Hoolifan: “Εξετάσεις για το police academy”


Γεια σας ρε τριφυλλο αλανιάρηδες γειά σας καψούρηδες μου. Χαιρετώ τον αγωνιζόμενο πράσινο λαό, χλευάζω τον κάθε λογής αλλόθρησκο.

Ελπίζω να σας έλειψα εμένα πάντως που λείψατε πολύ. Πάμε για μια ανασκόπηση του τύπου

Καταρχήν ένα μεγάλο θεόρατο, ΚΑΤΣΕΤΕ ΠΑΝΩ σε όλους τους αλλόθρησκους

Ξεγράψατε την ΟΜΟΝΟΙΑ, μα η ΟΜΟΝΟΙΑ σας έγραψε στα αρχίδια της

Με προβλήματα που δεν τα χωράει το μυαλό σου τερματίζω σε θέση που εσύ βάζεις για στόχο άλλες χρονιές αλλόθρησκε!

Γεμίζω τα γήπεδα με κόσμο που εσύ δεν παίρνεις σε φίεστα τίτλου, με κόσμο που δεν μαζεύετε δύο ομάδες μαζί σε τελικό κυπέλου.

Διαφορά είναι να έχεις ήδη πάρει το πρωτάθλημα και να κατεβαίνεις για μπάρμπεκιου και ηλιοθεραπεία στο τάχα « κάστρο» του αντιπάλου την ώρα που ο φετινός ψευδοπρωταθλητής δεν κατεβαίνει ούτε στο σωματείο του για τα πανηγύρια.

Ανωτερότητα είναι όλοι οι παράγοντες σας να φέρνουν για παράδειγμα τον πράσινο λαό για να σας κάνουν να ευαισθητοποιηθείτε να βοηθήσετε την ομάδα σας.

Ιερόσυλοι και βλάσφημοι, αμαρτάνω μόνο και μόνο που προσπαθώ να σας πείσω να σταματήσετε να προσπαθείτε να συγκριθείτε μαζί μας

Εσείς είστε για τα λούσα, για τις σαμπάνιες για τους πριβε καναπέδες και τα ακριβά ρούχα στο κλαμπ.

Σαν την Τζούλια ένα πράμα.

Εμείς τα καλύτερα κλαμπ τα είδαμε απέξω, αραχτοί στο παγκάκι της πλατείας με δυο μπύρες στο χέρι να σχεδιάζουμε την επόμενη εκδρομή. Να χαζεύουμε την γκόμενα σου καθώς την βάζεις μισομεθυσμένη στο αυτοκίνητο και αυτή να μας κλείνει πρόστυχα το μάτι πριν μαρσάρεις την κούρσα του μπαμπά για να φύγεις.

Αν δεν μπορείς να μετρήσεις τα αστέρια στο βυθό μιας λίμνης. Αν δεν μπορείς , δεν ανήκεις σε εμάς, δεν μπορείς να φοράς το ταττου του μεγάλου ουρανού.

Γιατί πρέπει να έχεις το χάος μέσα σου για να μας νοιώσεις….

Γουστάρω πάντως ρουφιανοκαταστάσεις στο «ένδοξο» ελληνικό σωματείο. Παλιά τους τέχνη κόσκινο.

 Εμφύλιος άρχισε. Δίνει ο ένας τον άλλο εκεί μέσα. Η αστυνομία άνοιξε καινούργιες γραμμές. Στέλνουν μήνυμα στο 199 γράφουν Αου79 και δίπλα το όνομα που αναγνωρίζουν και μπαίνουν στη κλήρωση για ένα αυθεντικό καπέλο αστυνομικού!!

Όποιος καρφώσει πρώτος 10 άτομα την επόμενη αγωνιστική πάει γήπεδο με την αγαπημένη του διμοιρία, παίρνει γυρό το πισκάουερ και δώρο μια μποτίλια δακρυγόνο!

Δεν θέλω να θίξω κάτι φίλοι μου λαστιχάρηες ούτε υπονοώ κάτι για υπερβάλλοντα ζήλο στη ρουφιανιά. Απλά να ρε παιδί μου, για να σταματήσετε να γράφετε ονόματα στις καταθέσεις σας χρειάστηκε να πει ο αστυφύλακας «Τέλος χρόνου κάτω οι πέννες!!»

Ούτε να γράφατε προεισαγωγικές για μια είσοδο στο police academy ρε λαστιχάρηες είδετε την όλοι δόκιμος Μαχόνι.

Κατά τα άλλα το παραμυθάκι περι αστυνομόνοιας καλά κρατεί. Για πιασάρικα στιχάκια δεν σας πιάνει κανένας. Γράψετε κανένα τραγούδι για τη eurovision και είμαστε χαμέ.

Εν επρολάβαμε να φκάλουμε το παντελονούι του Τζίμη προχτές νάσου μέσα η διμοιρία της ΜΜΑΔ. Έμεινε το σώβρακο ρε μαδδίτες πιάστε το εσείς!

Εσείς εκάψετε περιπολικό κάτι μέτρα μακριά από το αρχηγείο της αστυνομίας αλλά προφανώς θα ήταν κάποιον ατύχημα για αυτό δεν είχαμε συλλήψεις.

Μπορεί να έππεσε το ποτσίαρο του αστυνομικού ποιος ξέρει. Μπορεί να μεν φκαινει πουπάνω η αστυνομία και να άρχισε να κρούζει οχήματα της να τα πιάσει που την ασφάλεια!

Αλλά να πανηγυρίζετε με το τρόπαιο του μπάσκετ? Δηλαδή ντάξει έλεος είπαμε έσπασε το μαυρογέριμο ακόμα εν το επιντώσετε? Χμ….Κάποιος ακόμα να φκάλει το κομμάτι από το κώλο του!!!

Αφού σας αρέσκει τόσο πολλά το μπάσκετ ας μας πει τζαι ο Νεκτάριος ποιος εν ο καλύτερος στα «καρφώματα»!!! μεχμεχμεμεχ

Ήρθε και προχτές το αεκάκι να δοκιμάσει για Ευρώπη. Ρίζει? Έν ριζει. Με ρύζι, με πατάτες, με τίποτε !!

By the way οξύμωρο είναι να σε λένε Guardian και να σου κλέβουν το πανό κάτω από τη μύτη! Που πα ρε καραμήτρο. Φρουρός μίσχιμου. Έσχει αρφά στο στρατό που προσέχει πύλη καλύτερα που λλόου σας!

Την επόμενη φορά φέρτε τον Πιπεράρη μαζί σας να τα προσέχει ηλίθιοι !!

 Ακόμα λίγο θα κλέφκαμε και τον ομορφούλη που χαιρετούσε ναζιστικά και δεν θα πέρνατε πρέφα ηλίθιοι!

Αν σας βάλουν να προσέχετε σχελώνες εν να σας φεύκουν κάθε νύχτα σκαστές ρε αετομάτηδες!!!

Συμβουλή. Σε ένα γήπεδο με 16 χιλιάδες ομονοιάτες την μέρα που παίζεται ολόκληρη χρονιά την μέρα που παίζεται ακόμα και η ίδια η ύπαρξη και η συνέχεια μου σαν σωματείο, να μου χαιρετάς ναζιστικά και να προκαλείς το πλήθος ΝΟΤ Α GOODOPTION!

Το είχε κάνει παλαιότερα ένας σε αγώνα με τον Εθνικό. Σήκωσε σημαία του αποελ. Μετά τον σήκωσαν και τον έβαλαν στο φορείο.

Πάντως. Ζω και αναπνέω για τη μέρα που θα μπούμε στο γήπεδο να πανηγυρίσουμε το τίτλο και θα τρέξουμε να πάρουμε όλοι για αναμνηστικά μικρά μικρά κομματάκια… από το διαιτητή.

Αγγέλα αν σε κόψω σε φιέστα κανόνισε θέλω το σουτιέν σου! Μεν μου κάμνεις τη δύσκολη του αποελίστα εδωκες του το δονητή σου!

LTV τέλος και που τζιαμέ τζε τζι. Δεν μας φτάνει που είσαι μέτοχος του αποελ, δεν μας έφταναν οι χάλια παρουσιαστές σου έχουμε τώρα και πρόβλημα στην σύνδεση και την μετάδοση. Πολλοί φίλοι μου παραπονέθηκαν πως καθώς έδειχνε επανάληψη της φάσης σε αργή κίνηση, ο Χριστοφή εξακολουθούσε να κινείται με κανονική ταχύτητα!

Ανέκδοτο

      Α ρε φίλε είδες, Κωσταντίνου και Ελένης και να μην με θυμάται κανένας…

      Ρε Γιώργο κόψε τις μαλακίες !

Υ.Γ Αλκοχολ ις φριιι ρε Αγάθωνα ? Ε πε μας λίον που συχνάζεις γιατί εμείς εν φκαίνουμε που πάνω.

Υ.Γ 2. Ρε ανώμαλοι ακόμα εκείνο το ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ δεν το εχώνεψα α χα χα χα χα χα. Είσαστε πολλά κάφροι ρε γαμώτο

Υ.Γ 3 ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ-ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Y.Γ 4 Ρε Νίκο……Τζίντο restart ρε αρκεί?

Υ.Γ 5 Αν δεν μπορείτε να εστιάσετε στη κερκίδα σας ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ!