Σίουρηηη πληροφορία φίλε μου…


Ο Εφραίμ εν κλειστός στο αποέλ, ο Χριστοφή ζήτησε ο ίδιος από το αποέλ να του κάνει πρόταση επιδή είναι το όνειρο του να παίξει στο αποέλ, ο Μορέιρα εν νιώθει καλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλει διακαώς την μεταγραφή του στο αποέλ.

Επίσημη κρούση στο αποέλ έκαναν μέσω των μάνατζερ τους οι Πάολο Αντράντε, Ρενάτο Μαργκάσα, Μάρκο Σοάρες και Αντρέ Άλβες, ενώ με δηλώσεις του στην Μάλτα ο Σκέμπρι δήλωσε πως μετακομίζει στο αποέλ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Νούνο Ασίς είπε σε φίλους πως θέλει να πάει στο αποέλ αφού στα 35 του το βλέπει ως την ιδανική ευκαιρία να κάνει καριέρα.

Σήμερα σύμφωνα με σίουυυυρες πληροφορίες στο FAX του αποέλ έφτασαν προτάσεις από τον Ντάνιελσον, τον Χάρη Κυριάκου, τον Χριστόφορο Χαραλάμπους και τον Ονησίφορο Ρουσιά, Μάκη Γιαννίκογλου, Αντρέα Παναγιώτου(Φιλιώτη) και Σταύρο Χριστούδια.

Οι πληροφορίες μας μάλιστα διασταυρώθηκαν σήμερα βλέποντας τους Ζοάο Άλβες, Μάριο Δημητρίου και τον αρχηγό Λεάντρο να έχουν κουβέντα με στελέχη του αποέλ για την μετακίνηση τους στους γαλαζοκίτρινους.

Κάτι που ακούστηκε αλλά δεν διασταυρώθηκε είναι πως ο Σοφιάν Σερφά επιστρέφει στην Κύπρο για να σπάσει το συμβόλαιο του με την ΟΜΟΝΟΙΑ και να κάνει το όνειρο του να αγωνιστεί στο αποέλ.

YΓ: Αν δεν σας φτάνει αυτό, παίρνεται δώρο Τζόνι Λεόνι, Οχάντ Λεβίτα, Γιουβάλ Σπούγκιν, Αλαμπί και Μπρούνο Αγκουιάρ που δεν αναφέρθηκαν στο άρθρο.

ΥΓ2: Αν μας έφυεν τίποτε, μεν αγχώνεστε θα σας ενημερώσει το kerkida το balla το 24sports και οι λοιποί έγκυροι.