Μην αφήσετε το κόσμο έξω από τις εξελίξεις


Μπήκαμε σε καλοκαιρινή περίοδο, το πρωτάθλημα έχει τελειώσει και όπου να ‘ναι τελειώνει και αυτή η ποδοσφαιρική σεζόν. Το καλοκαίρι προσφέρεται για διορθωτικά έργα και ανοικοδόμηση του Σωματείου και πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα στις κινήσεις μας για σταθεροποίηση μιας ισχυρής ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν δεν θα ξεχαστούν εύκολα (τουλάχιστον από εμάς) και δεν θέλουμε να δούμε κανένα που έχει σχέση με το Δ.Σ της ομάδας μας να εφησυχάζει από την ηρεμία που ανάκτησε το Σωματείο από τον κόσμο του. Και το τονίζουμε ότι αυτήν την ηρεμία την έδωσε ο ίδιος ο κόσμος της ομάδας.

Αυτή την ηρεμία που επικρατεί τώρα την κέρδισε ο κόσμος, ο αληθινός αιμοδότης του μεγαλύτερου και δημοφιλέστερου Σωματείου της Κύπρου. Ο Πράσινος Λαός έδωσε τη ψυχή του και το υστέρημα του όλο αυτό το διάστημα για να κρατήσει ζωντανή την ΟΜΟΝΟΙΑ και πλέον ήρθε η σειρά όλων μας να δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Κύριοι του Συμβουλίου, νυν και τέως παράγοντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτό το καλοκαίρι δεν χωράνε ούτε εγωισμοί, ούτε περιθώρια για νέα λάθη. Ότι κτίστηκε αυτούς τους μήνες, κτίστηκε πάνω σε ειλικρινή, ευθύ διάλογο με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μην το ξεχνάτε αυτό και μην αφήσετε στιγμή το κόσμο έξω από τις προσπάθειες που θα γίνουν για να βγει ο προϋπολογισμός της νέας περιόδου.

Αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει ελαστικότητα από τον κόσμο της ομάδας. Ο κόσμος ζητά να παραμείνει αυτή η σχέση που έχει αναπτυχθεί και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να προχωρήσουμε για μια ΟΜΟΝΟΙΑ πιο δυνατή, πιο έτοιμη και πιο υγειές από ποτέ. Εδώ είμαστε να μεταφέρουμε τα μηνύματα σας προς τον κόσμο. Εδώ είμαστε να βοηθήσουμε όπως μπορούμε ο καθένας ξεχωριστά. Είμαστε χιλιάδες εκεί έξω και ζούμε και αναπνέουμε για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ