα στις 6. Απλά για την επανάσταση.»

Υ.Γ Αφού δεν λυπάστε για τους διαδηλωτές επειδή είναι Τούρκοι ( σπουδαίο επιχείρημα)  ίσως να μην λυπάστε ούτε για τα 40 ελληνόπουλα που βιάστηκαν από τον Έλληνα προπονητή τους στη Κρήτη. Στο κάτω κάτω Έλληνας ήταν, δικαιούται. Ίσως και να το προκάλεσαν τα ίδια τα παιδιάκια στον εαυτό τους. Αποκλείεται ένας Έλληνας προπονητής να έπραττε κάτι τέτοιο σωστά. Με τέτοια παιδεία με τέτοια εθνική ιστορία πίσω του? Ήταν και χριστιανός….α πα πα πα αποκλείεται αποκλείεται!!

Υ.Γ 2 Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών, πόλεμο στο πόλεμο των αφεντικών! Φωτογραφία από τη πλατεία Ταξίμ και φασίστες φάτε τες φουστανέλλες σας!

Y.Γ 3 Πότε θα εκδικηθείς ακριβώς δεν μας είπες κύριε αρθρογράφε του αποερλ. Πριν το τριήμερο στο Sunrise ή μετά οεοοοο!!!